reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kurcze mamuski mnie i misiaczka jakies chorubsko dorwało...masakra.....ja mam gardło zawalone jak nic i kicham,a misiek jeszcze gorzej niż ja.....na szczęście (odpukać) mała na razie zdrowiutka.....chcociaz tez kichac zaczyna.....ta pogoda chyba taka zdradliwa....

W ogole nie ogladam wiadomosci,bo tak nadaja o tej świnskiej grypie,ze od razu człowiek bardziej chory sie robi od samego śłuchania....

Justa a jak tam u Was z tym świnstwem tez tak panikują????

reklama
Tygrysku kochany, dziękujemy za życzonka.

Agaciu, bardzo dzielny Mateuszek, a moze to moje kciuki pomogły:-), super że bardzo mocno tego nie przeżywał.

Kanusia, zdrówka dla Ciebie, misiaczka i Malutkiej.

Justa, dobrze ze to tylko zęby, a nie choróbsko

Bliźniaki dziękuje kochana:*

UCIEKAM...malutka zasnęła....na razie bez czopka..zobaczymy co bedzie w nocy...i tak juz bede pewnie co chwlie wstawała i sprawdzała czy wszystko dobrze..

Buziaczki do juterka i dziekuje za pomoc mamuśki:* na Was zawsze można liczyc:)

Pyciolku i tak dziekuje;* Malutka poszła spaćku...będę pewnie czuwała całą noc juz tak mam....właśnie nic nie marudziła....pobawiła sie wykapała, cycuś i lulku.....no zobaczymy...mam nadzieje,ze będzie dobrze.....

DOBREJ NOCKI:*

Pyciolku i tak dziekuje;* Malutka poszła spaćku...będę pewnie czuwała całą noc juz tak mam....właśnie nic nie marudziła....pobawiła sie wykapała, cycuś i lulku.....no zobaczymy...mam nadzieje,ze będzie dobrze.....

DOBREJ NOCKI:*
napewno bedzie dobrze....moj maly mial juz 3 szczepionki i tylko po pierwszej nie goraczkowal...no ale wiadomo ....mamusia to mamusia ...zawsze bedzie w portki sikac...;-);-):tak::tak: tez tak mam...:-p:-p

reklama
Do góry