reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie
ja juz w pracy... do domu dzwiniłam juz trzy razy:zawstydzona/y: Nunka troszke spała a teraz bawi sie z babcią:tak: staram sie o tym za bardzo nie myslec zrobic swoje i szybko do domku...

musi sie zgodzic na dwie przerwy 30 minutowe na karmienie bo tak jest w przepisach ale wymysliła sobie że nie moge karmic w pracy:baffled: tesciowa miała mi Nunke przyprowadzać jak bedzie szła z nia na spacer, a mieszkam kawałek od pracy i poprostu w jednej 30 minutowej przerwie nie zmieściłabym się na jedno karmienie... sprytnie to sobie wymyśliła:wściekła/y::crazy::wściekła/y:
milej pracy zycze

reklama
Witajcie

My dzisiaj wyspani bo mały spał do 8:40 :szok:, no oczywiscie pobudka na karmienie o 1:00 i o 5:30 ale potem jeszcze dospał co się zadko zdarza :eek:.
Kurde zazdroszcze wam dziewczyny, że maluchy juz wam się nie budzą w nocy :-(.
U nas pogoda deszczowa, wiec dzisiaj to tylko taras zostanie.

Kokusia gratulacje dla brata :tak:.

Ollcia super, ze Bartus juz zdrowy, biedaczek tyle sie wymęczył :-(.

Witam mamusie
Kokusia, gratulacje dla brata.
Ollcia, nie martw sie na zapas, moi chłopcy akurat super tolerują górski klimat, kilka razy już było tak, ze mielismy zaplanowany wyjazd w góry i wogóle wszystko opłacone, a oni 2 dni przed chorzy i nie wiadomo czy jechac czy odwoływac. Ryzykowaliśmy i jechaliśmy, a tam od razu poprawa, narty, sanki i po chorobie ani śladu:-).
Mamusia, to mąż chyba od rana miał podkręcone obroty:-D.
Lilac, podziwiam za prace, ja nie mam cierpliwosci i wogóle za nerwowa jestem, wie nie mogłabym pracowac z dziecmi.
Marzycielko, życzę wytrwałości, ja mam zawsze slomiany zapał, jednego dnia wiczę, a na drugi już mi sie nie chce:zawstydzona/y:

U nas pogoda do niczego, chmurzy sie, a w nocy lało
Niech ten tydzień juz sie skończy, bo sie chyba wykończę, mamy biały tydzień, wczoraj po pracy pojechaliśmy z chlopakami na tańce na 16:30, na 17:30 do kościoła i dopiero o 19 sie skończyło, dzisiaj będzie jeszcze dłuzej, bo mają mie zdjęcie grupowe, a jest aż 6 klas:wściekła/y:
do wszyskiego sie dolaczam!!!troche na latwizne polazlam,wiem:-D
Blizniaku,jakby ktos mi w kolobrzegu pozwolil zamieszkac.....:tak:uwielbiam ,nawet jak wieje halny...:)-D:-D;-))....
i leje jak z cebra...i mam sentyment,bo tam sie poznalismy z moim mezem;-):tak:Marzycielko,tak trzymaj!!I czesc dziewczynki,widze ze produkcja wre az sie serwery gotuja:-D

Witajcie

My dzisiaj wyspani bo mały spał do 8:40 :szok:, no oczywiscie pobudka na karmienie o 1:00 i o 5:30 ale potem jeszcze dospał co się zadko zdarza :eek:.
Kurde zazdroszcze wam dziewczyny, że maluchy juz wam się nie budzą w nocy :-(.
Agacia moja kruszynka tez budzi sie w nocy na jedzonko i to czasem pare razy ale to dla tego ze jest jeszcze na cycusiu:tak: takie uroki karmienia piersia :tak: choc tez marze żeby przespac wreszcie całą noc bez budzenia sie:zawstydzona/y:

Cześć. też jestem mamą dzidzi z grudnia i mam noki straszne bo mała się budzi co dwie godziny:-(. Daje jej przed snem putelke z mlekiem mod i kaszką to śpi od 3 -4. Trzyma mnie tylko to że w nocnym pokarmie są nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3. Zresztą Sara woli mlek niż jakąkolwiek pape mogła by sie tylko tym żywić, jak zje 1/3 słoika to cud.

Agacia moja kruszynka tez budzi sie w nocy na jedzonko i to czasem pare razy ale to dla tego ze jest jeszcze na cycusiu:tak: takie uroki karmienia piersia :tak: choc tez marze żeby przespac wreszcie całą noc bez budzenia sie:zawstydzona/y:
Sawka mój mały jest juz tylko na butelce i budzi się na jedzenie :-(

reklama
A co do pogody to lubie jak rano jest pochmurno bo mała jest jak kogut zawsze budzi się ze świtem czyli jak słońca nie ma ja śpie dłużej :-).

Do góry