reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamuśki
Widzę ze zebrało sie na wspomnienia, no to ja też zaszłąm chyba w święta wielkanocne (prezencik od zajączka:-D), a test robiłam w prima aprilis i mąż nie chciał mi uwierzyć:-).

Marzycielko, ten program na polsacie bardzo ciekawy, ale ja bym sie w zyciu nie odwazyła na udział w takim czymś, szkoda mi było wczoraj i tej babki i jej meża mimo wszystko też, widać ze ona go kocha, ale to trudna miłość.

Mopku, biedactwo leć do lekarza, bo przed nami wekend i ciężko gdzieś sie dostać i kuruj sie, bo wiosna idzie.

Tygrysku, Ty nasza bb-holiczko, nie zgadzamy sie na odwyk:-D

Oj kochana to trochę skomplikowane, bo ja obieżyświat jestem :-D obecnie w Konstantynowie :-D A co do spacerku, to może umowimy się do Botanika po 5 kwietnia (bo jutro wyjeżdżam i wrócę właśnie 5)?

oooooo botanik super nam tez pasuje:tak::tak: a moze po świetach bardziej???:-):-):-)juz bedzie super wiosna cieplutko i wogule:-D:-D zabierzemy nasze szkarby do lunaparku na samochodziki a My porozmawiamy:-D:-D:-D

Do lekarki gnamjak nakarmie mała bo po 1 sniadanku zasnełysny do 9 co sie nam nigdy nie zdaza,oczywiccie jak sie przed chwilka chciałam zarejestrowac to stały tekst, prosze przyjsc i pytac pani doktor czy przyjmie, ale licze ze sie uda

Arlets napisz co to za zaproszenie i jak ma wygladac jak wroce po lekarza to moge sprobowac Ci pomoc askawm5@wp.pl,

Tygrysku odwyk to wtedy, jak jesc przestaniesz, spac i swoj 10000000000000000 oddasz 3.17 w nocy i to bedzie np.za miesiąc
a i wtedy lepiej sie skonsultuj z doradcą z bb :-p

Hej mamuśki
Widzę ze zebrało sie na wspomnienia, no to ja też zaszłąm chyba w święta wielkanocne (prezencik od zajączka:-D), a test robiłam w prima aprilis i mąż nie chciał mi uwierzyć:-).

Marzycielko, ten program na polsacie bardzo ciekawy, ale ja bym sie w zyciu nie odwazyła na udział w takim czymś, szkoda mi było wczoraj i tej babki i jej meża mimo wszystko też, widać ze ona go kocha, ale to trudna miłość.

Mopku, biedactwo leć do lekarza, bo przed nami wekend i ciężko gdzieś sie dostać i kuruj sie, bo wiosna idzie.

Tygrysku, Ty nasza bb-holiczko, nie zgadzamy sie na odwyk:-D
Blizniaki,to ja dokladnie samo..test zrobilam 1-go kwietnia i nikt mi nie uwierzyl,ani maz,ani rodzina... a ja czulam sie z tego powodu jak glupol jakis i stwierdzilam ze nie warto sie z nimi zadawac bo o czubki:-D;-)....
Kochane dziendobry,troche Was nadrobilam...I od razu mowie ze szacunek,ja nie mam czasu posiedziec porzadnie przy kompie:-(poodpisywac na maile itp...bo,albo Mary nie spi idaje czadu,albo latam gdzies kradnac te krotkie chwile ladnego slonca na biegunie....Za dwa miesiace zaczna sie biale noce i juz nie bede musiala krasc:-DMilego dzionka mamuski!!

Agatkas,kochana,wszystkiego najjjjjjj,spoznione,ale z calego serca:tak:!!Uwaga i teraz popelniam fou pax, pisze nie na tym watku...ale zdjecie Zuzanki z bujna "pozyczka" po prostu zwalilo mnie z nog:-D

reklama
Do góry