reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

O udało mo się obudzic Mapka:tak: Witaj. Ja dzisiaj nie śpię od wpółdo piątej bo moje dziecię tak się zaczęło przewalac po łóżku że nie szło spac dalej. Teraz ona dosypia a ja juz nie mogłam zasnąc:wściekła/y:

reklama
Witajcie laseczki w piątek:-D:-D:-D
Hura w końcu weekend:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
i ja miałam pobudkę o 6.00:szok::szok::szok::szok:, musiałam dać cyca, bo był wielki krzyk, ale mała jeszcze sobie pospała, właśnie się budzi, a ja już nie mogłam zasnąć:no::no::no:
Pogoda nie ciekawa, wiec siedzę sobie teraz jak wyciśnięta cytryna:sorry2:pojde sobie zrobia kawe z mlekiem, czyli mleko z kawa:happy2::happy2:
Milego dzionka laseczki;-);-);-)

Melduje sie i ja w piatkowy ranek
Moja miała wczoraj taką melodie do spania, ze szok, spała prawie przez cały dzień i bałam sie co bedzie w nocy, ale tez spała:confused:, teraz śpi u babci, a ja pracuje.
ciesze sie ze juz piątek i jutro wolne, huraaaaaa.

Witam piątkowo

Ja od wczoraj chodzę wkur... tak, że głowa mała :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kilka dni temu zamówiłam etiaxil (2szt.) przelałam kasę, a towaru nie ma :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, napisali mi z allegro, że zawiesili konto tej lasce, a teraz widzę, że wyrolowała tak ponad 80 osób !!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
masakra, straciłam zaufanie do allegro, byłam tam nowa :-:)-:)-(a tu na dzień dobry mnie wyh....:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Blizniaczku zycze zeby szybciutko Ci ta pracka przeleciała dzisiaj:tak:
Ja tez sie ciesze ze weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekend:-)

Edee, moze jeszcze nie wszystko przesądzone i odzyskasz towar albo pieniądze.
Ja raz czekaąłm ponad 4 miesiące na przesyłkę, na dodatek to nie było dla mnie, wkurzałam sie i inni tak samo, facet dostal mase negatywow, ale towar w koncu nadszedł. poza tym razem zawsze było ok, a kupiłam juz bardzo duzo rzeczy.

Mopku, kochany dziękuje i mam nadzieje ze tak bedzie, zleci szybko i bezstresowo i do domku, tzn na probe do kościoła :)

I ja juz się melduję !

Noc miałam nieciekawą. Mateusz co chwilke się budził, marudził. On juz wyspany o 6:00 a ja nie moge upatrzec na oczy.

Edee może towar jednak przyjdzie, a jak nie to masz prawo pisać do allegro o zwrot kasy. A ta laska moze miec sprawe w sądzie założoną, bo taki jest regulamin allegro.

Bliźniaki miłej pracy i niech dzien szybko zleci ( w parcy oczywiście :-D)

U nas chyba bedzie dzisiaj ładnie na dworze. Na razie świeci słoneczko, ale zobaczymy co dalej pogoda przyniesie. Niby ma dzisiaj padać :dry:.

Jutro jadę do fryzjerki :-), mam nadzieje tylko, że mi wszystkie włosy nie wypadną od farbowanie :shocked2:. I planuje małe zakupy, no i pozwiedzanie wreszcie "salonów slubnych" :baffled:.

reklama
I ja juz się melduję !

Noc miałam nieciekawą. Mateusz co chwilke się budził, marudził. On juz wyspany o 6:00 a ja nie moge upatrzec na oczy.

Edee może towar jednak przyjdzie, a jak nie to masz prawo pisać do allegro o zwrot kasy. A ta laska moze miec sprawe w sądzie założoną, bo taki jest regulamin allegro.

Bliźniaki miłej pracy i niech dzien szybko zleci ( w parcy oczywiście :-D)

U nas chyba bedzie dzisiaj ładnie na dworze. Na razie świeci słoneczko, ale zobaczymy co dalej pogoda przyniesie. Niby ma dzisiaj padać :dry:.

Jutro jadę do fryzjerki :-), mam nadzieje tylko, że mi wszystkie włosy nie wypadną od farbowanie :shocked2:. I planuje małe zakupy, no i pozwiedzanie wreszcie "salonów slubnych" :baffled:.
oooooooooooo, salonów ślubnych, czy my o czymś nie wiemy????????

Do góry