reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja zrobiłam test ciążowy 19 kwietnia....i po prostu myslałam,ze oszaleje jak w końcu zobaczyliśmy dwie kreseczki :-D:-D:-D no i szybko lecielismy po drugi test żeby sprawdzić czy ten pierwszy nas przypadkiem nie oszukał:p hahaha

reklama
Pierwszy rok jak tu mieszkalismy zaslonilam okno kocem w sypialni:-DAle Kana,Pytia,wiecie jaki czlowiek wydajny...Lecisz na ogrod,bo cos tam jeszcze masz do zrobienia,patrzysz na zegarek,a godz 1 w nocy dochodzi...i slonce na niebie..coprawda nie takie drastyczne jak w dzien,ale jednak..
A ja po dlugich przemysleniach znalazlam plus mieszkania na tym Twoim biegunie:-D:-D:-D:-D zaoszczedzisz kochana na pradzie jak tam ciagle widno:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

Cześć mamusie.

Mi też się podoba Norwegia i mam zamiar ją kiedyś odwiedzić :-)
Ale Nam się na wspominki zebrało hihih ja rok temu jeszcze nie świadoma byłam fasolki w brzuchu :-)

Pytia bardzo dobra decyzja :-)

Tosieńko Sto Lat Sto Lat

Lecę sprzątać po południu mamy gości no a jeszcze spacerek musimy zaliczyć.:-)
Buziaki

Dzień Dobry :-)

Pytia ja też uważam, że podjęłaś dobrą decyzję :tak:, wiadomo z jednej wypłaty jest troszkę ciężej żyć, ale ... uroki macierzyństwa i bycia z dzidziusiem w domku to rzecz jak dla mnie nie zastąpiona :tak::tak:, będziesz widzieć każdą nową rzecz jaką np. nauczyła się Twoja Hania i nic Cię nie ominie ;-), więc ja myśle, że to jest plus tego minusa :-) - a no i spacerować będę miała z kim przez te 2 latka ;-):-D:-D

Dzień dobry:-)

Pytia z jednej pensji to wiadomo,że ciężej się żyje,ale tak,jak dziewczyny piszą te chwile spędzone z Hanią są bezcenne:tak: No i tak,jak pisze Zapominajka to żłobek albo niańka kosztują tyle,ze prawie na jedno wychodzi....

A jak już wspominamy to ja zaszłam w ciążę 14 lutego:-) Dzidzia z wielkiej miłości w piękny miłosny dzień:-D:tak: I wiedziałam od razu,że na pewno się udało:-p A test zrobiliśmy 4 kwietnia:tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów:-) Ode mnie i od Fabianka:-)

Bliźniaki a ja Ci powiem,że chętnie bym poszła do tego programu,ale pewnie by mnie nie wzięli.Bo to za nudne by było:-p Tam trzeba takich ludzi jak ta babeczka wczoraj.Szkoda mi jej było,bo widać,że ten facet to taki burak.A ja jak bym poszła to 250 tys.od razu moje:-)

Do góry