reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam

dziewczyny zaglosowane

wszystkiego najlepszego dla trzymiesieczniakow:tak::-D:-D

Aga bardzo sie ciesze ze u Ciebie wszystko sie uklada;-)

a my z moim M dokladnie rok temu zrobilismy corcie:-D:-D:-D:-D

najlepsze zyczenia i buziaczki dla julki nikodema lenki i jareczka:-):-):-)

ale was się rozsypało jednego dnia;-):-D

mysle ze zagłosowałam na wszystkie dzieciaczki, tez wczoraj zglosiłam Hanie zaraz sprawdze poczte czy mam juz link:-)

aga zagladaj do nas i przynos zawsze dobre wiadomosci:-) trzymamy kciuki:tak:

A my dzis bylismy u znajomych, Hania oczywiscie byla bardzo grzeczna, az sie nie mogli nadziwic:tak:
Bylam tez ostatnio na zakupach takich tylko dla siebie i jestem zalamana. Kupiłam wprawdzie kilka rzeczy ale nie ciesza mnie, bo czuje sie za gruba. Wszysto w rozmiarze wiekszym niz zwykle:zawstydzona/y:
Jedyna rzecz ktora mi sie teraz we mnie podoba to mój biust:tak:

Blizniaki urlop pewnie bedzie w biegu jak zwykle, ale i tak się ciesze. Zobacze rodzinke i znajomych. Strasznie tęsknię:-(

Marzycielka Oli wygląda słodko z deserkiem na buzi:-);-):-)

Ania2608 a jak robisz ten kleik. Dodajesz do mleka? jesli tak to ile? i do kazdej porcji? Zielonego pojecia nie mam o tym:baffled::zawstydzona/y::baffled:

Cześć mamulki i dzidziulki!

My z Lenką też dołączamy dziś do grona świętujących 3 miesiące. Czas upływa zbyt szybko! Pamiętam jak na początku grudnia zajrzałam tu poraz pierwszy i rozmawiałam o tym jak bardzo chcę już się rozpakować. W podobnej sytuacji była Dzwoneczka i obie nie wiedziałyśmy że urodzimy tego samego dnia. Wieczorkiem 9go grudnia pożegnałam się na forum pisząc, że ide wywoływać poród heheh no i udało mi się bo w nocy odeszły wody.
A Kana mi doradziła jak zrobić sygnaturkę, bo zielona byłam w tych kwestiach... Niby niedawno to było a tyle rzeczy się wydarzyło.
I choć to ludziom z zewnątrz może wydawać się głupie, to czuję się jakbym naprawdę znała Was i Wasze skarbki. Przeżywam wszystko o czym się tu pisze, zwłaszcza na "intymnie".
Pozdrawiam Was najgoręcej. 3majmy się ramy to się nie obs..my :-D

Oh fajnie tak powpsominac aż łezka sie w oku kręci :-)

Marcielko!
koniecznie pozdrów od nas Monię, wszystkie jesteśmy z nią myślami!
I z jej córeńką ...

Monia pozdrowiona a co u niej na zamkniętym :-)

dzien doberek:):):):)
przyszlam do WAS ZAJRZEC BO DOSZLY MNIE SLYCHY ZE MNIE KTORAS SZUKALA(zozakoza pozdrowka)

A WIEC KOCHANE JAK WIDAC PO SUWACZKU MY CZUJEMY SIE DOBRZE:)jak na razie bez jakichkolwiek komplikacji czy wydarzen :):):):)
za 2 tygodnie kolejna wizytka w szpitalu i mam nadzieje ze powiedza mi kto tam zamieszkal w brzuszku:)

pozdrawiam was bardzo serdecznie:):):)

:-):-):-):-):-):-) cieszę sie przeogromnie i czekam na wieści ale ja obstawiam Synusia :-)

Zaraz pogłosuje na Wasze pociechy i my też prosimy o głosik

http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=782&cat=nb:-)

Wróciłyśmy z Oli od Nikolki i moni i padłyśmy bo stałyśmy w mega korku :angry:
Zrobiłam Leczo jak za czasów ciąży i na wspominki Nam sie z mężem ze brało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzycielko napisz koniecznie jak moni.

Chyba na wszystkie maluszki oddałam głosy (Marzycielko u Ciebie jakiś błąd mi wywala:-(, ale jeszcze poprubuję)

Agatkas, gdzie ty się podziewasz???!!!

reklama
Do góry