reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja kupiłam półbuty z materiału w środku z cieniutkim korzuszkiem :-) Różowe i śliczne za 20 zł:-D

A my mamy dzisiaj Słoneczko i zaraz idziemy na spacer. Własnie mąż pojechał po moich rodziców i razem z teściami wio do lasku :-) A Młoda teraz śpi po zjedzeniu mleczka z kleikiem bo samym mlekiem wogóle się nie najada:szok::-D

Moja mausia już za 4 dni jedzie:-(i pół roku jej nie zobaczę!
Jakoś musze to wytrzymać i za to k..a Polski nienawidze bo rozdziela rodziny...

Wszytkiego Naj dla jubilatów!!!!

Idę pogłosować na Nasze Słoneczka :-)

Marzycielko ja swojej mamusi nie widzialam juz ponad 4 lata:-:)no: i tez nienawidze Polski za to:wściekła/y:.

reklama
Dobry wieczor kochane kobity!!

A my dzis znowu w auto i heja w swiat!!
Pogoda dzis 14 stopni:rofl2:
Super Pytia, ze się troszkę odstresowałaś na spacerku:tak:
Dzwoneczka, a coż za piękne miejsca zwiedzałaś ?

Sobota wieczór a ja o 22.10 ide spać, szok co to sie z człowiekiem stało???:confused:
ale padam, wiec wyjscia nie ma, a jutro znów przed 6 pobódka i od nowa ....:-p
Dobranoc;-)

Mopku jak juz wpakuje dzieciaczki palulu to moze wrzuce ze dwie foteczki:))

Pozdrawiam Was serdecznie!!

Hej dziewczyny

My dzisiaj gosci mielismy.
Mały strasznie marudny a najgorsze jest to , ze przestraszył sie w południe jak K odrywał tasme klejącą od kartony ... aż podskoczył, i zaczął tak płakac az sie taił, nie mogłam go uspokoic.. cały dzien były tego konsekwencje ... jak przyjechała tesciowa bał sie jej ... płakał bardzo przy kazdym głosniejszym dzwieku :-(, budził sie z płaczem. Teraz juz spi po kapieli i jestem ciekawa jaka bedzie nocka.

Cześć dziewczynki, pustawo tu jakoś dzisiaj ;-)
Zazdroszczę Wam dzisiejszych spacerków, bo u nas oczywiście znowu dzisiaj lało cały dzień :wściekła/y:Nie wiem, czy ta wiosna nie przyjdzie czy co...
Ale dzień nam nawet względnie przeszedł. Dopołudnia wpadła koleżanka z synem w wieku mojego Jasia i drugim w wieku Hanii, więc starsze chłopaki poszaleli, a my poplotkowałyśmy.

Hej dziewczyny

My dzisiaj gosci mielismy.
Mały strasznie marudny a najgorsze jest to , ze przestraszył sie w południe jak K odrywał tasme klejącą od kartony ... aż podskoczył, i zaczął tak płakac az sie taił, nie mogłam go uspokoic.. cały dzien były tego konsekwencje ... jak przyjechała tesciowa bał sie jej ... płakał bardzo przy kazdym głosniejszym dzwieku :-(, budził sie z płaczem. Teraz juz spi po kapieli i jestem ciekawa jaka bedzie nocka.
Agacia, jak moja mała czegoś się przestraszy to potrafi płakać i marudzić pól dnia, a najgorzej jest jak zasypia i ktos kichnie to w tedy tak sie drze ze szok, nic nie pomaga:-:)-:)-(

Agacia, jak moja mała czegoś się przestraszy to potrafi płakać i marudzić pól dnia, a najgorzej jest jak zasypia i ktos kichnie to w tedy tak sie drze ze szok, nic nie pomaga:-:)-:)-(
Ja kiedys kichłam przy małym i az mi serce pekało, jak widziałam małego jak taił sie z płaczu, tak się przestraszył, normalnie aż podskoczył :-(.

Hej kobitki ja cały dzionek dziś w przelocie spacerek, kosciółek, zakupki potem przyszli goście i moja malutka poznała dopiero dzisiaj swoją przyszłą chrzestną bo my pewnie w maju bedziemy chrzcić jakos sie wczesniej zebrac nie mogliśmy.
Patusia grzeczna jak aniołek wiec chrzestnej mamusi nie przestraszyła;-):-D

Mam nadzieję Bliźniaki że chłopcy wypadli super:tak:
Bucików na razie nie znalazłam ale za to bodziaki kupiłam i pare gerberków i kaszke ryzową- malinową i czekam na werdykt lekarki kiedy moge pomału jej wprowadzać, a no i zapomniałam o "zastawie stołowej" ale jest czas jeszcze u nas.

Teraz padam, wiec dobranoc:tak:

Jeszcze raz dzięki kochane za wypełnienie ankiety... Brakuje mi tutaj takiej ikonki z buziakami :-)

Jutro koniecznie muszę dać siuśki Zosi do badania i mam nadzieję, że to będzie ta przyczyna słabego przybierania na wadze, bo za nic nie da się jej dokarmiać ani butelką ani łyżeczką :-( Lekarz mnie straszył, że jak nie da się jej dokarmiać to będę musiała całkowicie ją odstawić od piersi... Aż się ryczeć z tego wszystkiego chce :-(

Idę kochane poczytać co zdążyłyście od wczoraj naskrobać, może humorek mi się poprawi...

reklama
Semiko głowka do góry cioteczki trzymają kciuki wszystko bedzie dobrze:tak:

Dzwoneczek my tez skorzystalismy z pieknego dnia przeszlismy miasto w zdłuz i w szerz:tak: Taki długi miły spacerek a potem popołudnie na ogródku.

Wszystkim dzieciaczkom solenizantom wszystkiego najlepszego :-)

Hania dzis taki koncert dała w czasie mszy ze musielismy sie ewakuowac z kościoła:rofl2: Coraz bardziej jej dziąsełka dokuczają. Tak się msci na piąstkach, ze szok:szok:.Dobrze ze w wózku sie uspokaja i zasypia wiec cały dzien dzis na dworze spędziła:tak:

Co do zakupów bucikowych to tatus ostatnio tak ubrał w sklepie sportowym swoją córcie:-)

Załączniki

• STP63735.jpg
    STP63735.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 34
Do góry