reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamuśki
Widzę ze zebrało sie na wspomnienia, no to ja też zaszłąm chyba w święta wielkanocne (prezencik od zajączka:-D), a test robiłam w prima aprilis i mąż nie chciał mi uwierzyć:-).

Marzycielko, ten program na polsacie bardzo ciekawy, ale ja bym sie w zyciu nie odwazyła na udział w takim czymś, szkoda mi było wczoraj i tej babki i jej meża mimo wszystko też, widać ze ona go kocha, ale to trudna miłość.

Mopku, biedactwo leć do lekarza, bo przed nami wekend i ciężko gdzieś sie dostać i kuruj sie, bo wiosna idzie.

Tygrysku, Ty nasza bb-holiczko, nie zgadzamy sie na odwyk:-D

Oj kochana to trochę skomplikowane, bo ja obieżyświat jestem :-D obecnie w Konstantynowie :-D A co do spacerku, to może umowimy się do Botanika po 5 kwietnia (bo jutro wyjeżdżam i wrócę właśnie 5)?

oooooo botanik super nam tez pasuje:tak::tak: a moze po świetach bardziej???:-):-):-)juz bedzie super wiosna cieplutko i wogule:-D:-D zabierzemy nasze szkarby do lunaparku na samochodziki a My porozmawiamy:-D:-D:-D

Do lekarki gnamjak nakarmie mała bo po 1 sniadanku zasnełysny do 9 co sie nam nigdy nie zdaza,oczywiccie jak sie przed chwilka chciałam zarejestrowac to stały tekst, prosze przyjsc i pytac pani doktor czy przyjmie, ale licze ze sie uda

Arlets napisz co to za zaproszenie i jak ma wygladac jak wroce po lekarza to moge sprobowac Ci pomoc askawm5@wp.pl,

Tygrysku odwyk to wtedy, jak jesc przestaniesz, spac i swoj 10000000000000000 oddasz 3.17 w nocy i to bedzie np.za miesiąc
a i wtedy lepiej sie skonsultuj z doradcą z bb :-p

Hej mamuśki
Widzę ze zebrało sie na wspomnienia, no to ja też zaszłąm chyba w święta wielkanocne (prezencik od zajączka:-D), a test robiłam w prima aprilis i mąż nie chciał mi uwierzyć:-).

Marzycielko, ten program na polsacie bardzo ciekawy, ale ja bym sie w zyciu nie odwazyła na udział w takim czymś, szkoda mi było wczoraj i tej babki i jej meża mimo wszystko też, widać ze ona go kocha, ale to trudna miłość.

Mopku, biedactwo leć do lekarza, bo przed nami wekend i ciężko gdzieś sie dostać i kuruj sie, bo wiosna idzie.

Tygrysku, Ty nasza bb-holiczko, nie zgadzamy sie na odwyk:-D
Blizniaki,to ja dokladnie samo..test zrobilam 1-go kwietnia i nikt mi nie uwierzyl,ani maz,ani rodzina... a ja czulam sie z tego powodu jak glupol jakis i stwierdzilam ze nie warto sie z nimi zadawac bo o czubki:-D;-)....
Kochane dziendobry,troche Was nadrobilam...I od razu mowie ze szacunek,ja nie mam czasu posiedziec porzadnie przy kompie:-(poodpisywac na maile itp...bo,albo Mary nie spi idaje czadu,albo latam gdzies kradnac te krotkie chwile ladnego slonca na biegunie....Za dwa miesiace zaczna sie biale noce i juz nie bede musiala krasc:-DMilego dzionka mamuski!!

Agatkas,kochana,wszystkiego najjjjjjj,spoznione,ale z calego serca:tak:!!Uwaga i teraz popelniam fou pax, pisze nie na tym watku...ale zdjecie Zuzanki z bujna "pozyczka" po prostu zwalilo mnie z nog:-D

reklama
Do góry