reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry :-)

My właśnie wróciliśmy ze spacerku.

Justyna napisała smska:

"Hej! Jestesmy z Lenka w szpitalu! Zapalenie oskrzeli a teraz zeszlo na pluca do tego od alergi ma silnie obkurczone oskrzela. Biedula cala pokluta. Calusy!just."

Pozdrowiłam od nas biedulki..

Justynko-dużo zdrówka dla Malutkiej. Wracajcie szybko.
Agatkas-kupiłam dziś te tabletki, o których pisałaś, jeszcze raz dziękuję :-)

Bartuś-rośnij zdrowo :-)

reklama
Justyna napisała smska:

"Hej! Jestesmy z Lenka w szpitalu! Zapalenie oskrzeli a teraz zeszlo na pluca do tego od alergi ma silnie obkurczone oskrzela. Biedula cala pokluta. Calusy!just."

Pozdrowiłam od nas biedulki..

Lenka trzymamy kciuki za Ciebie, wracaj szybciutko do zdrówka...Justynka badz dzielna!!!!

Witam kolezanki:tak: Ale postów natrzaskałyście :-D Niestety nie mam siły wszystkich czytac:zawstydzona/y: U nas tatuś pierwszy raz kąpał Julee tyle mialam przy tym zabawy najpierw ręce mu się trzęsly a potem jak się juz osowił to nie chciał odejśc od wanienki i powiedzial ze teraz on będzie kąpał Julke:-D:-D Mój kochany wyręczyciel....:-)My juz dawno po obiadku wczesniej bylismy na lodach Młoda się wyspała i poszla z tatem do jego kolegi;-)To mam chwilke zeby z wami posieedziec..... U nas kolejny dzienb pieknej pogody zaraz chyba wezme lerzak i pójde do ogrodu się poopalac troche:-D;-)Agatkas przykro mi:zawstydzona/y: Duzo zdrówka dla lenki:-) a co tam u was?

Justynko - buziaki dla Lenki. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny!!!Czekamy na wieści.

A ja wróciłam z Jaśkiem od lekarza. Zapalenie ucha... Buuuuuuu. Znowu antybiotyk i co najmniej tydzień z głowy :no:

Justynko - buziaki dla Lenki. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny!!!Czekamy na wieści.

A ja wróciłam z Jaśkiem od lekarza. Zapalenie ucha... Buuuuuuu. Znowu antybiotyk i co najmniej tydzień z głowy :no:

Uuuu, niedobrze :-:)-(, to dużo zdrówka dla Jasia i szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Justynko Lence również życzę szybkiego powrotu do formy, buziaczki ;-)

reklama
Do góry