reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
edee24 ALAN to bardzo ladne imie tu w belgi to imie jest popularne na pewno bedzie sie podobało twojemu synkowi w przyszłości.

Witam nowe mamusie:-)
Widze ,że temat imion nadal podtrzymany.....Misiówka mi i mojemu kochanemu tez podobało się imię Borys,ale birąc pod uwagę, że tak będzie mial na nazwiosko to raczje odpada....chociaż śmiesznie by brzmiało
Borys Borys :-D

Ja wybór imionek miałam zawężony do tych na M bo mąż Marcin, ja Mariola, córka Martyna więc dziecię jakoś wyobcowane by się czuło mając na imię jakoś inaczej:-D Za to na drugie będzie Adam lub Aleksandra- tak jak moi najlepsi przyjaciele:-)Tusia ma Krystyna po babci której nie zdążyła poznac. Za to ja jestem absolutnym mistrzem w naszej rodzinie bo mam aż 4 imiona i to wszystkie na M:-D

Witam dziewczyny które do nas dołaczyły. Razem zawsze raźniej.

dragulko 89 gratuluję synka i zazdroszczę, ze jeszcze muszę poczekac zeby poznać pleć.

reklama
witajcie
mama na imię Sylwia, mama 25 lat. Termin porodu mama na 7 grudnia.
Płci dzidziusia jeszcze nie znam, ale 22 lipca idę na usg więc może już niedługo...:-)

Co do imion to dla chłopczyka bardzo podoba mi się imię Mateusz i Filip
a dla dziewczynki Dominika

Gorąco pozdrawiam

Do góry