Agacia82
Mami :)
ewelw ja dostałam od ciebie maila, ale pustego :-(
agata.strugala@wp.pl
agata.strugala@wp.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agacia na liście pampersowej jak klikne na twoje linki to pierwszy sie otwiera zawsze a drugi nie, ale za to ten sam w sygnaturze sie otwiera wiec głosy oddane :-)Dziewczyny jak wy to robicie, że wam się ładnie strona otwiera ze zdjeciem waszych maluchów mając napisane tylko rosniemyrazem.pl a ja mam całą strone i czasami jeszcze mi się nie chce otworzyc, a jak chce komus przesłac to juz w ogole sie nie otwiera ?
Dostałam tylko wiadomosc ze moje zdjecie zostało zamieszczone na stronie pampers. Wiadomosc przyszła w spamie.Agacia ja wógóle nie wiem skąd macie ten link rosniemyrazem.pl....? Czy po rejestracji na stronce i zamieszczeniu fotki dostałaś cos od nich na maila??? bo ja nic...:-(
Witam 13-ego w piątek!!
Tomcia chyba jakiś wirus dopadł:--(, pokasłuje na mokro:-
-(.
Witajcie
Ja mam za soba strasznie męczący dzień, mam nadzieję, że młody jutro da mi odpocząć;-).
Blizniaki przykro mi z powodu psa. Ale wiadomo przynajmniej, że już nie cierpi.
A z tym opowiadaniem to jakaś masakra, ja w 2 klasie sp to jeszcze chyba nie wiedziałam o co biega
.
Blizniaki współczuje
Jak przeczytałam twojego nastepnego posta to dotarlo do mnie ze wychowanie dziecka to strasznie trudna sprawa. Pieluchy, obiadki to pestka w porownaniu z tym co nas jeszcze czeka![]()