reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczor Kochane:)

Ostatnie dwie strony nadrobilam jesli chodzi o reszte to sie poddaje:))

100 lat i wszyskiego najlepszego dla wszystkich jubilatow i solenizantow:)!!

U nas jakos busy sie zrobilo ostatnio i na nic czasu:(

Fasolkomaria usmialam sie do lez:)

Zazakoza jutro sie zmobilizuje, ale pisze ze pamietam!

Pozdrawiam!

reklama
Witam!!
Dziś liptońska pogoda. Wróciliśmy po 17.00 z Opoczna po weekendzie. Było super!! Spacerek dłuugi wczoraj, omówione przyjęcie w karczmie. Wieczorkiem spotkanie z bratem i jego żoną oraz moją kuzynką i jej przyszłym (za miesiąc) mężem. Było suuuuper!! Posiedzieliśmy do 23.00. Moja mama była z niuńką. Pierwszy raz po porodzie wyszliśmy we dwoje - super!! A teraz znów we trójeczkę w grójcu, mężyk na zwolnieniu do pt, więc luźniejszy tydzień. Za tydzień mamy chrzest w swoim miasteczku.... Miłego wieczorku i nocki!!!!!!!!

Witam mamuśki niedzielnie:))))

Marzycielko trzymakam kciuki,zeby mamie się tak pomyślnie wszystko ułożyło:)))
Agacia ta szybka to na szczęście;)
Pytia super,ze wypad z malutka sie udał i zakupki oczywiscie tez:)

My już dzisiaj tez po obiadku i spacerku....tym razem wyciągnelismy tez babcie:) mimo,ze pogoda jakos dzisiaj nie bardzo dopisuje i z tego co czytma to chyba u wszystkich....chcociaz Landrynka pewnie ma słoneczko cio???

oj kofana nie mam u nas wczoraj padal gradd :szok::szok::szok: od czwartku sie pogoda popsula,deszcze,zimno i wogole do bani nie ma jak wyjsc z domku ale juz jutro slonkoooooooooo zapowiadaja 17 stopni a z tego co widze niebo gwiezdziste wiec moze sie sprawdzi mam nadzieje bo jutro mam wreszcie sie zamiar wybrac z do centrum handlowego musze malemu kupic lezaczek bujaczek bo za zadne skarby nie chce lezec plasko chce juz siedziec i jak tylko poloze to wlacza sie mu syrenka:confused: a karuzela juz sie znudzil :-D:-D ale zabe nadal kocha :-D z tej karuzeli jakie oczka robi do niej i jak sie usmiecha dzis zobaczyl to brat mojego meza i smial sie jak nie wiem co...

witajcie wieczorkiem :-)
widzę że pogoda dziś wszędzie nie dopisała:dry: u nas tez szaro, buro i pochmurno... mimo wszystko wybrałyśmy się na spacerek
tak jakoś szybko zleciał mi ten dzień... w ogóle szybko lecą mi dni, ani się obejrzeć a za niedługo kończy mi się macierzyński... w sumie i tak dorywczo chodzę już do pracy, ale jak pomyśle sobie że pod koniec maja trzeba będzie wrócić już na pełen wymiar czasu to aż mi się nie chce...
miłej nocki życzę

ewelw - super, że weekend tak się udał, no i gratuluję wyjścia we dwoje!!! Oj jak ja bym poszła do kina na przykład tylko z mężusiem...

reklama
Nie mogę iść do kina, ale obejrzałam w domku ten osławiony film "Slumdog. Milioner z ulicy". Widziałyście?

Do góry