reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witaj Agacia, oczywiście będę zaglądać tylko żeby moje dziecię pozwoliło:rofl2:, czasami śpi w dzień jak aniołek, wczoraj spała prawie cały dzien:szok:, a dziś to już szaleje od rana:rofl2:, tak zeby mamusia za bardzo nie relaksowała

reklama
Dziewczyny, macie jakieś pomysły na prezent dla męża z okazji rocznicy ślubu? :confused: Mam pustkę w głowie, jeśli o to chodzi, a dzień ten zbliża się wielkimi krokami :sorry:

Cześć mamusie!!!

Jestem mama 3miesicznej córeczki Karolinki. Karolinka urodziła się 15 grudnia o 23.00. Szperałam w necie i znalazłam forum mamuś grudniowych,czy mogę dołączyć się do waszej "grudniowej"rodzinki;-):-)
Pozdrawiam wszystkich
Miłego dzionka i dużo słoneczka

Witaj:-D

Yoka to ja już nie wiem...

Myszqa ja osobiście wybrałabym kierowcę rajdowego :-D, to chyba najbardziej "męskie" i mojemu zdecydowanie to własnie najbardziej by się podobało:-D

Ollcia ja to mam dopiero problem - 40 męża :baffled:
Mam parę pomysłów ale kurczę nie wiem sama juz.

Chcę go posłać albo na kurs na baristę: coffeeZONE

albo coś takiego: Wieczór win dla dwojga - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

albo to: Zostań kierowcą rajdowym - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

Witaj:-D

Yoka to ja już nie wiem...

Myszqa ja osobiście wybrałabym kierowcę rajdowego :-D, to chyba najbardziej "męskie" i mojemu zdecydowanie to własnie najbardziej by się podobało:-D
nio tez bym obstawila kierowce rajdowego:-D:-D:-D

mamusia2008 Witaj :-)

Mój Mariusz zdecydowanie najbardziej chciałby taki rajdzik sobie zafundowac a ja niestety na ostatnia rocznice zafundowałam mu tylko CB radyjko ale i tak sie cieszył jak dzieciak, teraz inne priorytrty finansowe w domku sa ( czytaj: dzieciaki) :-D

Ollcia ja to mam dopiero problem - 40 męża :baffled:
Mam parę pomysłów ale kurczę nie wiem sama juz.

Chcę go posłać albo na kurs na baristę: coffeeZONE

albo coś takiego: Wieczór win dla dwojga - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

albo to: Zostań kierowcą rajdowym - Pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje

pomysły super, szczególnie ten ostatni mojemu mężusiowi przypadłby do gustu, ale niestety nie na moją kieszeń w tej chwili :-(

reklama
Do góry