reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Justynko - wiadro dzielności przesyłąm dla was dziewczynki, wracajcie szybciorem!

Pytia - ty to masz pecha ostatnio, mam nadzieję, że Jaśko szybko dojdzie do siebie.

A ja mam dołka, bo w weekend na wycieczce kamyk spod samochodu jadącego przed nami usczerbił nam przednią szybę i trzeba ją wymienić, a w związku z tym, że tydzień temu kupiliśmy auto, to te kolejne 400 funtów trochę nam daje po kieszeni...

Wyobraźcie sobie że mam dzisiaj drugą rocznicę ślubu i mój mąż ZAPOMNIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie przejmuj się, faceci nie przywiązują wagi do dat! Jeśli do wieczora nic nie wykombinuje, to się upomnij dyskretnie ;-) Ja na wszelki wypadek dałam wygrawerować na naszych obrączkach datę ślubu, hehe. I trąbię zawsze już z tydzień prędzej, że wielki dzień tuż tuż :-)

Hej
Piękna pogoda u nas, mały spał na podwórku we wózku prawie 3 godz. :-).

Justynka trzymajcie się, obyście szybciutko wróciły do domu.

Pytia biedny Jasiu. Całusy dla niego.

Ah ci nasi męszczyzni:-D My o wszystkim mamy pamiętac a oni nie:zawstydzona/y::angry: Moze szykuje się jakas romantyczna kolacja:-) Agacia u nas to samo mała wstała gdzies o 14 potem poszla z tatą do jego kolegi przyszli tak z 20 min temu to mała spala a mąz mowi ze zasnęla godzine po tym jak wstala boje się ze nie będzie chciala mi zasnąc:zawstydzona/y::eek: U nas tak samo pieknie tak cieplutkoo cały czas siedzimy na dworku;-) w sobote leicmy już do Hiszapani :-) Przyjechalismy tylko na 2 tyg do rodziców;-) szczerze powoedziawszy cieplo to dla mNIE zadna nowosc w Hiszpani cały czas lato:tak: Tak się teraz zastanawiamy czy robic kolacje w domku czy grilaa na dwotrze poradzcie cos????:tak:

reklama
Do góry