tygrysek82
Fanka BB :)
Patrysiu a w ktorym ty miescie mieszkasz ??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrysiu a w ktorym ty miescie mieszkasz ??????
Oj kochana to trochę skomplikowane, bo ja obieżyświat jestem obecnie w Konstantynowie A co do spacerku, to może umowimy się do Botanika po 5 kwietnia (bo jutro wyjeżdżam i wrócę właśnie 5)?
Tygrysku odwyk to wtedy, jak jesc przestaniesz, spac i swoj 10000000000000000 oddasz 3.17 w nocy i to bedzie np.za miesiąc
a i wtedy lepiej sie skonsultuj z doradcą z bb
Blizniaki,to ja dokladnie samo..test zrobilam 1-go kwietnia i nikt mi nie uwierzyl,ani maz,ani rodzina... a ja czulam sie z tego powodu jak glupol jakis i stwierdzilam ze nie warto sie z nimi zadawac bo o czubki;-)....Hej mamuśki
Widzę ze zebrało sie na wspomnienia, no to ja też zaszłąm chyba w święta wielkanocne (prezencik od zajączka), a test robiłam w prima aprilis i mąż nie chciał mi uwierzyć:-).
Marzycielko, ten program na polsacie bardzo ciekawy, ale ja bym sie w zyciu nie odwazyła na udział w takim czymś, szkoda mi było wczoraj i tej babki i jej meża mimo wszystko też, widać ze ona go kocha, ale to trudna miłość.
Mopku, biedactwo leć do lekarza, bo przed nami wekend i ciężko gdzieś sie dostać i kuruj sie, bo wiosna idzie.
Tygrysku, Ty nasza bb-holiczko, nie zgadzamy sie na odwyk