reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam piątkowo:-)

My wstałyśmy dopiero o 12...:zawstydzona/y: Najpierw o 7 była pobudka na mleczko, i o 9 zasnęłyśmy i tak nam jakoś zeszło:zawstydzona/y:

Co do swatania...
Tygrysku, mam pannę dla Twojego Filipka, również z Łodzi:-D:-D:-D

Tygrysku opracowałaś genialny plan !:tak::-D:-D:-D

Wróciłam ze spacerku niestety cała powrotna droge przerzucałam te moje ponad 7 kg z ramienia na ramię i marzyłam o nosidełku a w wózku arie operowe :no::sorry2:

Tygrysku opracowałaś genialny plan !:tak::-D:-D:-D

Wróciłam ze spacerku niestety cała powrotna droge przerzucałam te moje ponad 7 kg z ramienia na ramię i marzyłam o nosidełku a w wózku arie operowe :no::sorry2:

ha dobry plan to podstawa!!:-D:-D:-D:-D
oj bidulko ale pomysl sobie jakie sobie piekne miesnie wyrobisz:-):-):-):-):-)

Zrobiłam suwaczek....i nie mam pojęcia jak go wkleić:-(

Wchodzisz w szybkie menu na gorze nastepnie edytuj sygnature i wklejasz kod do suwaczka i zatwierdzasz :tak:

reklama
Zrobiłam suwaczek....i nie mam pojęcia jak go wkleić:-(
Martusia kochana:)

Na samej górze po lewej stronie masz USTAWIENIA wchodzisz w to....
Następnie w Edytuj sygnature....
potem w okienku takim jak piszesz wiadomość wklejasz kod suwaczka.... jak go sobie ustawiłaś to powinien Ci sie pokazać kod....
No i zjeżdżasz niżej i masz zapisz sygnature.....i fsio:)
Powodzenia

Do góry