reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczor Laseczki

A ja dzis spakowalam potomstwo i pojechalam zwiedzac UK!! Niedawno wrociismy, no ale moj maluch to sie na wiele nie napatrzyl bo caly dzien spal...ciekawe jaka bedzie nocka:sorry:

Tygrysku 100 lat dla Filipka!!!!! Wysciskaj go ze wszystkich stron!!

reklama
Cześć mamusie.

A my dzisiaj poszliśmy spacerkiem na miasto i kupiliśmy Młodej buciczki różwe.
Teraz po odwiedzinach u mojej mamy i kąpieli będziemy oglądać jakiś filmik :-)

A ja dzisiaj byłam u fryzjera i moja magiczna fryzjerka wyczarowała mi super fryzurkę i ścięła brzydkiem włoski. Teraz mam milutkie w dotyku aż mi si,ę humorek poprawił:-)

Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)

kana Ty bidulko lecz paluszka i wracaj do Nas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Super Pytia, ze się troszkę odstresowałaś na spacerku:tak:
Dzwoneczka, a coż za piękne miejsca zwiedzałaś ?

Sobota wieczór a ja o 22.10 ide spać, szok co to sie z człowiekiem stało???:confused:
ale padam, wiec wyjscia nie ma, a jutro znów przed 6 pobódka i od nowa ....:-p
Dobranoc;-)

Witajcie kochane... Ja do Was z prośbą... Kuzynka pisze pracę dyplomową i potrzebuje do szczęścia kilku ankiet :))) Jeśli któraś mogłaby wypełnić bardzo krótką i prostą ankietę (dosłownie 1-2 minutki) nt. robienia zakupów poprzez net to byłabym wdzięczna... I z góry dziękuję :-)

Zachowania zakupowe klientów (e-handel) - www.ankietka.pl

Agga24 - tak jak napisała pytia - najważniejsze żeby pomogło...

Ja w Zosię nie mogę wmusić ani odrobiny Bebilonu... ani normalnego ani pepti :-( Jestem zupełnie załamana i chyba zaraz w poniedziałek robimy te badania moczu... Bo może niepotrzebnie próbuję dziecko zmuszać do picia sztucznego mleka :-(

Witajcie kochane... Ja do Was z prośbą... Kuzynka pisze pracę dyplomową i potrzebuje do szczęścia kilku ankiet :))) Jeśli któraś mogłaby wypełnić bardzo krótką i prostą ankietę (dosłownie 1-2 minutki) nt. robienia zakupów poprzez net to byłabym wdzięczna... I z góry dziękuję :-)

Ja w Zosię nie mogę wmusić ani odrobiny Bebilonu... ani normalnego ani pepti :-( Jestem zupełnie załamana i chyba zaraz w poniedziałek robimy te badania moczu... Bo może niepotrzebnie próbuję dziecko zmuszać do picia sztucznego mleka :-(
Ankieta wypełniona

:-)Dobry wieczór :-)

Ankietka wypełniona. Pozdrowienia dla kuzynki :-)

A ja dzisiaj cały dzień nie miałam czasu, żeby do Was zajrzeć. Młody dopiero niedawno zasnął po wielkim płaczu-chyba zaszkodziły mu dzisiejsze naleśniczki :zawstydzona/y:

Czytałam Was dwie godzinki temu i już zapomniałam, co miałam napisać....Skleroza...

Już wiem-100 lat i zadowolenia z rodziców dla Filipka :-D

Idę pogłosować na nasze dzieciaczki :-)

Zrobione :-)

reklama
witajcie kochane... Ja do was z prośbą... Kuzynka pisze pracę dyplomową i potrzebuje do szczęścia kilku ankiet :))) jeśli któraś mogłaby wypełnić bardzo krótką i prostą ankietę (dosłownie 1-2 minutki) nt. Robienia zakupów poprzez net to byłabym wdzięczna... I z góry dziękuję :-)

zachowania zakupowe klientów (e-handel) - www.ankietka.pl

agga24 - tak jak napisała pytia - najważniejsze żeby pomogło...

Ja w zosię nie mogę wmusić ani odrobiny bebilonu... Ani normalnego ani pepti :-( jestem zupełnie załamana i chyba zaraz w poniedziałek robimy te badania moczu... Bo może niepotrzebnie próbuję dziecko zmuszać do picia sztucznego mleka :-(
wypełnione ;-)

Do góry