reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Blizniaki juz sobie dodałam do codziennie klikanych.
U nas też jest szaro i brzydko i raczej znowu nici ze spacerku:-(.
Marzycielko jak Oliwce smakowała kaszka?
U nas też jest szaro i brzydko i raczej znowu nici ze spacerku:-(.
Marzycielko jak Oliwce smakowała kaszka?
L
landryneczka_1982
Gość
Ja tez pozazdrościłam i wysłałam zdjatko na ten konkurs licze na Was, tak jak zozakoza podam link, no i oczywiście klikam na Wasze
ja juz zaglosowalam na twoje malenstwo
dzwoneczka
Fanka BB :)
Dzien Dobry!!
Zaopatrzylam sie w cala dyskografie Steczkowskiej i ostatnio die cale plytki Queen, bo juz mi sie w pamieci zakurzyl, a do samochodu bedzie jak znalazl!
Humorek dzis taki sobie ale to chyba dlatego ze sie z rana na moja pierworodna corke wydarlam a teraz mam wyrzuty sumienia...:-( Z wrazenia do herbaty dodalam sobie poltorej lyzeczki cukru
Blizniaki zaglosowane!! Reszta lasek podawac linki!!
Anoli ja tak myslalam, ze Ty czytasz...dlatego krzyczalam))) Odebralas juz paszport?
Zaopatrzylam sie w cala dyskografie Steczkowskiej i ostatnio die cale plytki Queen, bo juz mi sie w pamieci zakurzyl, a do samochodu bedzie jak znalazl!
Humorek dzis taki sobie ale to chyba dlatego ze sie z rana na moja pierworodna corke wydarlam a teraz mam wyrzuty sumienia...:-( Z wrazenia do herbaty dodalam sobie poltorej lyzeczki cukru
Blizniaki zaglosowane!! Reszta lasek podawac linki!!
dzwoneczka az mi wstyd bo czytam was codziennie wiec jestem na bieząco ale nie mam weny do pisania. Myslami juz w polsce jestem. Zalatwiamy wizyty u lekazry...pediatra ortopeda ginekolog i oczywiscie dentysta. No i idzie wiosna wiec ruszamy z pracami w domu pierwszy w ruch idzie dach i centralne. Do tego mama ciagle zali sie na mojego brata ze taki nieodpowiedzialny...a co ja mam na to poradzic?
Obiecuje poprawe
Anoli ja tak myslalam, ze Ty czytasz...dlatego krzyczalam))) Odebralas juz paszport?
dzwoneczka
Boze My dzisiaj 3 miesiace konczymy!!!!!!!!!!!!!!
Sto lat, sto lat!!! Dla wszystkich dzieciczkow 3 miesiecznych dzisiaj!!!! Ojejojejojej!!!!!
Sto lat, sto lat!!! Dla wszystkich dzieciczkow 3 miesiecznych dzisiaj!!!! Ojejojejojej!!!!!
My na basen też się zapisujemy :-) czekamy tylko aż Igorek 3 miesiące skończy. Pytia cieszę się, że Hania juz lepiej. Oby szybciutko wyzdrowiała całkowicie.
A ja znalazłam takie coś
www.babyradio.pl
i właśnie kołysanki grają
Ja tego radia słuchałam jak jeszcze maleńka była w brzuchu
Blizniaki już zagłosowane:-)
blizniaki2000
Dzwoneczka, Madzienka, wszystkiego naj, naj dla Maluszków.
a szampanika chetnie wypiję:-)
a szampanika chetnie wypiję:-)
Boze My dzisiaj 3 miesiace konczymy!!!!!!!!!!!!!!
My też, my też...mega buziak dla Nikodema
reklama
L
landryneczka_1982
Gość
boze my dzisiaj 3 miesiace konczymy!!!!!!!!!!!!!!
sto lat, sto lat!!! Dla wszystkich dzieciczkow 3 miesiecznych dzisiaj!!!! Ojejojejojej!!!!!
wszytkiego najlepszegooo dla was :-d:-d:-d:-d:-d:-d sto lat to za malo ...