reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczor Laseczki

A ja dzis spakowalam potomstwo i pojechalam zwiedzac UK!! Niedawno wrociismy, no ale moj maluch to sie na wiele nie napatrzyl bo caly dzien spal...ciekawe jaka bedzie nocka:sorry:

Tygrysku 100 lat dla Filipka!!!!! Wysciskaj go ze wszystkich stron!!

reklama
Cześć mamusie.

A my dzisiaj poszliśmy spacerkiem na miasto i kupiliśmy Młodej buciczki różwe.
Teraz po odwiedzinach u mojej mamy i kąpieli będziemy oglądać jakiś filmik :-)

A ja dzisiaj byłam u fryzjera i moja magiczna fryzjerka wyczarowała mi super fryzurkę i ścięła brzydkiem włoski. Teraz mam milutkie w dotyku aż mi si,ę humorek poprawił:-)

Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)

kana Ty bidulko lecz paluszka i wracaj do Nas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Super Pytia, ze się troszkę odstresowałaś na spacerku:tak:
Dzwoneczka, a coż za piękne miejsca zwiedzałaś ?

Sobota wieczór a ja o 22.10 ide spać, szok co to sie z człowiekiem stało???:confused:
ale padam, wiec wyjscia nie ma, a jutro znów przed 6 pobódka i od nowa ....:-p
Dobranoc;-)

Witajcie kochane... Ja do Was z prośbą... Kuzynka pisze pracę dyplomową i potrzebuje do szczęścia kilku ankiet :))) Jeśli któraś mogłaby wypełnić bardzo krótką i prostą ankietę (dosłownie 1-2 minutki) nt. robienia zakupów poprzez net to byłabym wdzięczna... I z góry dziękuję :-)

Zachowania zakupowe klientów (e-handel) - www.ankietka.pl

Agga24 - tak jak napisała pytia - najważniejsze żeby pomogło...

Ja w Zosię nie mogę wmusić ani odrobiny Bebilonu... ani normalnego ani pepti :-( Jestem zupełnie załamana i chyba zaraz w poniedziałek robimy te badania moczu... Bo może niepotrzebnie próbuję dziecko zmuszać do picia sztucznego mleka :-(

Witajcie kochane... Ja do Was z prośbą... Kuzynka pisze pracę dyplomową i potrzebuje do szczęścia kilku ankiet :))) Jeśli któraś mogłaby wypełnić bardzo krótką i prostą ankietę (dosłownie 1-2 minutki) nt. robienia zakupów poprzez net to byłabym wdzięczna... I z góry dziękuję :-)

Ja w Zosię nie mogę wmusić ani odrobiny Bebilonu... ani normalnego ani pepti :-( Jestem zupełnie załamana i chyba zaraz w poniedziałek robimy te badania moczu... Bo może niepotrzebnie próbuję dziecko zmuszać do picia sztucznego mleka :-(
Ankieta wypełniona

:-)Dobry wieczór :-)

Ankietka wypełniona. Pozdrowienia dla kuzynki :-)

A ja dzisiaj cały dzień nie miałam czasu, żeby do Was zajrzeć. Młody dopiero niedawno zasnął po wielkim płaczu-chyba zaszkodziły mu dzisiejsze naleśniczki :zawstydzona/y:

Czytałam Was dwie godzinki temu i już zapomniałam, co miałam napisać....Skleroza...

Już wiem-100 lat i zadowolenia z rodziców dla Filipka :-D

Idę pogłosować na nasze dzieciaczki :-)

Zrobione :-)

reklama
witajcie kochane... Ja do was z prośbą... Kuzynka pisze pracę dyplomową i potrzebuje do szczęścia kilku ankiet :))) jeśli któraś mogłaby wypełnić bardzo krótką i prostą ankietę (dosłownie 1-2 minutki) nt. Robienia zakupów poprzez net to byłabym wdzięczna... I z góry dziękuję :-)

zachowania zakupowe klientów (e-handel) - www.ankietka.pl

agga24 - tak jak napisała pytia - najważniejsze żeby pomogło...

Ja w zosię nie mogę wmusić ani odrobiny bebilonu... Ani normalnego ani pepti :-( jestem zupełnie załamana i chyba zaraz w poniedziałek robimy te badania moczu... Bo może niepotrzebnie próbuję dziecko zmuszać do picia sztucznego mleka :-(
wypełnione ;-)

Do góry