reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a mam takie pytanie dziewczyny orientujecie sie gdzie musze tzn w jakich urzedach poinformowac o zmianie dowodu domyslam sie ze bank, praca dalej brak mi pomyslow gdzie jeszcze?? zus, ubezpieczenie??

Urząd skarbowy, bank, kadry w pracy, fundusz emerytalny i chyba tyle:tak:...jak poinformujesz pracodawcę to oni poinformują ZUS przy najmniej tak u mnie było:-)

reklama
Tygrysku wszelkie zmiany w naszym "kochanym" URZEDZIE SKARBOWYM zgłaszaj - formularz NIP-3 bo jak nie, to przechlapane :baffled::baffled::baffled:oczywićcie wiem z autopsji:crazy:

ach no i oczywiście:

Niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie ...
Dla Fifusia buziaczki od Patusi
100 latek !!!

ups.... wpadłam ze spacerku, po łepkach poczytałam i sie mądrzę, a widzę ze Madzieńka już odpowiedziała i znów sorki najpierw watki pomyliłam teraz to jakas zakrecona jestem:rofl2:

tygrysku wszelkie zmiany w naszym "kochanym" urzedzie skarbowym zgłaszaj - formularz nip-3 bo jak nie, to przechlapane :baffled::baffled::baffled:oczywićcie wiem z autopsji:crazy:

Ach no i oczywiście:

niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie ...
dla fifusia buziaczki od patusi
100 latek !!!

ups.... Wpadłam ze spacerku, po łepkach poczytałam i sie mądrzę, a widzę ze madzieńka już odpowiedziała i znów sorki najpierw watki pomyliłam teraz to jakas zakrecona jestem:rofl2:

:-d:-d:-d:-d:-d

a tak wogóle to u nas tak sobie...
Mąż ma grype żołądkową i leży plackiem od paru dni, a ja mam okres i jestem do bani a do tego też mnie bierze jakieś grypsko.... Emilka naszczęście jeszcze nie złapała tego świństwa!!!
Byliśmy dzisiaj na usg bioderek i się okazało że ma nadwichnięte lewe bioderko:-(i przez trzy miesiące będzie musiała być 24h w takiej poduszce...buu...
"Najlepsze" w tym wszystkim jest to,żę to wada wrodzona a nam dzisiaj o tym powiedzieli....:wściekła/y:

Kurcze, to niefajnie z tą poduchą :( Ale najważniejsze, żeby pomogło! Zdróweczka dla Was wszystkich.
A u nas WRESZCIE dzisiaj wyszło trochę słonka i zaliczyliśmy fajny, długi, rodzinny spacerek :tak:

Hej

U mnie tak sobie ...
Mały własnie zasypia w lezaczku, musze leciec uszykowac mu kąpiel.

Dzisiaj tatus był z synkiem na spacerze.

Tygrysku 100 lat dla Filipka :tak:

reklama
Do góry