reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia, ja juz po głosowaniu, ale u ciebie głosuje tylko na jedno zdjecie, bo te jedno nie wchodzi.
My niby troche głosów mamy, ale tez jestem w szoku, bo tamte zdjecia dopiero co sie pojawiły i od razu tyle głosów:baffled:, i tak najpierw trzeba sie dostac do 150 osób, a potem i tak wybierają tylko 50, wiec nie wiem czy cos z tego bedzie, mogłąm jakies fajniejsze zdjecie wziac:confused:

reklama
Agacia, ja juz po głosowaniu, ale u ciebie głosuje tylko na jedno zdjecie, bo te jedno nie wchodzi.
My niby troche głosów mamy, ale tez jestem w szoku, bo tamte zdjecia dopiero co sie pojawiły i od razu tyle głosów:baffled:, i tak najpierw trzeba sie dostac do 150 osób, a potem i tak wybierają tylko 50, wiec nie wiem czy cos z tego bedzie, mogłąm jakies fajniejsze zdjecie wziac:confused:
No cos z tym jednym zdjeciem nam nie wyszło. A ja myslałam ze to pierwsze 50 zdjec wygrywa. I dlatego byłam pewna ze wy wygraną juz macie w kieszeni. A co do tych zdjec co maja po 2500 głosów to cos mi tutaj brzydko pachnie :sorry2:.

Dzięki kochane za słowa otuchy... Wiem, że kciuki forumowych cioteczek góry potrafią przenosić :-)
Chwilami to wydaje mi się, że jeszcze trochę i dosłownie zwariuję... Ciągle coś wali się na głowę i jakoś moja dotychczasowa teoria, że w końcu musi być lepiej bo ile może być tak pod górkę, w łeb bierze...

Anoli ślicznie wystrojona Twoja córcia :-)

Mamusia2008 też nie lubię siedzieć sama w domku :-( no ale cóż... Ktoś musi pracować ;-)

Kigna zdrówka dla Tomcia no i całuski w oba policzki :-D

Pytia to ja już lecę na wątek "opiekuńczy" i tam może co nieco jeszcze napiszę :-)

Cześć mamusie :-)

A my nadal w Starachowicach . Spacerujemy, odwiedzamy, lenimy sie i tak w kółko:-D
Jeszcze tylko 2 dni i żegnam sie z mamusią:-(jak ja to zniosę:dry: ehh jakoś to będzie.

Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)

A ja z Białołęki:-)

P.S
Lecę pograć w ViceCity

Papa

Cześć mamusie :-)

A my nadal w Starachowicach . Spacerujemy, odwiedzamy, lenimy sie i tak w kółko:-D
Jeszcze tylko 2 dni i żegnam sie z mamusią:-(jak ja to zniosę:dry: ehh jakoś to będzie.

Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)

A ja z Białołęki:-)

P.S
Lecę pograć w ViceCity

Papa
W taką stara grę grasz? :-D:-D:-D:-D Ja wczoraj grałam z mężem w GTA 4. Vise City też jest niezła, w sumie to główny bohater najprzystojniejszy niż w kolejnych częściach.:-):-):-)

reklama
:-DWitajcie dziewuszki:-D
Kolejny dzień:crazy: bez słońca:-(
Czy ta wiosna kiedyś przyjdzie?:confused:
U nas nocka w miarę dobrze, teraz jeszcze sobie leżymy:rofl2:
Miłego dzionka:-)

Do góry