reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki zimowo:-D:-D:-D
U nas mega zima, załączyłam wam zdjęcie tej zimy:sorry2:
Nocka w miarę oki,
Miłego dzionka

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Helą zimowo a środę:-D
Za oknem biało i śnieżek co chwila pruszy, ech poszłoby się na sanki:-D:-D
Wszystkiego naj dzisiejszym jubilatom!
My już po lekarzu, Tomcio zdrowy, płucka czyste:-):-), ale dostaliśmy skierowanie do neurologa i na rehabilitację bo mój nunek nie chce trzymać główki leżąc na brzuszku:zawstydzona/y:, drańcio jeden:zawstydzona/y:.
Miłego dnia wszystkim

Helloł mamusie :-)

A ja dziś w mega zaje fajnym nastroju, bo u nas wiosna pełną gębą :tak::-D:-D, normalnie, aż dostałam mega dużo fajnej energii :tak:, ide, przecież nie mogę zmarnować takiej pogody na pisanie z samą sobą ;-):-p:-D:-D:-D:-D, aa potem zajrze jak słonka już nie będzie :-D:-D, zrobi się zimnooo i ciemnooo :-D:-D:-D

Edee no nie mow ze u Ciebie słonce ja tu w Krakowie to mam szaro, buro, zimno i sniezyce co poł godziny co prawda po chwili słonce wychodzi ale góra na 15 min, wiec siedze w domku i klepie, zreszta czuje sie koszmarnie walcze z angina i tak jakby ciut lepiej ale ferwex co 4 godz i w tej ostatniej to juz mi głowa pęka, a gardło płucze sola (bardzo skuteczne ale tak wstretne ze to dla mnie ostateczna ostatecznosc:sorry2:)

Czesc dziewczyny

U nas tez sliczne słonce, ale nietety nie byłam z małym na spacerku. Cały czas nie miałam czasu, a teraz juz mi sie nie chce :zawstydzona/y:.

Agatkas
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Wszystkiego dobrego dla jubilatow!

Hania swoja trzymiesiecznice spedzila na pogotowiu..ale o tym juz na opiece.

Dziewczyny prosze nie straszyc mnie zimą i sniegiem we wtorek wlatuje do polandi i ma byc wiosna:rofl2::-D

Zapomnialam co mialam pisac....

acha na odchudzanie najlepsza jest grypa jelitowa:rofl2: w dwa dni dwa kilo w dół:rofl2::szok:

Myszqa pomysł na prezent swietny zrobiłam cos takiego mojemu na walentynki tylko pewnie krotsze bo z jadna piosenką:tak::-) ale byl wzruszony, mysle ze twoj tez bedzie:tak:

A my wylatujemy we wtorek bede wiec rzadziej ale bede tesknic:-(

U nas dzisisaj super pogoda, mimo ze leży jeszcze troche śniegu od wczoraj, świeciło słonko i było dosć cieplutko, więc wybyłam z chłopakami na dość długi spacerek. Potem była koleżanka z córeczka na kawce. Mąż dzisiaj pojechał, wiec jutro będe mu pioszukiwać ładunku, trzymajcie kciuki za szybkie, bezstresowe znalezienie kursu i oczywiscie, zeby był dobrze płatny;-).

Mopku przesyłam pozytywne fluidki i życzę duzo zdrówka.
Anoli, życze żeby grypka poszła w zapomnienie i zebyś juz sie tak nigdy nie odchudzała:-D

Cześć mamusie .

U Nas zima :baffled: Ale spacerek i tak zaliczony :-)
U mojej mamy chyba sie już unormuje na dobre więc na razie każdy się cieszy oby tylko już tak zostało.

Wogóle mam dziwny humor czegoś mi brakuje i nie wiem czego. Pewnie ta przedłużająca się zima tak mnie dołuje.

Ale już w przyszłym tygodniu skoczę pierwszy raz na solarkę:-)
Mam zamiar się zaczekoladować:-D:-D:-D

Wszystkiego Naj dla Jubilatów!!!

Agatkas Dużo Miłości i Szczęścia.

reklama
hej
mam pytanko. przepraszam ze na tym watku ale zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.
Ksawrek ma zapalenie oskrzeli :-( Mam pytanko do mam co dawaly juz antybiotyk czy lacidofil (lakcid) przed czy po kazdym podaniu antybiotyku? Bo lekarka mi napisala 1x1 tylko niewiem czy raz dziennie czy raz do antybiotyku.

i trzymajcie kciuki zebysmy nie wyladowali w szpitalu :-(

Do góry