reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hello :-)

Semiko ankietka wypełniona :tak:

zaraz udaje sie na głosowanie;-)

a Patuska kończy 1 śnadanko pospała godzinke dłużej ( pewnie wie ze w weekend dłużej się śpi;-)) ale za to cała noc jakies głupie sny mnie męczyły i i tak niewyspana:sorry2:

Marzycielko, tez jestem na etapie bucikowych poszukiwan, bo moja ma takie słodziaki kapciochy -pieski ale chciałam jej cos bardziej "kobiecego":-D:-D kupic np. różowe balerinki tylko zeby były miekkie i wygodne; cos nie wpadam na takie, a jakie Ty kupiłaś ?

reklama
:-)Witajcie kobitki:-)
U nas nocka w miarę spokojna:tak:
Pogódka u nas super, w końcu słoneczna, zaraz idziemy do kościołka,potem na spacerek no i po jakieś prezencik;-) , bo dziś kończymy 3 miesiące:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Miłej niedzieli:blink:

Witajcie kochane... Ja do Was z prośbą... Kuzynka pisze pracę dyplomową i potrzebuje do szczęścia kilku ankiet :))) Jeśli któraś mogłaby wypełnić bardzo krótką i prostą ankietę (dosłownie 1-2 minutki) nt. robienia zakupów poprzez net to byłabym wdzięczna... I z góry dziękuję :-)

Zachowania zakupowe klientów (e-handel) - www.ankietka.pl

Agga24 - tak jak napisała pytia - najważniejsze żeby pomogło...

Ja w Zosię nie mogę wmusić ani odrobiny Bebilonu... ani normalnego ani pepti :-( Jestem zupełnie załamana i chyba zaraz w poniedziałek robimy te badania moczu... Bo może niepotrzebnie próbuję dziecko zmuszać do picia sztucznego mleka :-(
Zrobione

Witam mamuśki w niedzielę:-):-)

Słonko śliczne za oknem, ptaszki świrgolą, wiosna wszędzie:-), a Tomcio chory:-:)-(. Kurcze chyba jednak lekarz nas nie minie:-(, a ja tak nie lubię jak dzieci chorują:-(.
Pozdrowionka dla wszystkich, duzo zdrówka :-)

Witam niedzielnie
Semiko, melduję, ze ankietę wczoraj wypełniłam.

Wszystkim dzieciaczkom, które mają dzisiaj jakieś rocznice życzę zdrówka, szczęścia i uśmiechu na bużkach.

Mopku, udanych zakupków, jak kupisz Małej cos fajnego, to wklej zdjęcia na zakupach, też chętnie pooglądamy:-)

U nas deszczyk kropi, ale powietrze i tak pachnie juz wiosną.
Siedzę sama z Młodą, bo chlopcy pojechali na turniej tańca, pierwszy turniej, na którym bedą tańczyc w parach. Niesttey Grzesiu nie miał partnerki i trener znalazł mu jakąś z innego miasta i zrobili tylko jedna próbę przed występem, mam nadzieję, ze fajnie im wyjdzie. I tak jestem z nich dumna, bo jak na chłopaków to fajnie sie ruszają i moze nie pójda w ślady tatusia, który wogóle nie tańczy i przez to nie zgodził sie na wesele:wściekła/y:

Czesc dziewczynki...ale nadrukowalyscie:-DPrzeciez ja never nie nadrobie wszystkich watkow:-DI w ogole gratulacja zorganizowania...Ja jak usiade dziennie do kompa 15 minut zeby sprawdzic maila i czasem odpisac to jest max...
Wszystkim jubilatom wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!
I milej niedzielki kochane!!

Hello :-)

Marzycielko, tez jestem na etapie bucikowych poszukiwan, bo moja ma takie słodziaki kapciochy -pieski ale chciałam jej cos bardziej "kobiecego":-D:-D kupic np. różowe balerinki tylko zeby były miekkie i wygodne; cos nie wpadam na takie, a jakie Ty kupiłaś ?

Ja kupiłam półbuty z materiału w środku z cieniutkim korzuszkiem :-) Różowe i śliczne za 20 zł:-D

A my mamy dzisiaj Słoneczko i zaraz idziemy na spacer. Własnie mąż pojechał po moich rodziców i razem z teściami wio do lasku :-) A Młoda teraz śpi po zjedzeniu mleczka z kleikiem bo samym mlekiem wogóle się nie najada:szok::-D

Moja mausia już za 4 dni jedzie:-(i pół roku jej nie zobaczę!
Jakoś musze to wytrzymać i za to k..a Polski nienawidze bo rozdziela rodziny...

Wszytkiego Naj dla jubilatów!!!!

Idę pogłosować na Nasze Słoneczka :-)

Witam niedzielnie wszystkie mamusie:tak::tak:

Dziekujemy z Filipkiem wszystkim za wczorajsze zyczenia:-D:-D:-Di stawiamy spoznionego szampana i torcik z 3 swieczkami:-D:-D:-D:-D

My juz po spacerku, w tv mowili ze po poludniu ma padac deszczyk wiec wybralismy sie przed obiadkiem:tak::tak:

Marzycielko super ze udalo ci sie kupic fajne butki dla Oli:tak::tak: My tez sie musimy przejsc na zakupy po kurteczke i czapeczke wiosenna dla Filipka ale nie mam pojecia jaka ta kurtke kupic:-:)-:)sorry2::sorry2:

Naj naj najlepszego dla dzisiejszych solenizantow!!!!

Xpatrysiu jak tylko przyjdzie wiosna zapraszam Cie z Aleksem na spacerek do jakiegos parku a potem moze na jakas kawe uda nam sie wyskoczyc:tak::tak::tak::tak:co Wy na to???:tak::tak::-):-)

Blizniaki trzymam kciuki za chlopakow w konkursie!!!!!!!;-);-);-)

reklama
Do góry