reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pytia, ciiiiiii
bo wyjdzie na jaw, że "pirata" w chacie miałaś :-):-D
I co, rzeczywiście taki dobry?

No właśnie ciekawa byłam Waszej opinii, bo ogólnie mi sie podobał, nieźle skonstruowany (oparty na retrospekcjach), historia dość niesamowita, a podobno na faktach, ale żeby aż na tyle Oskarów zasłużył to bym nie powiedziała. Wątek miłosny banalny do bólu i w dodatku z happy endem, aktorstwo też średnie (najbardziej mi się podobali chłopcy), klimacik za to ciekawy.

Justine, a ty napisałaś już ten tekst na konkurs? ;-)Bo wiesz, ja w ciebie wierzę :-)

reklama
Kurde Justine, ale bym sobie obejrzała "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" :-(, jak obejrzysz to daj znac czy warto było :tak:.

Miłej nocki ;-)

Nie mogę iść do kina, ale obejrzałam w domku ten osławiony film "Slumdog. Milioner z ulicy". Widziałyście?

Tak kiedys pisalam o nim na innym watku ze dla mnie marny fiml jak na 8 oskarow ale mali chlopcy byli przesliczni zwlaszcza ten jeden glowny bohater normalnie zakochalam sie w nim taki slodziutki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:pozniej jak zmienili aktora na starszego to juz nie bylo tak fajnie:sorry2::sorry2:

Witam w brzydki deszczowy poranek. U nas niedziela też szybciutko zleciała i znowu poniedziałek. Ale nic to byle do czwartku.
A my za niecałą godzinką kończymy cztery miesiące i zapraszamy cioteczki na kawkę i ciacha.

Witam w brzydki deszczowy poranek. U nas niedziela też szybciutko zleciała i znowu poniedziałek. Ale nic to byle do czwartku.
A my za niecałą godzinką kończymy cztery miesiące i zapraszamy cioteczki na kawkę i ciacha.
Sto lat sto lat...............!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

A swoja droga jak ten czas szybko leci.............................

Dziękuję w imieniu Natalki.
Masz rację Tygrysku czas strasznie szybko leci. Rok temu zastanawiałam się czemu nie mam siły ani ochoty na świąteczne porządki a teraz patrzę jak moje maleństwo gada z królikiem i ze wszystkich sił próbuje go wsadzic do maleńkiej buzki.

reklama
Do góry