reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

a mam takie pytanie dziewczyny orientujecie sie gdzie musze tzn w jakich urzedach poinformowac o zmianie dowodu domyslam sie ze bank, praca dalej brak mi pomyslow gdzie jeszcze?? zus, ubezpieczenie??

Urząd skarbowy, bank, kadry w pracy, fundusz emerytalny i chyba tyle:tak:...jak poinformujesz pracodawcę to oni poinformują ZUS przy najmniej tak u mnie było:-)

reklama
Tygrysku wszelkie zmiany w naszym "kochanym" URZEDZIE SKARBOWYM zgłaszaj - formularz NIP-3 bo jak nie, to przechlapane :baffled::baffled::baffled:oczywićcie wiem z autopsji:crazy:

ach no i oczywiście:

Niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie ...
Dla Fifusia buziaczki od Patusi
100 latek !!!

ups.... wpadłam ze spacerku, po łepkach poczytałam i sie mądrzę, a widzę ze Madzieńka już odpowiedziała i znów sorki najpierw watki pomyliłam teraz to jakas zakrecona jestem:rofl2:

tygrysku wszelkie zmiany w naszym "kochanym" urzedzie skarbowym zgłaszaj - formularz nip-3 bo jak nie, to przechlapane :baffled::baffled::baffled:oczywićcie wiem z autopsji:crazy:

Ach no i oczywiście:

niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie ...
dla fifusia buziaczki od patusi
100 latek !!!

ups.... Wpadłam ze spacerku, po łepkach poczytałam i sie mądrzę, a widzę ze madzieńka już odpowiedziała i znów sorki najpierw watki pomyliłam teraz to jakas zakrecona jestem:rofl2:

:-d:-d:-d:-d:-d

a tak wogóle to u nas tak sobie...
Mąż ma grype żołądkową i leży plackiem od paru dni, a ja mam okres i jestem do bani a do tego też mnie bierze jakieś grypsko.... Emilka naszczęście jeszcze nie złapała tego świństwa!!!
Byliśmy dzisiaj na usg bioderek i się okazało że ma nadwichnięte lewe bioderko:-(i przez trzy miesiące będzie musiała być 24h w takiej poduszce...buu...
"Najlepsze" w tym wszystkim jest to,żę to wada wrodzona a nam dzisiaj o tym powiedzieli....:wściekła/y:

Kurcze, to niefajnie z tą poduchą :( Ale najważniejsze, żeby pomogło! Zdróweczka dla Was wszystkich.
A u nas WRESZCIE dzisiaj wyszło trochę słonka i zaliczyliśmy fajny, długi, rodzinny spacerek :tak:

Hej

U mnie tak sobie ...
Mały własnie zasypia w lezaczku, musze leciec uszykowac mu kąpiel.

Dzisiaj tatus był z synkiem na spacerze.

Tygrysku 100 lat dla Filipka :tak:

reklama
Do góry