reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja kupiłam półbuty z materiału w środku z cieniutkim korzuszkiem :-) Różowe i śliczne za 20 zł:-D

A my mamy dzisiaj Słoneczko i zaraz idziemy na spacer. Własnie mąż pojechał po moich rodziców i razem z teściami wio do lasku :-) A Młoda teraz śpi po zjedzeniu mleczka z kleikiem bo samym mlekiem wogóle się nie najada:szok::-D

Moja mausia już za 4 dni jedzie:-(i pół roku jej nie zobaczę!
Jakoś musze to wytrzymać i za to k..a Polski nienawidze bo rozdziela rodziny...

Wszytkiego Naj dla jubilatów!!!!

Idę pogłosować na Nasze Słoneczka :-)

Marzycielko ja swojej mamusi nie widzialam juz ponad 4 lata:-:)no: i tez nienawidze Polski za to:wściekła/y:.

reklama
Dobry wieczor kochane kobity!!

A my dzis znowu w auto i heja w swiat!!
Pogoda dzis 14 stopni:rofl2:
Super Pytia, ze się troszkę odstresowałaś na spacerku:tak:
Dzwoneczka, a coż za piękne miejsca zwiedzałaś ?

Sobota wieczór a ja o 22.10 ide spać, szok co to sie z człowiekiem stało???:confused:
ale padam, wiec wyjscia nie ma, a jutro znów przed 6 pobódka i od nowa ....:-p
Dobranoc;-)

Mopku jak juz wpakuje dzieciaczki palulu to moze wrzuce ze dwie foteczki:))

Pozdrawiam Was serdecznie!!

Hej dziewczyny

My dzisiaj gosci mielismy.
Mały strasznie marudny a najgorsze jest to , ze przestraszył sie w południe jak K odrywał tasme klejącą od kartony ... aż podskoczył, i zaczął tak płakac az sie taił, nie mogłam go uspokoic.. cały dzien były tego konsekwencje ... jak przyjechała tesciowa bał sie jej ... płakał bardzo przy kazdym głosniejszym dzwieku :-(, budził sie z płaczem. Teraz juz spi po kapieli i jestem ciekawa jaka bedzie nocka.

Cześć dziewczynki, pustawo tu jakoś dzisiaj ;-)
Zazdroszczę Wam dzisiejszych spacerków, bo u nas oczywiście znowu dzisiaj lało cały dzień :wściekła/y:Nie wiem, czy ta wiosna nie przyjdzie czy co...
Ale dzień nam nawet względnie przeszedł. Dopołudnia wpadła koleżanka z synem w wieku mojego Jasia i drugim w wieku Hanii, więc starsze chłopaki poszaleli, a my poplotkowałyśmy.

Hej dziewczyny

My dzisiaj gosci mielismy.
Mały strasznie marudny a najgorsze jest to , ze przestraszył sie w południe jak K odrywał tasme klejącą od kartony ... aż podskoczył, i zaczął tak płakac az sie taił, nie mogłam go uspokoic.. cały dzien były tego konsekwencje ... jak przyjechała tesciowa bał sie jej ... płakał bardzo przy kazdym głosniejszym dzwieku :-(, budził sie z płaczem. Teraz juz spi po kapieli i jestem ciekawa jaka bedzie nocka.
Agacia, jak moja mała czegoś się przestraszy to potrafi płakać i marudzić pól dnia, a najgorzej jest jak zasypia i ktos kichnie to w tedy tak sie drze ze szok, nic nie pomaga:-:)-:)-(

Agacia, jak moja mała czegoś się przestraszy to potrafi płakać i marudzić pól dnia, a najgorzej jest jak zasypia i ktos kichnie to w tedy tak sie drze ze szok, nic nie pomaga:-:)-:)-(
Ja kiedys kichłam przy małym i az mi serce pekało, jak widziałam małego jak taił sie z płaczu, tak się przestraszył, normalnie aż podskoczył :-(.

Hej kobitki ja cały dzionek dziś w przelocie spacerek, kosciółek, zakupki potem przyszli goście i moja malutka poznała dopiero dzisiaj swoją przyszłą chrzestną bo my pewnie w maju bedziemy chrzcić jakos sie wczesniej zebrac nie mogliśmy.
Patusia grzeczna jak aniołek wiec chrzestnej mamusi nie przestraszyła;-):-D

Mam nadzieję Bliźniaki że chłopcy wypadli super:tak:
Bucików na razie nie znalazłam ale za to bodziaki kupiłam i pare gerberków i kaszke ryzową- malinową i czekam na werdykt lekarki kiedy moge pomału jej wprowadzać, a no i zapomniałam o "zastawie stołowej" ale jest czas jeszcze u nas.

Teraz padam, wiec dobranoc:tak:

Jeszcze raz dzięki kochane za wypełnienie ankiety... Brakuje mi tutaj takiej ikonki z buziakami :-)

Jutro koniecznie muszę dać siuśki Zosi do badania i mam nadzieję, że to będzie ta przyczyna słabego przybierania na wadze, bo za nic nie da się jej dokarmiać ani butelką ani łyżeczką :-( Lekarz mnie straszył, że jak nie da się jej dokarmiać to będę musiała całkowicie ją odstawić od piersi... Aż się ryczeć z tego wszystkiego chce :-(

Idę kochane poczytać co zdążyłyście od wczoraj naskrobać, może humorek mi się poprawi...

reklama
Semiko głowka do góry cioteczki trzymają kciuki wszystko bedzie dobrze:tak:

Dzwoneczek my tez skorzystalismy z pieknego dnia przeszlismy miasto w zdłuz i w szerz:tak: Taki długi miły spacerek a potem popołudnie na ogródku.

Wszystkim dzieciaczkom solenizantom wszystkiego najlepszego :-)

Hania dzis taki koncert dała w czasie mszy ze musielismy sie ewakuowac z kościoła:rofl2: Coraz bardziej jej dziąsełka dokuczają. Tak się msci na piąstkach, ze szok:szok:.Dobrze ze w wózku sie uspokaja i zasypia wiec cały dzien dzis na dworze spędziła:tak:

Co do zakupów bucikowych to tatus ostatnio tak ubrał w sklepie sportowym swoją córcie:-)

Załączniki

• STP63735.jpg
    STP63735.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 38
Do góry