reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja po pierwszej zupce jarzynowej wrzuciłam ubranka do prania i były prane dopiero za parę dni i się nie sprało :-(

A teraz zaraz po jedzeniu zapieram w ręku zwykłym mydłem i schodzi bez problemu. A później jeszcze normalnie jest prane w pralce.:-)

OOO takim zwykłym mydełku dziecięcym????? super:tak::tak:

reklama
Witajcie mamuski, u nas nocka super Julcia pospałą od 21.20 do 6.20..później zasnęla dopiero o 7.30 ale pospała do 11.40 a ja razem z nią:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wczoraj bylismy u pediatry, Jula waż 6995g i ma 68cm...oznak zębów u nas brak:-):-)
Trzymamy kciuki za wszystkie szczepione szkraby!!!!

Mamusia kciukasy zacisniete....

I oczywiście sto lat dla wszystkich miesięczniaków!!!!!

Ja dzisiaj zdazyłam pranko rozwiesic, mieszkanko posprzatac:tak: i zepsuc mikser:baffled:

Aż mi wstyd ja dopiero sniadanko zjadłam:-p:-p:-p

a i tez poslucham odpowiedzi na temat prania plam po marchewce gdyz jutro zaczynamy pic soczek marchewkowy i juz sie bojeeeeeeeeeeeeeeeeeee:szok::szok::szok::szok::szok::szok: chyba ubiore malego w folie:baffled::baffled::baffled::baffled::eek::eek::eek:

Ja posłuchałam Misiówki i podkradłam mamuście mydełko do odplamiania(dostepne w hipermarketach, rossmanach)...zaprałam plamy ręcznie i wrzuciłam do pralki...jakie było moje zdziwienie gdy plamy zniknęły:-D:-D:-D

Tygrysku ja kupiłam taki śliniak Śliczny śliniaczek Śliniak Tommee Tippee róż. (615860642) - Aukcje internetowe Allegro
a moj mąż ostatnio na zakpach znalazł taki ŚLINIAK - FARTUSZEK ZAKRYJE CAŁY CIUSZEK 2 WZORY (612313738) - Aukcje internetowe Allegro i smiał się że chyba kupi go Julci:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

W końcu wczoraj wybrałam się do fryzjera i zaszalałam :-D Rozjaśniłam mocno włosy i położyłam farbę taka platynową. Olkiem zajmował się tatuś i w związku z tymm synek przez trzy godziny nic nie jadł :szok:, co mu się raczej nie zdaża, bo cycusia ciągnie co 1,5-2 godziny. Podobno był grzeczny i dzielnie czekał na cycusia mamusi, mimo że miał zciągnięte mleczko w butelce ;-)

Czekamy na zdjęcia....

Wczoraj tak rozmawiałyście o tym Lublinie że aż mi się dziś przyśniło że tam byłam!!!:-D:-D:-D a w realu nigdy nie byłam:eek::eek::eek:

Zapraszam serdecznie!!!!!Może w te wakacje odwiedze Łódź...jeśli oczywiście siatkóweczka będzie w Łodzi:-D:-D:-DWybudowali juz halę???Bo ta na Ks.Skorupki to jakas masakra...azbest na suficie:szok::szok::szok:

Dziewczyny a kto tu jest z Lublina, bo widziałam że mowa o tym mieście?

Ja!!!!!!:tak::tak::tak:

Cześć dziewczęta:)

Ja wczoraj dostałam tel z pracy czy mogłabym już wrócić chociaż na 3-4 godzinki... bo dwie ciężarne już poszły na zwolnienie i są braki:( No i niestety od wtorku idę do roboty a z małą zostaje niania:( Umieram ze strachu!!!!!!!!!!!!!!
Niby dobrze bo mała stopniowo przyzwyczai się do tych 8 godzin bez mamy i ja troszkę może też mniej będę się bała ale i tak jest mi smutno i źle!!!!!!:(

Ja na przerwie międzyspacerkowej :-D:-D Pati wsysa mleczko a ja litry wody taki upał u nas a ja sie na mega spacer wybralam(zeby w domu juz nic nie zepsuc:-D)i ledwie doczołgałam sie z powrotem :baffled:

Zazdroszcze grillaaaaaaaaa !!!!

Agacia chłopaki czasem sa takie marudki ale przynajmniej wiedza czego chca :-p:-p:-p trzymaj sie:tak:

reklama
Do góry