reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja myślałam ze to tylko na mnie wieloryba nic niema :-(, a to i na was modeleczki nic niema?????
Słuchaj no mamuska Ty to kiedys za tego wieloryba dostaniesz czymś twardym !!! :angry::angry::-D
Kigna - ogromne gratulacje z okazji pierwszego ząbala!

dagulla, pisz pisz, na początek co u was!

Zapominajka - o proszę, i wy już uzębieni! Szałowo, gratulacje!

martusia - kciuki trzymam!!

BlachWizard - wielkie gratulacje, dbaj o fasolkę rybko i oczywiście o siebie! Całusek!

A ja dziś od samego rana zaiwaniam, jakbym miała w dupce ruski motorek. Już zrobiłam pranie, wyszorowałam zabawki Michaliny (bez małą 2 godziny charówki!) i zrobiłam prasowanie (trzy pralki, matko boska jak ja to zrobiłąm to nie wiem). Misia dziś wstała chora, pewnie dlatego, że po szaleństwie na piłeczkach Robert z nią poszedł na chgwilę nad morze, a tam okropnie wiało, teraz harczy przeraźliwie, więc nie poszła do przedszkola, a ja mam dzięki temu pełne ręce roboty.
Kurde Misiówka zdradz mi ta tajemnicę jak Ty to robisz, u mnie lezy jedna pralka prania i woła do mnie ... uprasuj nas !!! Ale ja jestem twarda ! :-D
DZIEWCZYNY PROSZE POWPISUJCIE SIE NA LISTE. MUSZE DAC TEMU Z ŁOWICZA ZNAC ILE NAS BEDZIE ...

TAK POZA TYM DZIEŃ DOBRY :tak:
Cyprysiowa Ty nasza kochaniutka, najwspanalsza na swiecie i w ogole naj naj naj ... Ja ci dam odpowiedź wieczorem . Mogę , mogę ??

Agacia - jak cie pranie zacznie atakować to zmiękniesz, moja sterta 2 razy robiła zamach na moje życie, w końcu bałam się koło niej przejść i pomyślałam, trudno, albo ona, albo ja!!

Witam popołudniowo. Tygrysku ja nie wiem co Ty do tej kawy dosypałas ale ja latam dzisiaj jak mały robocik. Już robię trzecie pranie. Byłam z dziewczynami trzy godzinki na dworku. Dokańczam robic obiadek dla Martynki i jeszcze cały domek wysprzątałam. A no i od dzisiaj zaczynam walczyc z tłuszczem. Do tej pory wypiłam tylko kawkę i podjadłam trochę Natalce jabłka z winogronami. A teraz gotuję sobie marchewkę i pierś z kurczaka na parze.
Agacia ja już Ci kiedys pisałam-dawaj to prasowanie do mnie. Chętnie Cię wyręczę bo moje jeszcze nie wyschło i narazie mi się nudzi;-)
A właśnie Blizniaku nasz kochany jak tam komunia bo o ile mnie pamięc nie myli to miałaś wczoraj?
I Madzienki cos nie widzę:dry:
Mamusia a Ty nie gadaj głupot. Jak chcesz zobaczyc prawdziwago wieloryba to zapraszam do mnie;-)

Dunia, ale Ci zazdroszczę, ze jeszcze tyle wolnego przed Toba:zawstydzona/y:.

Kokusia, komunia za 2 tygodnie 24 maja, tak jak chrzciny u Fasolki:-)
Jak Agacia jeszcze Ci tego prania nie podrzuciła, to moze ja ją ubiegnę i dam swoje:szok::-D

Witajcie poniedziałkowo mamuski...

Nie wiem ile zdążę napisać bo jula dzisiaj wyjątkow marudna...:-:)-:)-(mam nadzieje ze to nie za sprawą tego chrztu....:-p:-p:-p

Ale wracjąc do wczoraj...imprezka udała się:tak::tak::tak:Jula w kosciele dała o sobie znac ale w lokalu istny aniołek...goście nie mogli nadziwić się jakie mamy grzeczne dziecko:-D:-D:-Ddo dzisiaj hehehe:sorry2::sorry2::sorry2:
Zdjęcia oczywiście umieszcze jak trochę znajdę czasu....

Dzięki że trzymałyście kciuki bo pogoda była super!!!!!
I dziekujemy za zyczenia, na ciacho oczywiście zapraszamy:-):-):-)

Dziewczyny, oczywiście, że Was podczytuję :-) Dziękujemy za gratulacje :-)
U nas sytuacja wygląda tak, zaczynam 6tc :tak:. Ciąża była planowana, staraliśmy się o drugie maleństwo, chcieliśmy w krótkim czasie odchować dwójkę. Choć nie myślałam, że tak szybko nam się uda, w końcu niektóre pary starają się latami, ale widać jesteśmy szczęściarzami :-) Jestem bardzo szczęśliwa, w środę mam pierwsze USG i już nie mogę się doczekać. Między moją Julką a drugim dzidziuśkiem będzie rok różnicy, może to i mało, ale cieszymy się niezmiernie :-)

GRATULACJE!!!!!!!Dbaj o siebie i o fasolkę....:tak::tak::tak:

nic nie ma :-:)-( ja tez ostatnio chodzila zrobilam zakupy ale tak bez przekonania pokupilam rzeczy:-(nawet z zarze a juz o h&m nie wspomne:-:)-( moze gust mi sei zmienil i nie znam sie na modzie:confused::confused:

Myślałam że tylko ja tak mam:blink::blink::blink:

reklama
Do góry