reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

WITAM!!!
U NAS ZIMNO I PADA ŚNIEG Z DESZCZEM:szok::szok::szok:ALE MI TO WIOSNA.
MY JUŻ PO 1,5 GODZINNYM SPACERKU:tak::tak::tak: W MIĘDZYCZASIE POZAŁATWIAŁAM SOBIE SPRAWY W URZĘDZIE I ZROBIŁAM ZAKUPY, A TERAZ WŁAŚNIE SKOŃCZYŁAM ROBIĆ GOŁĄBKI I BIGOS SIĘ KOŃCZY ROBIĆ, ALE SIĘ NAPRACOWAŁAM:-D:-D:-D
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW

reklama
WITAM!!!
U NAS ZIMNO I PADA ŚNIEG Z DESZCZEM:szok::szok::szok:ALE MI TO WIOSNA.
MY JUŻ PO 1,5 GODZINNYM SPACERKU:tak::tak::tak: W MIĘDZYCZASIE POZAŁATWIAŁAM SOBIE SPRAWY W URZĘDZIE I ZROBIŁAM ZAKUPY, A TERAZ WŁAŚNIE SKOŃCZYŁAM ROBIĆ GOŁĄBKI I BIGOS SIĘ KOŃCZY ROBIĆ, ALE SIĘ NAPRACOWAŁAM:-D:-D:-D
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW
Jejku narobiłaś mi ochoty na gołąbki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przyłączam się do życzeń dla naszych solenizantów

Moja Juleczka śpi od 20:00 do 4:00 potem cycuś i o 8:00 się budzi potem zasypia koło 11 na godzinkę potem o 14 na 3 godziny i koło 18 na godzinkę. Wiem, że Jula naprawdę dużo śpi.Jak jest 3 godziny aktywna to jest cud :-)

Kupiłam mężusiowi na urodziny fontannę czekoladową. A jak się zrobi cieplej to pojedziemy na weekend do Krakowa. :-)

I z jego córami robimy imprezkę - kupiłam sto balonów :-) serpentyny, girlandy, serweteczki, piszczałeczki, talerzyki i kubeczki - WSZYSTKO w Kubusia Puchatka :-D

A one chcą żebym im zrobiła w power poincie prezentację od narodzin - do 40 urodzin. I już mamy piosenki wybrane jako podkład muzyczny -
40 lat minęło - na teraz,
20latki - na przegląd czasów licealno-studenckich,
Przystojny jestem - na przegląd fotek mężusia,
Piosenki Michaela Buble- na zdjęcia z naszego ślubu,
A ja rosnę i rosnę - na zdjęcia Jasia i dziewczyn.

Cześć dziewczyny:-) Najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów ode mnie i Fabianka:-):tak:

Myszqo świetny pomysł z tą prezentacją:tak: Z samego opisu już strasznie mi się podoba:tak:

kupiłam mężusiowi na urodziny fontannę czekoladową. A jak się zrobi cieplej to pojedziemy na weekend do krakowa. :-)

i z jego córami robimy imprezkę - kupiłam sto balonów :-) serpentyny, girlandy, serweteczki, piszczałeczki, talerzyki i kubeczki - wszystko w kubusia puchatka :-d

a one chcą żebym im zrobiła w power poincie prezentację od narodzin - do 40 urodzin. I już mamy piosenki wybrane jako podkład muzyczny -
40 lat minęło - na teraz,
20latki - na przegląd czasów licealno-studenckich,
przystojny jestem - na przegląd fotek mężusia,
piosenki michaela buble- na zdjęcia z naszego ślubu,
a ja rosnę i rosnę - na zdjęcia jasia i dziewczyn.
suuuuuuuper pomysł:-)

Witaski :-)

Wpadłam usprawiedliwić swoją nieobecność ostatnimi czasy, ale jak mnie chandra nie dręczy, to małemu poświęcam duuużo czasu i tylko starcza mi go na tyle, żeby Was czytać :sorry2:
U nas na śląsku pogoda dziś w kratę, rano słoneczko wychodziło troszkę, a pózniej jak się wybrałam z Alanem do skarbówki z PITem to mnie zastało coś takiego jak grad :szok:, świata nie było widać, taka była zawieja :wściekła/y:, ale po kilku minutach znów wyszło słoneczko :-D. Spacerek 2 godzinny zaliczony, kupka i cycus też :-D:-D, tylko jakiś mały człowieczek mi znowu marudzi na kolanach :baffled::no::-D:-D, i znowu diupa z tego co chciałam napisać :sorry2:

Aaa wszystkiego naj naj naj wszystkim obecnym i tym co już obchodzili swoje jedyne i niepowtarzalne 4 miesiączki :tak::-)

Myszqa - super pomysł :-),ja w życiu bym na coś takiego zaje... nie wpadła :tak:

Mamuski kochane ja tez tylko na kwilke....:sorry2:

Kucze powiedzcie mi czy jak skladamy pity to znaczy moj misiek to jak ma odliczyc ulge na dziecko...to sie zaznacza za cały rok czy tylko jakis konkretny miesiac.....Bo troszke nam sie to wszystko pokręciło.....malutka urodziła sie 20 grudnia- dodam tak na marginesie:)

Serdeczne zyczonka dla solenizantów dzisisejszych:)

No i Myszqa...pomysł rewelacyjny:))))) dosłownie bomba:))):tak::tak::tak:

Mamuski kochane ja tez tylko na kwilke....:sorry2:

Kucze powiedzcie mi czy jak skladamy pity to znaczy moj misiek to jak ma odliczyc ulge na dziecko...to sie zaznacza za cały rok czy tylko jakis konkretny miesiac.....Bo troszke nam sie to wszystko pokręciło.....malutka urodziła sie 20 grudnia- dodam tak na marginesie:)

Serdeczne zyczonka dla solenizantów dzisisejszych:)

No i Myszqa...pomysł rewelacyjny:))))) dosłownie bomba:))):tak::tak::tak:
za cały rok :tak:

reklama
Do góry