reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja juz z moim synem rozmawiałam i się zgodził, że zanim się zdecyduje na dziewczynę to najpierw mamusia musi obejrzec i zaakceptowac laseczkę. Nie ma ... mamusia zrobi selekcje :-D
Tak tak...moj misiek też sobie tłumaczy,ze tutaj nie beda przychodzili do Mariczki żadni chłopacy, bo jeden drugiemu bedzie przekazywał,ze ona ma walnietego i groxnego tate:p hahahha

reklama
A co dopiero maja mówić mamuśki , które maja córeczki:-D:-D:-D, mój mężulek mówi ze nikomu nie odda swojej córeczki:happy2::happy2::happy2::happy2:

OOOOOOOOOO ja mam pomysl:-):-):-):-) bedziemy swatac nasze grudniowe dzieciaczki czy tego chca czy nie:-):-):-):-):-):-) wtedy mamusie beda juz znaly drugie polowki swoich dzieci od urodzenia i teesciow przyszlych dziecka tez wiec bedzie luzik:-D:-D:-D:-D:-D

OOOOOOOOOO ja mam pomysl:-):-):-):-) bedziemy swatac nasze grudniowe dzieciaczki czy tego chca czy nie:-):-):-):-):-):-) wtedy mamusie beda juz znaly drugie polowki swoich dzieci od urodzenia i teesciow przyszlych dziecka tez wiec bedzie luzik:-D:-D:-D:-D:-D
no wyprzedzilas mnie, bo wlasnie pisalam o tym swataniu:-)
ja jesten za!!!!!!!!!hihihihihi

reklama
Witajcie Kochane!!!

Witam piątkowo

Ja od wczoraj chodzę wkur... tak, że głowa mała :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
masakra, straciłam zaufanie do allegro, byłam tam nowa :-:)-:)-(a tu na dzień dobry mnie wyh....:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Edee tutaj masz troche szczegółów Program Ochrony Kupujących - Co oferujemy w Programie? - Aukcje internetowe Allegro
Nie odpuśc tego!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Idę Was poczytać!!!!

Do góry