reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hello :-)

Semiko ankietka wypełniona :tak:

zaraz udaje sie na głosowanie;-)

a Patuska kończy 1 śnadanko pospała godzinke dłużej ( pewnie wie ze w weekend dłużej się śpi;-)) ale za to cała noc jakies głupie sny mnie męczyły i i tak niewyspana:sorry2:

Marzycielko, tez jestem na etapie bucikowych poszukiwan, bo moja ma takie słodziaki kapciochy -pieski ale chciałam jej cos bardziej "kobiecego":-D:-D kupic np. różowe balerinki tylko zeby były miekkie i wygodne; cos nie wpadam na takie, a jakie Ty kupiłaś ?

reklama
:-)Witajcie kobitki:-)
U nas nocka w miarę spokojna:tak:
Pogódka u nas super, w końcu słoneczna, zaraz idziemy do kościołka,potem na spacerek no i po jakieś prezencik;-) , bo dziś kończymy 3 miesiące:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Miłej niedzieli:blink:

Witajcie kochane... Ja do Was z prośbą... Kuzynka pisze pracę dyplomową i potrzebuje do szczęścia kilku ankiet :))) Jeśli któraś mogłaby wypełnić bardzo krótką i prostą ankietę (dosłownie 1-2 minutki) nt. robienia zakupów poprzez net to byłabym wdzięczna... I z góry dziękuję :-)

Zachowania zakupowe klientów (e-handel) - www.ankietka.pl

Agga24 - tak jak napisała pytia - najważniejsze żeby pomogło...

Ja w Zosię nie mogę wmusić ani odrobiny Bebilonu... ani normalnego ani pepti :-( Jestem zupełnie załamana i chyba zaraz w poniedziałek robimy te badania moczu... Bo może niepotrzebnie próbuję dziecko zmuszać do picia sztucznego mleka :-(
Zrobione

Witam mamuśki w niedzielę:-):-)

Słonko śliczne za oknem, ptaszki świrgolą, wiosna wszędzie:-), a Tomcio chory:-:)-(. Kurcze chyba jednak lekarz nas nie minie:-(, a ja tak nie lubię jak dzieci chorują:-(.
Pozdrowionka dla wszystkich, duzo zdrówka :-)

Witam niedzielnie
Semiko, melduję, ze ankietę wczoraj wypełniłam.

Wszystkim dzieciaczkom, które mają dzisiaj jakieś rocznice życzę zdrówka, szczęścia i uśmiechu na bużkach.

Mopku, udanych zakupków, jak kupisz Małej cos fajnego, to wklej zdjęcia na zakupach, też chętnie pooglądamy:-)

U nas deszczyk kropi, ale powietrze i tak pachnie juz wiosną.
Siedzę sama z Młodą, bo chlopcy pojechali na turniej tańca, pierwszy turniej, na którym bedą tańczyc w parach. Niesttey Grzesiu nie miał partnerki i trener znalazł mu jakąś z innego miasta i zrobili tylko jedna próbę przed występem, mam nadzieję, ze fajnie im wyjdzie. I tak jestem z nich dumna, bo jak na chłopaków to fajnie sie ruszają i moze nie pójda w ślady tatusia, który wogóle nie tańczy i przez to nie zgodził sie na wesele:wściekła/y:

Czesc dziewczynki...ale nadrukowalyscie:-DPrzeciez ja never nie nadrobie wszystkich watkow:-DI w ogole gratulacja zorganizowania...Ja jak usiade dziennie do kompa 15 minut zeby sprawdzic maila i czasem odpisac to jest max...
Wszystkim jubilatom wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!
I milej niedzielki kochane!!

Hello :-)

Marzycielko, tez jestem na etapie bucikowych poszukiwan, bo moja ma takie słodziaki kapciochy -pieski ale chciałam jej cos bardziej "kobiecego":-D:-D kupic np. różowe balerinki tylko zeby były miekkie i wygodne; cos nie wpadam na takie, a jakie Ty kupiłaś ?

Ja kupiłam półbuty z materiału w środku z cieniutkim korzuszkiem :-) Różowe i śliczne za 20 zł:-D

A my mamy dzisiaj Słoneczko i zaraz idziemy na spacer. Własnie mąż pojechał po moich rodziców i razem z teściami wio do lasku :-) A Młoda teraz śpi po zjedzeniu mleczka z kleikiem bo samym mlekiem wogóle się nie najada:szok::-D

Moja mausia już za 4 dni jedzie:-(i pół roku jej nie zobaczę!
Jakoś musze to wytrzymać i za to k..a Polski nienawidze bo rozdziela rodziny...

Wszytkiego Naj dla jubilatów!!!!

Idę pogłosować na Nasze Słoneczka :-)

Witam niedzielnie wszystkie mamusie:tak::tak:

Dziekujemy z Filipkiem wszystkim za wczorajsze zyczenia:-D:-D:-Di stawiamy spoznionego szampana i torcik z 3 swieczkami:-D:-D:-D:-D

My juz po spacerku, w tv mowili ze po poludniu ma padac deszczyk wiec wybralismy sie przed obiadkiem:tak::tak:

Marzycielko super ze udalo ci sie kupic fajne butki dla Oli:tak::tak: My tez sie musimy przejsc na zakupy po kurteczke i czapeczke wiosenna dla Filipka ale nie mam pojecia jaka ta kurtke kupic:-:)-:)sorry2::sorry2:

Naj naj najlepszego dla dzisiejszych solenizantow!!!!

Xpatrysiu jak tylko przyjdzie wiosna zapraszam Cie z Aleksem na spacerek do jakiegos parku a potem moze na jakas kawe uda nam sie wyskoczyc:tak::tak::tak::tak:co Wy na to???:tak::tak::-):-)

Blizniaki trzymam kciuki za chlopakow w konkursie!!!!!!!;-);-);-)

reklama
Do góry