reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam

dziewczyny zaglosowane

wszystkiego najlepszego dla trzymiesieczniakow:tak::-D:-D

Aga bardzo sie ciesze ze u Ciebie wszystko sie uklada;-)

a my z moim M dokladnie rok temu zrobilismy corcie:-D:-D:-D:-D

najlepsze zyczenia i buziaczki dla julki nikodema lenki i jareczka:-):-):-)

ale was się rozsypało jednego dnia;-):-D

mysle ze zagłosowałam na wszystkie dzieciaczki, tez wczoraj zglosiłam Hanie zaraz sprawdze poczte czy mam juz link:-)

aga zagladaj do nas i przynos zawsze dobre wiadomosci:-) trzymamy kciuki:tak:

A my dzis bylismy u znajomych, Hania oczywiscie byla bardzo grzeczna, az sie nie mogli nadziwic:tak:
Bylam tez ostatnio na zakupach takich tylko dla siebie i jestem zalamana. Kupiłam wprawdzie kilka rzeczy ale nie ciesza mnie, bo czuje sie za gruba. Wszysto w rozmiarze wiekszym niz zwykle:zawstydzona/y:
Jedyna rzecz ktora mi sie teraz we mnie podoba to mój biust:tak:

Blizniaki urlop pewnie bedzie w biegu jak zwykle, ale i tak się ciesze. Zobacze rodzinke i znajomych. Strasznie tęsknię:-(

Marzycielka Oli wygląda słodko z deserkiem na buzi:-);-):-)

Ania2608 a jak robisz ten kleik. Dodajesz do mleka? jesli tak to ile? i do kazdej porcji? Zielonego pojecia nie mam o tym:baffled::zawstydzona/y::baffled:

Cześć mamulki i dzidziulki!

My z Lenką też dołączamy dziś do grona świętujących 3 miesiące. Czas upływa zbyt szybko! Pamiętam jak na początku grudnia zajrzałam tu poraz pierwszy i rozmawiałam o tym jak bardzo chcę już się rozpakować. W podobnej sytuacji była Dzwoneczka i obie nie wiedziałyśmy że urodzimy tego samego dnia. Wieczorkiem 9go grudnia pożegnałam się na forum pisząc, że ide wywoływać poród heheh no i udało mi się bo w nocy odeszły wody.
A Kana mi doradziła jak zrobić sygnaturkę, bo zielona byłam w tych kwestiach... Niby niedawno to było a tyle rzeczy się wydarzyło.
I choć to ludziom z zewnątrz może wydawać się głupie, to czuję się jakbym naprawdę znała Was i Wasze skarbki. Przeżywam wszystko o czym się tu pisze, zwłaszcza na "intymnie".
Pozdrawiam Was najgoręcej. 3majmy się ramy to się nie obs..my :-D

Oh fajnie tak powpsominac aż łezka sie w oku kręci :-)

Marcielko!
koniecznie pozdrów od nas Monię, wszystkie jesteśmy z nią myślami!
I z jej córeńką ...

Monia pozdrowiona a co u niej na zamkniętym :-)

dzien doberek:):):):)
przyszlam do WAS ZAJRZEC BO DOSZLY MNIE SLYCHY ZE MNIE KTORAS SZUKALA(zozakoza pozdrowka)

A WIEC KOCHANE JAK WIDAC PO SUWACZKU MY CZUJEMY SIE DOBRZE:)jak na razie bez jakichkolwiek komplikacji czy wydarzen :):):):)
za 2 tygodnie kolejna wizytka w szpitalu i mam nadzieje ze powiedza mi kto tam zamieszkal w brzuszku:)

pozdrawiam was bardzo serdecznie:):):)

:-):-):-):-):-):-) cieszę sie przeogromnie i czekam na wieści ale ja obstawiam Synusia :-)

Zaraz pogłosuje na Wasze pociechy i my też prosimy o głosik

http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=782&cat=nb:-)

Wróciłyśmy z Oli od Nikolki i moni i padłyśmy bo stałyśmy w mega korku :angry:
Zrobiłam Leczo jak za czasów ciąży i na wspominki Nam sie z mężem ze brało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzycielko napisz koniecznie jak moni.

Chyba na wszystkie maluszki oddałam głosy (Marzycielko u Ciebie jakiś błąd mi wywala:-(, ale jeszcze poprubuję)

Agatkas, gdzie ty się podziewasz???!!!

reklama
Do góry