reklama
Agacia82
Mami :)
aaaa jakkkkAgacia, ale męża przyszłego zostawisz w domu, nie no nie wygłupiaj się, hahahaha.
Nie no on nie moze ze mna jechać. Synem niech się lepiej zajmie
Agacia82
Mami :)
No kurna zgrzał się facecik, o co ci chodzi!! Mały striptizer rośnie ku radości mamusi, hihihi.
kana161
Mama "terrorystek" :P
No kurna zgrzał się facecik, o co ci chodzi!! Mały striptizer rośnie ku radości mamusi, hihihi.
hahahhahaha no to się uśmiałam dobre Misiówka dobre)))
Agacia..nie ma co Laski i tak będą waliły oknami i drzwiami
tygrysek82
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że to tylko twoje łóżeczko cię wzywa "PRZYJDŹ, DOŚPIJ, DOŚPIJ!!"
hehe
ale jaja niezly urwisekApropo mojego syna. Budze się rano, patrzę a tam w łóżeczku majta mi goła girka , podchodze a mały nie dość, że wylazł zze spiwora to sciągnął spodenki i i lezy w samych bodach.
Ja juz z moim synem rozmawiałam i się zgodził, że zanim się zdecyduje na dziewczynę to najpierw mamusia musi obejrzec i zaakceptowac laseczkę. Nie ma ... mamusia zrobi selekcje
oj u mnie to samo nie ma innej mozliwosci
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
No ja to zasłużona, juz raz miałam ten zaszczyt i teraz znowu, chyba podam Tygryska o molestowanie patelniąoj tam ja mam patelnie tylko dla zasuzonych nie kazdy moze dostapic tego zaszczytu spotkania sie z nia
Niezły akrobata widze rosnieApropo mojego syna. Budze się rano, patrzę a tam w łóżeczku majta mi goła girka , podchodze a mały nie dość, że wylazł zze spiwora to sciągnął spodenki i i lezy w samych bodach.
Agaciu, ja tez swoich uświadamiam, ze musz~ę najpierw zaakceptowac wybór, ale coś czuje ze ciezko bedzie, bo chyba zadna synowa nie bedzie mi odpowiadała