reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Łeeee to ten kurczak do kazdego lezaczka był ? jakas nietomna jestem :eek:

Pytia gdzieś ty się podziewała ? Nie stresuj się tak. Na pewno podejmiecie dobrą decyzje.

kurcze dziewczyny,ale jestem zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mog znalezc w kompie naszych zdjec ze szpitala i pierwszych filmikow Mary.....jak ja to wywalilam,a nie wypalilam na plycie,to zaraz sie chyba walne...

Ja normalnie nie mam juz czasu żeby tu z Wami posiedzieć :confused2:
Bartek był taki marudny dzisiaj że myślałam że oszaleję. Normalnie nic mu nie pasowało i rano ciągle płakał. Nie mam pojęcia z jakiego powodu. Czyżby dziąsełka? Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Dopiero późnym popołudniem poprawił mu się humor. Ach, żeby jutro było lepiej.

a dziś to chyba jako ostatnia:-Du nas 23.30 ale juz zaraz spatulki, mężowy się dzis postarał, winko i chińszczyzna, to się rozumie:-D
a na koniec nie wiem co mnie napadło ale pogrzebałam w necie...zaczęłam od świńskiej grypy, a skończyłam na nostradamusie, nie wiem jak was, ale mnie przerażają takie rzeczy. Macie pojęcie, że nasz koniec świata zapowiedziany jest na 2012 rok 21 grudnia?opinie podzielone, ale biorąc pod uwagę co się dzieje teraz na świecie, to juz pomijam wszelkie przepowiednie, ale wszystko jest możliwe, a przeraża mnie to, że moje dziecko ma dopiero 5 miesięcy, a ja też chciałabym wnuków doczekać. Ale pesymizm mnie natchnął na noc:-(chyba za dużo ostatnio filmów się naoglądalam o zagładach, itp

dobranoc

Witam

dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y:, ale dostałam alergie i normalnie się wykańczam:wściekła/y::no:.

Wszystkim solenizantom życze wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!

Patrysiu bardzo mi przykro z powodu twojego dziadzia.

reklama
Dzień Dobry mamuśki,
no proszę, kto najpóźniej chodzi spać ten najwcześniej wstaje:-Dnie wierze, pierwsza!!!:-p
Pobudka śpiochy!!!:-D
my już po rannym mleczku, niuniek coś tam gada w łóżeczku, ale już pomału robi się cisza to zaraz zaśnie, a matka, co?no oczywiście bb:-Dmój mężowy to mnie niedługo z domu wygna za ten komputer, heh:tak:
A jutro pobudka chyba koło 5, żeby wszystko przygotować, Wikuś dostanie mleczko o 6 i w drogę po babcię:tak::-) i dostanę pyszniutkie pączki mojej babuni, hmmmm, kto jak kto ale moja babcia robi najlepsze pączki na świecie, także która ma ochotę na wycieczkę do miasta Szekspira, zapraszam, pozwiedzać, chatę Szekspira zobaczyć:-Di do beciaczka na pączki, heh:tak:
Miłego dzionka babeczki, bo u nas to trochę będzie zajęty

Do góry