reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam!!!
czy ktoś wie co z okruszkiem i blackwizard wogóle tu nie zaglądają???
u nas masakra szpital na całego,mały jest na antybiotyku i wcale mu nie przechodzi, starszy syn siedzi w domu też chory, no i mnie też złapało i już nie daje rady, jarek non stop ryczy i tylko nosić sie chce, starszy marudzi bo mu się nudzi, a ja nie mam siły na to wszystko taka słaba jestm.

reklama
witam!!!
czy ktoś wie co z okruszkiem i blackwizard wogóle tu nie zaglądają???
u nas masakra szpital na całego,mały jest na antybiotyku i wcale mu nie przechodzi, starszy syn siedzi w domu też chory, no i mnie też złapało i już nie daje rady, jarek non stop ryczy i tylko nosić sie chce, starszy marudzi bo mu się nudzi, a ja nie mam siły na to wszystko taka słaba jestm.
Kurujcie się bidulki, trzymam kciuki oby wszystko było dobrze

Kurcze Zozakoza przechlapane masz, trzymaj sie jakoś, herbatkę pij z cytrynką tylko tej cytrynki to tak z pół na kubek to cie bomba witaminy C z choróbska wyciągnie i Rutinoscorbin:tak:

Witam wszystkich wtorkowo:tak::tak: u nas pogoda do du....y:crazy::crazy: pada snieg z deszczem plucha za oknem ech............ znow dzis bez kilku kaw pewnie ani rusz:-:)-:)-(

Chore mamusie i dzieciaczki kurujcie sie kochani bo juz niedlugo wiosna bedzie:tak::tak::tak:

mykam Was nadrabiac:tak::tak:

Ja tylko sie przywitac

Dzien dobry

i spadam ogarnac chalupke bo dzis sama jestem. Moj m pojechal odebrac paszport hani do londynu. Juz za dwa tygodnie o tej godzinie bedziemy jechac na lotnisku...jupi:rofl2:

aaa od wczoraj jestem na diecie...Panie Boze POMÓŻ:-D:rofl2::-D

Ja tylko sie przywitac

Dzien dobry

i spadam ogarnac chalupke bo dzis sama jestem. Moj m pojechal odebrac paszport hani do londynu. Juz za dwa tygodnie o tej godzinie bedziemy jechac na lotnisku...jupi:rofl2:

aaa od wczoraj jestem na diecie...Panie Boze POMÓŻ:-D:rofl2::-D
Trzymam kciuki, a na jakiej jesteś diecie, możesz nam napisać na zdrowie i uroda

witajcie
u nas pogoda super :tak: słoneczko za oknem i aż żyć eis chce :-):-):-)
a nockę miałam rewelacja Niuńka wstała tylko raz około 3 na karmienie :tak:i spała do 10:tak: oby tak dalej
uciekam na spacerek bo nie można zmarnować takiej pogody:tak:
miłego dnia mamuśki :-D:-D:-D

reklama
witajcie
u nas pogoda super :tak: słoneczko za oknem i aż żyć eis chce :-):-):-)
a nockę miałam rewelacja Niuńka wstała tylko raz około 3 na karmienie :tak:i spała do 10:tak: oby tak dalej
uciekam na spacerek bo nie można zmarnować takiej pogody:tak:
miłego dnia mamuśki :-D:-D:-D
Tylko pozazdrościć takiej pogody, bo u nas deszcz:-(
daj nam trochę tego słońca:-):-):-)

Do góry