reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hahaha znam to ..... mi też ten Karol tak nie za specjalnie....więc bedzie pierwsze obowiązkowo Emilek,albo Kuba o ile bedzie "siusiaczek"...dziewczynka Marika .a drugie jakos sie dopasuje:}

reklama
U mnie w rodzince jest taka tradycja ze drugie imienie otrzymuje sie po rodzicach (ja mam po mamie, brat po tacie,mama po swojej mamie itd) Cyprian na drugie ma po moim mezu Adrian tylko u mnie w rodzinie nie zdazylo sie zyby bylo np. dwoch braci, same parki i zastanawiamy sie jak ma miec na drugie drugi syn (tego samego ojca ;-)) ale chyba Kamil (po mnie bo ja Kamila)

Jeśli chodzi o chłopców to ja zastanawiam się nad Kacperkiem jeśli okazałoby się że to jednak synuś:-) Wasze imiona wszystkie bardzo fajne oprócz Tadeusza...bez urazy...

Z imieniem to bedzie problem, zawsze chialam synka Tomasza ale trafil mi sie maz o takim imieniu...dopoki nie znamy plci nie myslimy jeszcze nad tym, ale wiem ze z zenskim bedzie latwiej, bo dla chlopca to nic mi sie nie podoba, a jak juz to okazuje sie ze ktos z bliskiej rodziny nas wyprzedzil, ostatnio bardzo nam sie rodzina powieksza:-)

Dziewczyny tak piszecie o tych śmiesznych i wstydliwych dla niektórych imionach, ze ja sie zaczelam powaznie zastanawiac czy imie jakie ja wybralam mojemu fazolkowi czyli ALAN, nie jest śmieszne, i czy mój szkrab nie bedzie sie go wstydzil w przyszlosci, napiszcie mi szczerze, plissss, bo jeszcze nie jest za pózno na zmiane:confused:

ALAN jest bardzo ładnym imieniem i gdy będe mieć chłopczyka napewno tak mu dam na imię.

Witam nowe grudnioweczki:-)

YOKA28 Kacper to ladne imie ale nie dawaj swojemu dziecku tak na imie jesli by byl to chlopiec bo moja siostra ma syna kacpra i dwie znajome, prze okropne dzieci charakter wredny.
A my jak by to byl chlopiec to Corentin.

widze ze niejestem sama z rana:-) ja dzisiaj jakos tak niemoglaz spac tzn maz wstaje o 5 do pracy i juz od paru dni sie mecze zeby zasnac potem:zawstydzona/y:

reklama
ja tez wstaję o 5 rano!!! szok, potem ide do sklepu bo koniecznie rano muszę zjesc codziennie kabanosa-im bardziej suchy i ostry tym lepszy:-)

Do góry