reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja zrobiłam test ciążowy 19 kwietnia....i po prostu myslałam,ze oszaleje jak w końcu zobaczyliśmy dwie kreseczki :-D:-D:-D no i szybko lecielismy po drugi test żeby sprawdzić czy ten pierwszy nas przypadkiem nie oszukał:p hahaha

reklama
Pierwszy rok jak tu mieszkalismy zaslonilam okno kocem w sypialni:-DAle Kana,Pytia,wiecie jaki czlowiek wydajny...Lecisz na ogrod,bo cos tam jeszcze masz do zrobienia,patrzysz na zegarek,a godz 1 w nocy dochodzi...i slonce na niebie..coprawda nie takie drastyczne jak w dzien,ale jednak..
A ja po dlugich przemysleniach znalazlam plus mieszkania na tym Twoim biegunie:-D:-D:-D:-D zaoszczedzisz kochana na pradzie jak tam ciagle widno:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

Cześć mamusie.

Mi też się podoba Norwegia i mam zamiar ją kiedyś odwiedzić :-)
Ale Nam się na wspominki zebrało hihih ja rok temu jeszcze nie świadoma byłam fasolki w brzuchu :-)

Pytia bardzo dobra decyzja :-)

Tosieńko Sto Lat Sto Lat

Lecę sprzątać po południu mamy gości no a jeszcze spacerek musimy zaliczyć.:-)
Buziaki

Dzień Dobry :-)

Pytia ja też uważam, że podjęłaś dobrą decyzję :tak:, wiadomo z jednej wypłaty jest troszkę ciężej żyć, ale ... uroki macierzyństwa i bycia z dzidziusiem w domku to rzecz jak dla mnie nie zastąpiona :tak::tak:, będziesz widzieć każdą nową rzecz jaką np. nauczyła się Twoja Hania i nic Cię nie ominie ;-), więc ja myśle, że to jest plus tego minusa :-) - a no i spacerować będę miała z kim przez te 2 latka ;-):-D:-D

Dzień dobry:-)

Pytia z jednej pensji to wiadomo,że ciężej się żyje,ale tak,jak dziewczyny piszą te chwile spędzone z Hanią są bezcenne:tak: No i tak,jak pisze Zapominajka to żłobek albo niańka kosztują tyle,ze prawie na jedno wychodzi....

A jak już wspominamy to ja zaszłam w ciążę 14 lutego:-) Dzidzia z wielkiej miłości w piękny miłosny dzień:-D:tak: I wiedziałam od razu,że na pewno się udało:-p A test zrobiliśmy 4 kwietnia:tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów:-) Ode mnie i od Fabianka:-)

Bliźniaki a ja Ci powiem,że chętnie bym poszła do tego programu,ale pewnie by mnie nie wzięli.Bo to za nudne by było:-p Tam trzeba takich ludzi jak ta babeczka wczoraj.Szkoda mi jej było,bo widać,że ten facet to taki burak.A ja jak bym poszła to 250 tys.od razu moje:-)

Do góry