reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie;

ja jestem wymęczona. Młodemu wyrzynają się zęby i marudzi mi właściwie cały czas. Jedyny gryzak który akceptuje to moje brodawki.:no:.
A do tego mężowy mnie wku*** więc chodzę nabuzowana.

Witam piątkowo

Ja od wczoraj chodzę wkur... tak, że głowa mała :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
masakra, straciłam zaufanie do allegro, byłam tam nowa :-:)-:)-(a tu na dzień dobry mnie wyh....:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Edee zgłoś ja na policję, aleo poczekaj. Może laska gdzieś wyjechala i wróci niedługo.

Agacia- udanych poszukiwań życzę.

Mam do oddania mleczko modyfikowane:
Bebilon2 Comfort ( dla maluszków z kolkami i zaparciami) oreaz Bebiko 1 ( zwykłe).
Oba są zamknięte.

Moja siostra szykuje sie na 19 września i tez juz szał przygotowań, sukienka, zaproszenia i inne cuda, a orkiestre rezerwowała juz w tamtym roku:baffled:
Agaciu, dasz rade i napewno bedzie to niezapomniane przezycie

Witam!!!
Dziś czuję się już troche lepiej przynajmniej nie mam gorączki ale strasznie boli mnie gardło, nie umiem nic łykać, mam nadzieję że szybko przejdzie,u nas dziś świetna pogoda od samego ranka:-)

agacia ja też wpadne uwielbiam wesela
hu hu hu ale będzie zabawa

edee mi się jeszce nie zdażyło a bardzo często kupuje na allegro,nie zrażaj się no niestety nieraz trafiają się oszuści,a może sie jeszcze wszystko wyjaśni

edee - no masz bidulo pecha, ale nie załamuj rąk, jeszcze może się wszystko ułożyć. Kiedyś miałam podobną sytuację, ale mimo zdjęcia aukcji koleś przysłał towar i to z bonusami.

Agacia - u nas o dziwo też ładnie... owocnych poszukiwań!

Zapominajka - oj jak ja cię rozumiem !!! u mnie to samo na obu polach!

Misia poszła do przedszkola, a Inulec usnął, więc biorę się za robotę...

Ja też się wkońcu melduje...podchodze do kompa już chyba 10 raz,ale zawsze malutka jednak wywalczyła podejscie do nije:p haha

Witam mamuśki piątkowo....:)

Jestem zła,bo misiek ma teraz nocki i powinien je zaczynać z niedzieli na poniedziałek,ale ze było w niedziele święto to zaczynali od poniedizałku,a teraz z racji świeta kazali im jeszcze przyjsc z dzisiaj na jutro....normalnie już by mu się skończyły.... no kurcze przeciez tak nie można...nie ich wina,ze było swięto....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A poza tym u nas w miare ładna pogoda....moze juz dzisiaj z malutka wyjdę na krótki spacerek.... bo tylko katarek słaby został.... na szczęście:)

Agacia kurcze powodoznka w przygotowaniach.....będziesz piękna panna młodą:)

Zozakoza wracaj do zdrówka....zyczymy Ci tego z Mariczką;)

Edee mam nadzieję, ze wszystko się wyjaśni mialam kiedys podobną sprawę czekałam na przesyłkę ponad 2 miesiące,ale dosżła.....gościu też miał pełno negatywów... na szczęscie miałam tylko rtraz taką sprawę....a zamawiam nawet sporo....

Bliźniaki.....jeszcze troksze i bedziesz w domku:)

Oki lecę nadrobić póki malutka na gołej pupce spokojnie leży.....bo spać to jakoś nie bardzo ma ochote :sorry2:

reklama
I ja skladam poranny raport:tak: dzien dobryyyyyyyyyyyyyyyyy. My pospalismy do 9 tzn ja Filip jeszcze spi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wiec tak: wróciłam już do domku, byłam grzeczna:-), studenci również byli grzeczni, pisaliśmy, czytaliśmy i rozmawialiśmy in English:-)

ooooo bardzo dobrze bardzo dobrze:-D:-D

Pooooooobuuuuuudka śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-):-D

cichoooooooooooo bo mi dziecko kokusia obudzi:-D:-D:-D:-D

Witam piątkowo

Ja od wczoraj chodzę wkur... tak, że głowa mała :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
masakra, straciłam zaufanie do allegro, byłam tam nowa :-:)-:)-(a tu na dzień dobry mnie wyh....:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

edus oj tez bym byla mega zdenerwowana:wściekła/y::wściekła/y: ale moze cholera cos sie stalo laska trafilam do szpitala czy cos:baffled::baffled::baffled::baffled:

Agaciu, zycze miłego oglądania, napeweno cos ślicznego wybierzesz, bo jesteś zgrabna, fajna laseczka
ja wczoraj latałam po sklepach bo chciałam cos na komunie kupic i nietstey nic mi sie nie podobało, załamałam sie i jestem na siebie wkurzona, ze nic nie umiem wybrac:wściekła/y:
tak a ty zato wieloryb bo patelnie uzyje!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: jestes super dupa i napewno cos sobie kupisz:tak::tak::tak:

no to gratulacje kochana, tylko pamietaj ze sala musi MEGA DUUUUUUZA, bo jak wszytskie grudnioweczki wpadna, to dopiero bedzie sie dzialo:-):-):-)

lojjjjjjjjjj to ja tez ten urlop musze zaklepac sobie na pazdziernik:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry