reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No i oczywiście cmokasy dla Hani i Oliwki z okazji szóstego oraz Bianeczki z okazji piątego miesiączka:tak:

Dołączam się do życzonek:tak::tak::tak:

A z okazji dzisiejszego świeta samych radości!!!!!

Witajcie mamuski, najwyższa pora przywitac się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:My juz po spacerku i zakupach...Julcia spi a mamuska nadrabia zaległości...u nas dzisiaj pieknie sloneczko swieci....po obiadku mam zamiar pojsc na male swiateczne zakupy do Plazy i przy okazji do Smyka zwrócic czapeczke, bo kupiłam za małą Julci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wszystkie mamuśki pewnie spaceruja...bo jakies pustki:eek::eek::eek::eek:

reklama
Kokusia, Mamusia, śliczne te Wasze życzenia, wzruszajace.

Patrysiu, współczuję śmierci Dziadka

W ogole mam zły humor, nic mi sie nie chce. jestem zła na wszystko i wszystkich.
Agaciu, podzielam Twój humor.
Wczoraj rano tryskałam energia i zadowoleniem po komunii, ale potem odechciało mi sie wszystkiego. Kiedy te nasze problemy sie skończa i czy wogóle czy dopiero po tamtej stronie życia?

Kokusia, Mamusia, śliczne te Wasze życzenia, wzruszajace.

Patrysiu, współczuję śmierci Dziadka

Agaciu, podzielam Twój humor.
Wczoraj rano tryskałam energia i zadowoleniem po komunii, ale potem odechciało mi sie wszystkiego. Kiedy te nasze problemy sie skończa i czy wogóle czy dopiero po tamtej stronie życia?
oj blizniaczku, jak ja ciebie rozumiem, no cóż takie jest życie, musimy jakoś dawać rade

Laseczki,czy ktoras wie co tam u Justine??odzywa sie czasem czy domowe zycie juz ja pochlonelo i polknelo:-D??

Ja troszke lepiej jestem po wizycie u neurologa i powiedziała ze wyglada ze wszystko ok, na wszelki wypadek eeg głowy i wit b6 i b1 dawac, musze poczytac na co ta wit:eek:

oj,ale mam chyba duzo do nadrobienia..:zawstydzona/y:
Nie bede Cie meczyc Mopku,ale jestesmy z Toba:tak:wirtualnie Cie sciskamy;-)wszystko bedzie gitara:-)

Witam kochane mamusie to moze ja jeszcze raz Kiedy mnie przytulasz-
ciepło mi w serduszku.
Kiedy mnie nakarmisz-
radość czuje w brzuszku.

Kiedy czegoś nie wiem,
wszystko wytłumaczysz!
Choc jeszcze nie mówię,
tyle dla mnie znaczysz...

Z okazji Dnia Matki życzymy...

by nie brakowało Wam zdrowia i radości
by każdy dzień przynosił tysiące usmiechów,
a wspólne chwile zawsze miały smak szczęścia!! bylismy dzisiaj w restauracji na dzien mamy:tak: Wiecie co jestem taka szczęsliwa ze jestem mamą jak czytam te wierszyki to na płacz mi się zbiera:-( Mój mąż trzymał Jule na rękach w rączach miala roze i sama mamie dala myslalam ze sie popłacze ze szczęscia:-:)biggrin2:

Chciałam przywitać się z wamii przyłączyć się do zyczeń dla wszystkich jubilatów. No i Wam Drogie Mamusie złożyć najgorętsze zyczenia: dużo słońca i pogody ducha na każdy dzień i radości z każdej chwili spędzonej z dziećmi.

Wpadłam na chwilkę, bo baaardzo ciężki dziś dzień mieliśmy z Kubusiem i chwilkę oboje musimy odpocząć.
Wszystkim, które się smucą - chcę powiedzieć - głowa do góry dziewczynki. Co by się nie działo na świecie i tak mamy te nasze najdroższe pociechy, których uśmiech rozwiewa wszystkie chmurzyska.
Agaciu - mój chłop też z tych mniej wylewnych a że wychodzi jak jeszcze śpię i wraca ok 21 to życzenia sms - em dostałam. Konkretne i rzeczowe - wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki! - I już;-)
Tygrysku - ta nocna pobudka to pewnie dlatego, że maleństwo pierwsze chciało złożyć mamusi życzenia:-)
Mopku - mój maluszek dostawał te vitaminy z powodu niewielkiej niedokrwistości.

A myśmy dzisiaj od samego rana łapali siuśki Kubusia do badania ale nam nie przyjęli, bo laboratorium zamknięte było. Jutro więc powtórka z rozrywki.
Następnie z wywieszonym jęzorem jechaliśmy tramwajem na rehabilitację. W tramwaju tłok i jedna pani chciała mnie usadzić (bo dzieć w chuście) i na cały tramwaj woła - MIEJSCE DLA MATKI Z DZIECKIEM!! - nikt nie wstaje ja czerwona jak ta nasza chusta a ona za fraki kogoś ściąga. A koniec końców na zajęcia nie dotarliśmy bo przesiadłam się w zły autobus, który wywiózł nas do nikąd i trzeba było wracać. Po drodze kupiłam ziemniaczki, które rozsypały mi się na przystaku (na szczęście miły pan pomógł pozbierać). Na tramwaj czekaliśmy 20 min w pełnym słońcu, bo nie było się gdzie schować. Dobrze, że pani z kiosku pozwoliła mi dzidzila nakarmić, bo padł by chyba. A jak w końcu przyjechał tramwaj i jechaliśmy do domku, to tak się do mnie uśmiechał i w ogóle był taki grzeczniutki, że poczułam pełnię szczęścia, że go mam i jestem mamą.

reklama
Chciałam przywitać się z wamii przyłączyć się do zyczeń dla wszystkich jubilatów. No i Wam Drogie Mamusie złożyć najgorętsze zyczenia: dużo słońca i pogody ducha na każdy dzień i radości z każdej chwili spędzonej z dziećmi.

Wpadłam na chwilkę, bo baaardzo ciężki dziś dzień mieliśmy z Kubusiem i chwilkę oboje musimy odpocząć.
Wszystkim, które się smucą - chcę powiedzieć - głowa do góry dziewczynki. Co by się nie działo na świecie i tak mamy te nasze najdroższe pociechy, których uśmiech rozwiewa wszystkie chmurzyska.
Agaciu - mój chłop też z tych mniej wylewnych a że wychodzi jak jeszcze śpię i wraca ok 21 to życzenia sms - em dostałam. Konkretne i rzeczowe - wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki! - I już;-)
Tygrysku - ta nocna pobudka to pewnie dlatego, że maleństwo pierwsze chciało złożyć mamusi życzenia:-)
Mopku - mój maluszek dostawał te vitaminy z powodu niewielkiej niedokrwistości.

A myśmy dzisiaj od samego rana łapali siuśki Kubusia do badania ale nam nie przyjęli, bo laboratorium zamknięte było. Jutro więc powtórka z rozrywki.
Następnie z wywieszonym jęzorem jechaliśmy tramwajem na rehabilitację. W tramwaju tłok i jedna pani chciała mnie usadzić (bo dzieć w chuście) i na cały tramwaj woła - MIEJSCE DLA MATKI Z DZIECKIEM!! - nikt nie wstaje ja czerwona jak ta nasza chusta a ona za fraki kogoś ściąga. A koniec końców na zajęcia nie dotarliśmy bo przesiadłam się w zły autobus, który wywiózł nas do nikąd i trzeba było wracać. Po drodze kupiłam ziemniaczki, które rozsypały mi się na przystaku (na szczęście miły pan pomógł pozbierać). Na tramwaj czekaliśmy 20 min w pełnym słońcu, bo nie było się gdzie schować. Dobrze, że pani z kiosku pozwoliła mi dzidzila nakarmić, bo padł by chyba. A jak w końcu przyjechał tramwaj i jechaliśmy do domku, to tak się do mnie uśmiechał i w ogóle był taki grzeczniutki, że poczułam pełnię szczęścia, że go mam i jestem mamą.

Ło bidulo alez dzien mialas :eek: a jesli moge spytac to w ktorej dzielnicy miesszakasz????:tak:

Do góry