reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja tez pozazdrościłam i wysłałam zdjatko na ten konkurs licze na Was, tak jak zozakoza podam link, no i oczywiście klikam na Wasze:tak:

reklama
Blizniaki juz sobie dodałam do codziennie klikanych.
U nas też jest szaro i brzydko i raczej znowu nici ze spacerku:-(.

Marzycielko jak Oliwce smakowała kaszka?

Dzien Dobry!!

Zaopatrzylam sie w cala dyskografie Steczkowskiej i ostatnio die cale plytki Queen, bo juz mi sie w pamieci zakurzyl, a do samochodu bedzie jak znalazl!:)

Humorek dzis taki sobie ale to chyba dlatego ze sie z rana na moja pierworodna corke wydarlam:zawstydzona/y: a teraz mam wyrzuty sumienia...:-( Z wrazenia do herbaty dodalam sobie poltorej lyzeczki cukru:szok:

Blizniaki zaglosowane!! Reszta lasek podawac linki!!

dzwoneczka az mi wstyd bo czytam was codziennie wiec jestem na bieząco ale nie mam weny do pisania. Myslami juz w polsce jestem. Zalatwiamy wizyty u lekazry...pediatra ortopeda ginekolog i oczywiscie dentysta. No i idzie wiosna wiec ruszamy z pracami w domu pierwszy w ruch idzie dach i centralne. Do tego mama ciagle zali sie na mojego brata ze taki nieodpowiedzialny...a co ja mam na to poradzic?

Obiecuje poprawe:tak:

Anoli ja tak myslalam, ze Ty czytasz...dlatego krzyczalam:)))) Odebralas juz paszport?

Boze My dzisiaj 3 miesiace konczymy!!!!!!!!!!!!!!

Sto lat, sto lat!!! Dla wszystkich dzieciczkow 3 miesiecznych dzisiaj!!!! Ojejojejojej!!!!!

Witajcie mamuśki!!!!

My dzisiaj kończymy 3 miesiące :-D:-D:-D:-D
I zapraszamy wszystkie cioteczki na małego szampanika i ciasteczko
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif

My na basen też się zapisujemy :-) czekamy tylko aż Igorek 3 miesiące skończy. Pytia cieszę się, że Hania juz lepiej. Oby szybciutko wyzdrowiała całkowicie.

A ja znalazłam takie coś
www.babyradio.pl

i właśnie kołysanki grają:-D

Ja tego radia słuchałam jak jeszcze maleńka była w brzuchu:-D:-D:-D

Blizniaki już zagłosowane:-)

reklama
Do góry