reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

z okazji dnia matki
:-D:-D:-Dmamuśki:-D:-D:-D
wszystkiego dobrego.
Dużo radości, szcześcia
i dobrego humoru na co dzień.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie w tak uroczystym i milutkim dla nas dniu:-).

Wszystkim mamuśkom życzę...przespanych nocy, spokoju ducha,zdrowych dzieci,pomocnych i wyrozumiałych partnerów, szybko ginących zbędnych kilogramów oraz czasu, który biegnie wolniej.

A to dla Was w imieniu naszych dzieciaczków(takie życzenia dostałam dzisiaj od moich córeczek)
Choc serduszko moje male,
Tobie dzis oddaje cale.
bys na zawsze pamietala
I podzieke moja znala.
Za to wszystko cos zrobila,
Za to zes mnie urodzila,
I ze bylas ma ostoja,
Za to zes jest matka moja.
Sle zyczenia a nie kwiatki
Oraz milosc na Dzien Matki.

100 latek dla dzisiejszych solenizantów: Hani, Oliwki oraz Bianeczki
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
100 latek dla solenizantów Buziaczki !!!
U nas znów marudnie było po południu włosy z głowy rwałam prawie bo Pati tylko buuuu i buuuu a ja nie wiem czemu, zjadła, wypiła, przewinieta, nosze, gadam, podaje zabawki, masuje brzuszek a ona i tak ryk nie wiem jak jej pomoc taka ze mnie swietna mama :zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)baffled::no:
Rano sie tez z płaczem obudziła bo rączka jej sie wysuneła przez szczebelki i pewnie zdretwiała, ale teraz ksiazeczke poogladałysmy i ja tak zmogło ze zasneła :tak:
Ogólnie doły jak diabli mam i nawet pisac sie nie chce

100 latek dla solenizantów Buziaczki !!!
U nas znów marudnie było po południu włosy z głowy rwałam prawie bo Pati tylko buuuu i buuuu a ja nie wiem czemu, zjadła, wypiła, przewinieta, nosze, gadam, podaje zabawki, masuje brzuszek a ona i tak ryk nie wiem jak jej pomoc taka ze mnie swietna mama :zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)baffled::no:
Rano sie tez z płaczem obudziła bo rączka jej sie wysuneła przez szczebelki i pewnie zdretwiała, ale teraz ksiazeczke poogladałysmy i ja tak zmogło ze zasneła :tak:
Ogólnie doły jak diabli mam i nawet pisac sie nie chce