reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny jak wy to robicie, że wam się ładnie strona otwiera ze zdjeciem waszych maluchów mając napisane tylko rosniemyrazem.pl a ja mam całą strone i czasami jeszcze mi się nie chce otworzyc, a jak chce komus przesłac to juz w ogole sie nie otwiera ?
Agacia na liście pampersowej jak klikne na twoje linki to pierwszy sie otwiera zawsze a drugi nie, ale za to ten sam w sygnaturze sie otwiera wiec głosy oddane :-)
a tak szczerze to faktycznie dziwne bo wyglądają identycznie:confused: a z resztą nie ma problemów

Bliźniaki az mi szczena opadła :baffled::szok::szok::szok::szok:normalnie jestem w szoku
ewelw to i ja ładnie proszę ;-)aleksandra.feder@wp.pl
Mopek Maksia 70głosików i tak wymięka w porównaniu z innymi(300 albo nawet 600głosów :szok:;-))
a mój mały taki zmeczony hasał od 7...i dopiero go uspiłam przy suszarce :-D i spi kruszynka
aaa justine wracając do klatwy hahaha jak ogladałam ja z moim D to pomijam fakt ze co chwile miał gęsia skórke ale moja psina do mnie podleciała z nienacka z otwartym pyskiem w ostatniej chwili go zobaczyłam..tak sie wystraszyłam że aż podskoczyłam i zaczęłam krzyczec a biedny reksio nie wiedział o co kaman i tez sie wystraszył haha

Agacia ja wógóle nie wiem skąd macie ten link rosniemyrazem.pl....? Czy po rejestracji na stronce i zamieszczeniu fotki dostałaś cos od nich na maila??? bo ja nic...:-(

Agacia ja wógóle nie wiem skąd macie ten link rosniemyrazem.pl....? Czy po rejestracji na stronce i zamieszczeniu fotki dostałaś cos od nich na maila??? bo ja nic...:-(
Dostałam tylko wiadomosc ze moje zdjecie zostało zamieszczone na stronie pampers. Wiadomosc przyszła w spamie.

Ale te moje linki się nie otwieraja jak chce komus przesłać wiadomosc na maila, a skąd są te linki rosniemyrazem.pl?

Dzien dobry:-):-)

Oj ja po Klatwie nie mogalam spac przez kilka dni a samodzielnym wyjsciu w nocy do toalety tez sobie moglam pomarzyc:-D:-D:-D mialam taki okres w zyciu kilka lat temu ze uwielbiala ogladac horrory mimo tego ze ich sie balam zawsze ogladalm z poduszka na kolanach i gdy przychodzila jakas ostra scena to ja twarz w poduszke:-D:-D:-D a potem w nocy balam sie oczy otworzyc w ciemnosci:-D ale teraz juz staram sie unikac tego gatunku filmow gdyz za bardzo to wszystko przezywam i wole sie nie denerwowac i potem nie chodzic po mieszkaniu w nocy ze strachem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

a po wczorajszym szcepieniu moj synek mnie zaskoczyl zjadl ostatni posilek o 16 40 i usnal a obudzil sie tzn ja juz go obudzilam bo sie przerazilam ile spal o 5 rano:szok::szok::szok:zjadl i spal jeszcze do 9:szok::szok::szok:

a u nas piekne sloneczko na dworze super na spacerek:tak::tak:

Witajcie kochane,
u nas nocka ciężka, mały ma chyba jakiś skok rozwojowy, bo marudzi jak nigdy:-(. Na szczęście teraz śpi i mam dla was troszkę czasu.

Witam 13-ego w piątek!!
Tomcia chyba jakiś wirus dopadł:-:)-(, pokasłuje na mokro:-:)-(.

Mam nadzieję, że maluszkowi przejdzie.

Yoka w e-mailu który dostałaś od pampersa powinien być odnośnik ukryty pod tekstem "swoje zdjęcie"

Ola, czy twój Reksio jest na Owczarku?

Agacia u nas też w nocy zasypało... a ja tak liczyłam, że już wiosennie będzie:-( a tu trzeba jeszcze czekać.

Kurcze, a u nas przed chwilą jeszcze snieg pruszył teraz sie cosik przejaśnia ale rózowo nie jest, ale co tam i tak na chwilke sie wyturlam na spacerek jakis:tak:

Witajcie

Ja mam za soba strasznie męczący dzień, mam nadzieję, że młody jutro da mi odpocząć;-).

Blizniaki przykro mi z powodu psa. Ale wiadomo przynajmniej, że już nie cierpi.
A z tym opowiadaniem to jakaś masakra :baffled:, ja w 2 klasie sp to jeszcze chyba nie wiedziałam o co biega:no:.

Blizniaki współczuje
Jak przeczytałam twojego nastepnego posta to dotarlo do mnie ze wychowanie dziecka to strasznie trudna sprawa. Pieluchy, obiadki to pestka w porownaniu z tym co nas jeszcze czeka:sorry2:

Dokładnie tak ja w 2 klasie tez była zielona i to prawda ze małe dzieci mały kłopot.....
Napisałam wczoraj do mamy tego chłopaka wiadomość, podziekowałą mi i też była w szoku, tłumaczył sie tym ze to taka gra na internecie:crazy:.

Za mną ciężki wieczór i noc, dopiero wtedy puściły emocje zwiazane z psinką i wyryczałam sie za wszystkie czasy, mąż zrtesztą też, ale myśle ze dla niej tak jest lepiej.
U nas też troszke sypnęło śnieżkiem.

reklama
Bliźniaki dobrze zrobiłas ze wysłałaś wiadomość mamie tego chłopca :-(, niech wie co ma za ziółko w domu i z nim porozmawia o tym.

Bardzo Ci współczuje z powodu pieska, jak człowiek potrafi sie przyzwyczaic i pokochach zwierzaka ... wiem cos o tym ... mój piesek juz mi zdechł ze starosci :-(. Tez barzdo to przezywałam ... a kotka mojego ukochanego musielismy uspic, bo zachorował i zaden weterynarz juz mu nie potrafił pomóc.

Do góry