reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no wreszcie jestes!!!!!! pewnie na sloncu sie smarzysz i o biednych mamusiach zapomnialas:-D:-D:-D:-D:-D

ojjjjj dziewczyny nie opalam sie a chowam przed tym sloncem nie mialam nawet sily na kompa tak mi dopieklo goraco bylo prawie 45 stopni ciepla ale na szczescie wczoraj spadl deszcze i dzis juz inne powietrze a wam wyslalam to goraco:-D:-D:-D
nie mowiac jaki moj maly byl marudny 3 razy dziennie musialam go moczyc w wodzie co by sie schlodzil no i caly dzien bylismy na werandzie bo w domu nie dalo sie wysiedziec:tak:

reklama
Witajcie...u nas Jula dzisiaj popisala sie i spala 9 godzin bez przerwy:-D:-D:-D:-Dmoze to ta kasza smaczny sen:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

U nas dzisiaj slonecznie wiec wysylam promyki do blizniaka:tak::tak::tak:

Landryneczko kochana wyslij nam troche stopni C bo na weekend zapowiadaja u nas 16stopni brrrr:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

wyslane :cool2::cool2:ja tesknie za normalna temp.

Hej

I my juz jestesmy. Tzn. mały ma drzemkę a ja sniadanie jem :tak:. Kurde jakie moje dziecko jest ciężkie do uspienia. Wieczorem nie ma problemu zasypia sam, ale w południe no to masakra. Lulam, spiewam, a on sie wygina, płacze a zamkniete oczy ma i widac ze taki zmęczony :eek:
iidentycznie!!

lilac idz do łazienki,woreczek załoz Kubusiowi, wez go na rece daj herbatke do picia i pusc jeszcze wode w umywalce zeby szumiało moze to zabobon ale u nas 5-10 min i po akcji było.
No właśnie woreczek odpada bo zbiera bakterie ze skóry. Złapałam w słoiczek po deserku. Ale się nagimnastykowałam, tylko po co już po 10tej było, a przyjmują tylko do 10. I co teraz? Wstawiłam do lodówki ale nie wiem czy jutro mogę oddać takie wczorajsze? Wiecie coś w tym temacie?

bliźniczku - zazdroszczę tego kominka. z takim gadźetem to i niechby cały dzień lało. oczywiście tobie dużo słonka życzę.

No właśnie woreczek odpada bo zbiera bakterie ze skóry. Złapałam w słoiczek po deserku. Ale się nagimnastykowałam, tylko po co już po 10tej było, a przyjmują tylko do 10. I co teraz? Wstawiłam do lodówki ale nie wiem czy jutro mogę oddać takie wczorajsze? Wiecie coś w tym temacie?

bliźniczku - zazdroszczę tego kominka. z takim gadźetem to i niechby cały dzień lało. oczywiście tobie dużo słonka życzę.
wydaje mi się ze mocz musi być świeży:-)

Mamuski czy ktoras chce kupon na 30% znizki w Re-kids???
Promocja obejmuje również towar już wcześniej przeceniony i jest w dniach 27.05-01.06

Jesli ktoras chce prosze o adres mailowy, przesle znizke:tak::tak::tak::tak:

reklama
ufffff chwila dla siebie,dziecko zajelo sie ogladaniem bajki i wreszcie moge sie napic kawy....Sluchajcie jakie klimaty,ulubiona bajka Mary to dobranocny ogrod,a ten co go wymyslil,wg mnie, jak nic musial cos brac...:-D:-DImiona bohaterow to np Apsidaisy,Ninkinonk,Pinkiponk,Pontipiny,Igipigiel,Hahusie,Makapaka,Botindery itd....Teletuby wymiekaja i odpadaja w przedbiegach....;-)

Ostatnia edycja:
Do góry