reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia ja to mam dopiero problem - 40 męża :baffled:
Mam parę pomysłów ale kurczę nie wiem sama juz.

Chcę go posłać albo na kurs na baristę: coffeeZONE

albo coś takiego: Wieczór win dla dwojga - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

albo to: Zostań kierowcą rajdowym - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

Barista nieeee!!!:no: Jak chcesz zaoszczedzic to wyslij go na Bariste do mnie:)) Ja jestem Coffee Master wedlug Starbucksa i Barista Maestro w Costa Coffee:))) No a o tego Store Mgr wiec i nauczyc potrafie. A bileciki do UK nie takie drogie wiec moze wybierzecie sie razem??:))) Prezencik jak znalazl:)

Ale tak bz zartow to 3 opcja!!!!!! Moj Men by sie posikal ze szczescia!:)

hm a dla siebie w roli prezentu chetnie widziala bym kurs na baristę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D moze jakas dobra wrozka to przeczyta i mi podaruje taki kurs:-D:-D:-D

Tygrys patrz wyzej!!:)))))))
Zapraszam, zapraszam a sklepik mam piekny wiec i popatrzec mozna:))

Nie zauważyłam:no:, karmie tak jak karmiłam, mleka mam dużo, wydaje mi się ze twaróg tez coś tam robi na laktacje oraz kasza gryczana, mój ginekolog mówił zęby jeść dużo kaszy gryczanej na laktacje wiec jest Oki:tak:. Dieta jest na 4 tyg., potem można zrobić 3 mies przerwy i ponownie. Kiedyś tez stosowałam te dietę, ok. 5 lat temu i udało mi się schudnąć 15kg w ciągu 4 tygodni, zobaczymy jak teraz pójdzie;-)
Witaj Mamusia:)
A efekt jojo????????????????????????????????

Dziubaski dla wszystkich:)

reklama
Agga nie martw sie. MOja mala tez miala taka pieluszke. Na poczatku pewnie dziec sie pobuntuje, ale wszystko dobrze sie skonczy. Trzymam kciuki.

Dzwoneczka, jak poprzednio się odchudzałam to nie miałam żadnego efektu jo-jo, ale w zasadzie to ja dużo, nie jem, czasem nawet zapominam ze trzeba zjeść, jakoś rzadko odczuwam głód, tylko ze ja mam problem z hormonami oraz przemianą materii, wiec mogę przytyć w jednym dniu 2 kg jedząc tylko owoce i warzywa, a w następnym 3kg schudnąć, taka już jestem.W ciąży tez specjalnie nie chciałam jeść ale przytyłam 40 kilo z czego 20kg zeszło mi obrazu na 5 dzień po porodzie, wiadomo ze to była woda, bo miałam zatrucie ciążowe, byłam całą spuchnięta,wiec mam teraz przed sobą kolejne 20kg to zrzucenia, te już tak łatwo nie chcą zejść:-(
Dodam że to jedyna dieta, która u mnie poskutkowała

Dzwoneczka, jak poprzednio się odchudzałam to nie miałam żadnego efektu jo-jo, ale w zasadzie to ja dużo, nie jem, czasem nawet zapominam ze trzeba zjeść, jakoś rzadko odczuwam głód, tylko ze ja mam problem z hormonami oraz przemianą materii, wiec mogę przytyć w jednym dniu 2 kg jedząc tylko owoce i warzywa, a w następnym 3kg schudnąć, taka już jestem.W ciąży tez specjalnie nie chciałam jeść ale przytyłam 40 kilo z czego 20kg zeszło mi obrazu na 5 dzień po porodzie, wiadomo ze to była woda, bo miałam zatrucie ciążowe, byłam całą spuchnięta,wiec mam teraz przed sobą kolejne 20kg to zrzucenia, te już tak łatwo nie chcą zejść:-(
Dodam że to jedyna dieta, która u mnie poskutkowała

A ile czasu stosowalas ja przed zajsciem w ciaze??

No dobra laseczki, bardzo fajnie mi się z wami dziś pisało:-):tak:, ale czas już do łóżeczka,dobrej nocki wszystkim, kolorowych snów :rofl2: do jutra

Barista nieeee!!!:no: Jak chcesz zaoszczedzic to wyslij go na Bariste do mnie:)) Ja jestem Coffee Master wedlug Starbucksa i Barista Maestro w Costa Coffee:))) No a o tego Store Mgr wiec i nauczyc potrafie. A bileciki do UK nie takie drogie wiec moze wybierzecie sie razem??:))) Prezencik jak znalazl:)

Ale tak bz zartow to 3 opcja!!!!!! Moj Men by sie posikal ze szczescia!:)

Tygrys patrz wyzej!!:)))))))
Zapraszam, zapraszam a sklepik mam piekny wiec i popatrzec mozna:))

Witaj Mamusia:)
A efekt jojo????????????????????????????????

Dziubaski dla wszystkich:)

Dzwoneczka ty moja dobra wrozko spelniajaca marzenia wiedzialam ze istniejesz:-D:-D:-D a na szkolenie bardzo chetnie bym sie wybrala bo ja to taki nalogowy pijacz kawki jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2: a brata w Londku mam wiec nigdy nie mow nigdy:-D:-D:-D

A tak wogule to dzien doberek wszystkim mamusiom, tatusiom(kluskawy brak jakos ostatnio) i dzieciaczkom:-D:-D:-D:-D u nas piekny poranek ze sloneczkiem wiec jemy sniadanko i mykamy na spacerek z naszym szkrabem ktory wlasnie po jedzonku swoim zostal odlozony do kojca czyt. lozeczko i chce je rozwalic tak w nim szaleje:sorry2::sorry2:

Agga, współczuję choróbska, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka, a Emilcia też na pewno pokona tą wadę i wszystko będzie ok.

Witam nową mamusię.

Ja też mam pare kilo do przodu, mimo ze w ciąży przytyłam tylko 6 kilo, po porodzie wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale niestety ostatnio przytyło mi się 3 kilo i też trzeba by było schudnać, ale jakoś do odchudzania nie mam chęci.
Teraz właśnie robię gołąbki na jutro, i jak tu sie odchudzać:-D i popijam drina, jedyny plus tego że nie karmię, to to że mogę sie wieczorkiem odstresować

Blizniaku Ty moj jak kaszelek u twojej niuni jeszcze jest?? smarujesz jakas mascia??? u nas ciagle jeszcze jest coraz zadziej ale jest:-:)-( w czwartek bylismy u ekarza znow i zbadala i mowi ze okz ze mozna zaszczepic :baffled: ale mnie to denerwuje ze tak dlugo sie utrzymuje:-(

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Startuje w starszakach wiec nie bede konkurencja

Do góry