kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
O udało mo się obudzic Mapka Witaj. Ja dzisiaj nie śpię od wpółdo piątej bo moje dziecię tak się zaczęło przewalac po łóżku że nie szło spac dalej. Teraz ona dosypia a ja juz nie mogłam zasnąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooooooooooo, salonów ślubnych, czy my o czymś nie wiemy????????I ja juz się melduję !
Noc miałam nieciekawą. Mateusz co chwilke się budził, marudził. On juz wyspany o 6:00 a ja nie moge upatrzec na oczy.
Edee może towar jednak przyjdzie, a jak nie to masz prawo pisać do allegro o zwrot kasy. A ta laska moze miec sprawe w sądzie założoną, bo taki jest regulamin allegro.
Bliźniaki miłej pracy i niech dzien szybko zleci ( w parcy oczywiście )
U nas chyba bedzie dzisiaj ładnie na dworze. Na razie świeci słoneczko, ale zobaczymy co dalej pogoda przyniesie. Niby ma dzisiaj padać .
Jutro jadę do fryzjerki :-), mam nadzieje tylko, że mi wszystkie włosy nie wypadną od farbowanie . I planuje małe zakupy, no i pozwiedzanie wreszcie "salonów slubnych" .