blizniaki2000
Fanka BB :)
No to ja już sobie rezerwuje urlopHehe . Mamuśka sala jest duża, wię c się zmieścimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja już sobie rezerwuje urlopHehe . Mamuśka sala jest duża, wię c się zmieścimy
Witam piątkowo
Ja od wczoraj chodzę wkur... tak, że głowa mała , kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma , napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!
masakra, straciłam zaufanie do allegro, byłam tam nowa :---(a tu na dzień dobry mnie wyh....:--(
no to suuuuuuuuuper:-):-):-)
No to będzie zabawaNo to ja już sobie rezerwuje urlop
no rozumiem ciebie, bo jak przypominam swoje przygotowania do ślubu, to byłam tak zmęczona i zestresowana, ze nic mi się nie chciałoNo to będzie zabawa
A swoją drogą to chciałabym zeby juz było po !
wiec tak: wróciłam już do domku, byłam grzeczna:-), studenci również byli grzeczni, pisaliśmy, czytaliśmy i rozmawialiśmy in English:-)
Pooooooobuuuuuudka śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Witam piątkowo
Ja od wczoraj chodzę wkur... tak, że głowa mała , kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma , napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!
masakra, straciłam zaufanie do allegro, byłam tam nowa :---(a tu na dzień dobry mnie wyh....:--(
tak a ty zato wieloryb bo patelnie uzyje!!!!! jestes super dupa i napewno cos sobie kupiszAgaciu, zycze miłego oglądania, napeweno cos ślicznego wybierzesz, bo jesteś zgrabna, fajna laseczka
ja wczoraj latałam po sklepach bo chciałam cos na komunie kupic i nietstey nic mi sie nie podobało, załamałam sie i jestem na siebie wkurzona, ze nic nie umiem wybrac
no to gratulacje kochana, tylko pamietaj ze sala musi MEGA DUUUUUUZA, bo jak wszytskie grudnioweczki wpadna, to dopiero bedzie sie dzialo:-):-):-)