reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam mamuśki
Ja się dowiedziałam 16 kwietnia ale gdyby nie misiek to pewnie bym się zorientowała troszkę później bo to on namówił mnie na test bo stwierdził że jakoś dziwnie ostatnio się czuję więc lepiej to sprawdzić, jeszcze jak stałam w aptece po test to sobie myślałam że misiek jakieś głupoty mi wciska i ciąże wymyśla :-D:-D:-D.
No cóż on chyba zna mnie lepiej niż ja sama siebie.:rofl2:

Ja też nawet bym nie pomyślała, że jestem w ciąży. Tyle razy we wcześniejszych miesiącach robiłam testy i zawsze wychodziły negatywnie. A 23 kwietnia byłam u lekarza, bo jakieś choróbsko mnie łapało, to znaczy tak wtedy mi się wydawało że jestem chora :-D Lekarz przepisał mi jakieś leki i kupując je w aptece, tak jakoś coś mnie tknęło i powiedziałam "poproszę jeszcze test ciążowy". No i pojawiły się dwie kreseczki :tak: Dla pewności pobiegłam do apteki po jeszcze jeden, a później jeszcze następny :-D:tak:

Mnie tez tkneło, ze to chyba jednak ciaza w kwietniu i kupiłam test, zrobiłam jeden rano w domku, wyszedł pozytywny, ale uwiezyc nie mogłam, wiec idac do pracy kupiłam jeszcze 2, drugi zrobiłam w pracy, potem poleciałam kupic smoczek i razem z testem w ozdobnej torebeczce dałam mezowi a był to 21.04 -jego urodziny, 26.04 urodziny ma Tomek wiec mówie Wszystkiego najlepszego to dla Was prezencik:-D Dla niedowiarków jeszcze ten trzeci wieczorem zrobiłam :rofl2: no i zamówienie od Tomcia było na brata ale teraz z siostry tez sie cieszy:tak:

Dzieńdoberek :-)

Dzisiaj niestety chyba sie udam do lekarza bo gardło pali jak diabli ani troszke mniej a to juz 4 dzień :no:

Laski - cześć
która jest bardziej kreatywna i ma troszkę zdolności manualnych potrzebuje pomocy i ma jakiś program albo i zwykły do pisania - potrzebuje pomocy przy robieniu zaproszeń? czy ktoraś ma czas :-D (głupie pytanie - pewnie nie bardzo)

też mi się wzieło na wspomnienia - o tej porze rok temu to się zastanawiałam co mi jest i ze jakoś tak dziwnie mi jest - pierwszy raz kupiłam test ale mi nie wyszedł więc dalej sobie chulałam aż jednak poszłam na usg i .... było :szok: hahahah!

Ja też nawet bym nie pomyślała, że jestem w ciąży. Tyle razy we wcześniejszych miesiącach robiłam testy i zawsze wychodziły negatywnie. A 23 kwietnia byłam u lekarza, bo jakieś choróbsko mnie łapało, to znaczy tak wtedy mi się wydawało że jestem chora :-D Lekarz przepisał mi jakieś leki i kupując je w aptece, tak jakoś coś mnie tknęło i powiedziałam "poproszę jeszcze test ciążowy". No i pojawiły się dwie kreseczki :tak: Dla pewności pobiegłam do apteki po jeszcze jeden, a później jeszcze następny :-D:tak:
ja dla pewności aż 3 testy kupiłam, i wszystkie były pozytywne:-)

Dzień dobry :-)

Widzę, że mój wczorajszy post zainicjował wspomnienia:-D
Rok temu miałam baaardzo ciekawy okres w moim życiu.... Wąłśnie zdecydowaliśmy się z G zamieszkać razem, znalazłam pracę w Łodzi i zwolniłam się w starej pracy. Pierwszy test ciążowy pokazał bardzo niewyraźna drugą kreskę, więc 27 marca poszłam na badania krwi. Po południu przyjechał do mnie do Kalisza G i powiedziałam mu, że chyba będziemy mieć dzidziusia :-) 28 marca zrobiłam drugi test i wyszedł bardzo wyraźny, więc wyniki badań krwi to już była tylko formalność :-) A Dzidziusia zrobiliśmy 12 marca, dokładnie w 32 urodziny mojego G :-D

reklama
A mi sie cos pokickalo chyba bo miesiac temu pisalam ze jakos teraz zrobilismy dzidzoiusia a teraz sobie uswiadomilam ze miesiace mi sie pomylily bo przeciez termin mialam na 31 grudnia wiec dzieć byl produkowany chyba 6 kwietnia a test( dokladnie dwa testy gdyz jak zobaczylam na pierwszym 2 kreski to pomyslalm napewno przeterminowany ten test i maz polecial po drugi ) zrobilam 23 kwietnia tak sobie bo okres mi sie spozniał bez przekonania a jak zobaczylam 2 kreski to szok:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D echhhhhhhhhhhhhhhh jakbym chciala wrocic do tego momentu :sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak teraz patrze na Fifusia to sobie mysle kurcze jak on tam mogl sie zmiescic w tym brzuszku moim:-D:-D ale zaraz dochodze do wniosku ze musial bym troszke mniejszy chyba wtedy:-D:-D a na dowod wyciagam jego pierwsza czapeczke ktora jest taka jak moja piastka i wtedy dostaje mokrych oczu jak sobie uswiadamiam jaki on byl malenki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry