reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ale sie rozmowa rozkrecila :-D
Mi sie imie Tadeusz nie podoba ale to ze wzgledu na to ze moj tesciu(z ktorym nie utrzymuje kontaktów ze wzgledu na jego glupote-za przeproszeniem) takie wlasnie imie nosi :-)

Misiówka tak sa bardzo widoczne :zawstydzona/y: Najgorsze jest to ze mamy ten wypoczynek niecaly rok (we wrzesniu bedzie rok) i na dodatek jescze go spłacamy :-(

reklama
Dorotka ja z obliczaniem miesiąca zrobiłam tak-lekarka podała mi który to tydzień więc obliczyłam sobie którego dnia zaszłam w ciążę i wyszło,że 29 lutego.Także z całą pewnością jestem w 5 miesiącu:-) Tak jest chyba najłatwiej to obliczyć.A tak na marginesie to mój suwaczek liczy o tydzień za dużo,ale to też zależy od dnia,bo czasem liczy dobrze:-p
A jeśli chodzi o imiona to ja już dawno temu wymyśliłam sobie,że będę miała Oliwkę i Mariuszka.Jak się później okazało Mariuszek został zarezerwowany dla męża:tak: Chcieliśmy nazwać synka Mariusz i żeby był junior,ale jednak zrezygnowaliśmy:-p Wybieraliśmy dla chłopca z 3 imion i w końcu mężuś zgodził się na imię Fabian,które mi strasznie się podoba:tak: A dziewczynka bezapelacyjnie Oliwia:tak: A na drugie imię dziewczynka będzie miała Ania po mamusi,a chłopczyk Mariusz po tatusiu.

Ostatnia edycja:
Z tymi drugimi imoionkami to ja też tak kombinuje...Karolinka po mamusi,a jak chłopiec to Kamil po tatusiu..albo przekrecimy i bedzie Karol i Kamilka:} hahaha można pokombinować...

reklama
Do góry