reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam!!!
czy ktoś wie co z okruszkiem i blackwizard wogóle tu nie zaglądają???
u nas masakra szpital na całego,mały jest na antybiotyku i wcale mu nie przechodzi, starszy syn siedzi w domu też chory, no i mnie też złapało i już nie daje rady, jarek non stop ryczy i tylko nosić sie chce, starszy marudzi bo mu się nudzi, a ja nie mam siły na to wszystko taka słaba jestm.

reklama
witam!!!
czy ktoś wie co z okruszkiem i blackwizard wogóle tu nie zaglądają???
u nas masakra szpital na całego,mały jest na antybiotyku i wcale mu nie przechodzi, starszy syn siedzi w domu też chory, no i mnie też złapało i już nie daje rady, jarek non stop ryczy i tylko nosić sie chce, starszy marudzi bo mu się nudzi, a ja nie mam siły na to wszystko taka słaba jestm.
Kurujcie się bidulki, trzymam kciuki oby wszystko było dobrze

Kurcze Zozakoza przechlapane masz, trzymaj sie jakoś, herbatkę pij z cytrynką tylko tej cytrynki to tak z pół na kubek to cie bomba witaminy C z choróbska wyciągnie i Rutinoscorbin:tak:

Witam wszystkich wtorkowo:tak::tak: u nas pogoda do du....y:crazy::crazy: pada snieg z deszczem plucha za oknem ech............ znow dzis bez kilku kaw pewnie ani rusz:-:)-:)-(

Chore mamusie i dzieciaczki kurujcie sie kochani bo juz niedlugo wiosna bedzie:tak::tak::tak:

mykam Was nadrabiac:tak::tak:

Ja tylko sie przywitac

Dzien dobry

i spadam ogarnac chalupke bo dzis sama jestem. Moj m pojechal odebrac paszport hani do londynu. Juz za dwa tygodnie o tej godzinie bedziemy jechac na lotnisku...jupi:rofl2:

aaa od wczoraj jestem na diecie...Panie Boze POMÓŻ:-D:rofl2::-D

Ja tylko sie przywitac

Dzien dobry

i spadam ogarnac chalupke bo dzis sama jestem. Moj m pojechal odebrac paszport hani do londynu. Juz za dwa tygodnie o tej godzinie bedziemy jechac na lotnisku...jupi:rofl2:

aaa od wczoraj jestem na diecie...Panie Boze POMÓŻ:-D:rofl2::-D
Trzymam kciuki, a na jakiej jesteś diecie, możesz nam napisać na zdrowie i uroda

witajcie
u nas pogoda super :tak: słoneczko za oknem i aż żyć eis chce :-):-):-)
a nockę miałam rewelacja Niuńka wstała tylko raz około 3 na karmienie :tak:i spała do 10:tak: oby tak dalej
uciekam na spacerek bo nie można zmarnować takiej pogody:tak:
miłego dnia mamuśki :-D:-D:-D

reklama
witajcie
u nas pogoda super :tak: słoneczko za oknem i aż żyć eis chce :-):-):-)
a nockę miałam rewelacja Niuńka wstała tylko raz około 3 na karmienie :tak:i spała do 10:tak: oby tak dalej
uciekam na spacerek bo nie można zmarnować takiej pogody:tak:
miłego dnia mamuśki :-D:-D:-D
Tylko pozazdrościć takiej pogody, bo u nas deszcz:-(
daj nam trochę tego słońca:-):-):-)

Do góry