reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Blizniaki juz sobie dodałam do codziennie klikanych.
U nas też jest szaro i brzydko i raczej znowu nici ze spacerku:-(.

Marzycielko jak Oliwce smakowała kaszka?

Na początku jak złapała smoka to się zdziwiła a potem całą spałaszowała:-D:-D:-D a dzisiaj kupkę zrobiłą normalną.

Lecę do Moni :-)
Będe głosować później na Wasze dzieciaczki:-D

reklama
Witam!!!!!!!!
Boze My dzisiaj 3 miesiace konczymy!!!!!!!!!!!!!!

Sto lat, sto lat!!! Dla wszystkich dzieciczkow 3 miesiecznych dzisiaj!!!! Ojejojejojej!!!!!

Witajcie mamuśki!!!!

My dzisiaj kończymy 3 miesiące :-D:-D:-D:-D
I zapraszamy wszystkie cioteczki na małego szampanika i ciasteczko

babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif

Cześć mamulki i dzidziulki!

My z Lenką też dołączamy dziś do grona świętujących 3 miesiące. Czas upływa zbyt szybko! Pamiętam jak na początku grudnia zajrzałam tu poraz pierwszy i rozmawiałam o tym jak bardzo chcę już się rozpakować. W podobnej sytuacji była Dzwoneczka i obie nie wiedziałyśmy że urodzimy tego samego dnia. Wieczorkiem 9go grudnia pożegnałam się na forum pisząc, że ide wywoływać poród heheh no i udało mi się bo w nocy odeszły wody.
A Kana mi doradziła jak zrobić sygnaturkę, bo zielona byłam w tych kwestiach... Niby niedawno to było a tyle rzeczy się wydarzyło.
I choć to ludziom z zewnątrz może wydawać się głupie, to czuję się jakbym naprawdę znała Was i Wasze skarbki. Przeżywam wszystko o czym się tu pisze, zwłaszcza na "intymnie".
Pozdrawiam Was najgoręcej. 3majmy się ramy to się nie obs..my :-D
WWWWWSSSSSZZZZZZZYYYYYYSSSSSSTTTTTTKKKKKIIIIIIEEEEEGGGGGOOOOO NAJLEPSZEGO DLA 3 miesiączków!!!!!!!!!!!!!!!

bliźniaki zozakoza mopek yoka!!!! ZAGŁOSOWANE na Wasze pociechy..

Miłego dnia!!

Witajcie

A u nas pada grad :-(

Madzienka, dzwoneczka, justine 100 latek dla maluchów

Zozakoza, Mopek zagłosowane.
Ja tez prosze o głosy. Zaraz wklejam link :tak:.

Witam mamuśki i dzieciaczki
Wszystkiego najlepszego solenizantom, 100 lat!!!:-):-):-)
Dziewczyny 17.Maja moja chrześnica ma komunię :-), chciałabym sprawić jej jakąś pamiątkę, ale szczerze mówiąc nie mogę nic fajnego wymyślić:-:)-(. Może macie jakieś propozycje:-), napewno kupię medalik , ale oprócz tego chciała ym coś fajnego, bo mała raczej kaski nazbiera a co pamiątka to pamiątka:-).
A i wymyśliłyśmy z siorką, że dzień wcześniej ochrzcimy Tomcia i zrobimy imprezkę na powietrzu np.grilla:-):-).

Dziewczyny nie bardzo rozumiem zapisu w regulaminie papmers,który mówi o tym że jedna osoba może głosować tylko raz dziennie....a jeśli z mojego komputera korzysta np. kilka osób??? to co wtedy??? czy to chodzi o jeden głos z każdego kompa???;-)

Yoka, jeden głos na konkretne zdjęcie z jednego kompa, mozesz głosowac nawet na 50 zdjęc ale tylko raz dziennie. zresztą jak bedziesz chciała zagłosowac jeszcze raz na to samo zdjęcie, to wyjdzie ze mozesz zagłosowac jutro

reklama
Cześć mamulki i dzidziulki!

My z Lenką też dołączamy dziś do grona świętujących 3 miesiące. Czas upływa zbyt szybko! Pamiętam jak na początku grudnia zajrzałam tu poraz pierwszy i rozmawiałam o tym jak bardzo chcę już się rozpakować. W podobnej sytuacji była Dzwoneczka i obie nie wiedziałyśmy że urodzimy tego samego dnia. Wieczorkiem 9go grudnia pożegnałam się na forum pisząc, że ide wywoływać poród heheh no i udało mi się bo w nocy odeszły wody.
A Kana mi doradziła jak zrobić sygnaturkę, bo zielona byłam w tych kwestiach... Niby niedawno to było a tyle rzeczy się wydarzyło.
I choć to ludziom z zewnątrz może wydawać się głupie, to czuję się jakbym naprawdę znała Was i Wasze skarbki. Przeżywam wszystko o czym się tu pisze, zwłaszcza na "intymnie".
Pozdrawiam Was najgoręcej. 3majmy się ramy to się nie obs..my :-D

Dla Lenki duuuuży buziaczek. Justine, masz rację-jak dla mnie ten czas biegnie zbyt szybko....

Do góry