reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam wszystkich....widze ,że dzisiaj od rana o zachciankach i smakach.....a ja poprosze o przepis na wygodne spanie na boku...bo juz któraś z nocy nie przespana....masakra...zawsze spałam na brzuszku,a teraz wierce się i wierce i nic wiecej z tego nie wychodzi....:zawstydzona/y:

ja przez ostatnie dnie zasypiam na plecach :szok: nigdy w zyciu predzej bym tak niezasnela no ale jak mus to mus:-D ale i tak sie budze na brzuszku ;-)

Ja naprawde orzumiem ,że trzeba...ale kiedy ja sie przyzwyczaje to nie mam pojęcia....:dry: a co do zachcianek to ja mam ostatnio...zreszta mam często:-pale te ostatnie to na barszcz....zwykły czerwony barszczyk...nie wiem skąd to....

kana 161 wczoraj na obiad mialam barszczyk(moja zachcianka)-serdecznie zapraszam:)
Jesli chodzi o zasypianie to zawsze zasypiałam na brzuchu, ale odkąd zaszłam w ciąże staram się zasypiac na lewym boku i rzeczywiscie na lewym się budzę, chociaz czasami na wznak.

Z tym barszczykiem to mnie wcale nie kuś :-p wiesz w Poznaniu jeszcze nie byłam :-) no teraz też już pije swój barszczyk więc humorek od razu poszedł do góry.....

Witajcie :-)

Widzę, że od rana o smakach, a ja się właśnie z myślą o zwykłej zapiekance obudziłam:-D...
Zastanawiałyście sie kiedyś nad tym, czy te nasze smaczki teraz będą miały jakiś wpływ na to co dzieciaczki będą chciały jeść, a co nie?

kana161 próbowałaś spać na boku z poduszką, albo kołdrą między nogami? Mi czasem taka pozycja pasuje, choć ostatnio i tak budzę się w nocy kilka razy.

Co do imion, to nie przepadam za Karolem (mam jakieś głupie skojarzenia) i Tadeuszem (wydaje mi się strasznie patetyczne - pewnie zboczenie jeszcze ze szkoły mi zostało:-D).

Reszta super.

reklama
Ja w ogóle,żeby zasnąć na boku to kłade sobie kawałek kołdry pod brzuszek....i jest lepiej,ale to krecenie sie tak mnie wyrywa ze snu,ze już nic nie pomaga....no a poza tym biegam siusiu przynajmniej dwa razy w nocy....
Ale nie jest źle to wszystko dla mojego babaska :sorry2:

Do góry