reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie mamuśki

Zazdroszczę wam tego pływania, Tomcio pewnie chętnie pochlapałby się, ale ma kiepskich rodziców i nic z tego:-:)-(, oboje z mężem mamy skazy na ciałkach i nie nadajemy się na baseny:-(. Wam oczywiście życzę dobrej zabawy :-):-)

Witajcie mamuśki

Zazdroszczę wam tego pływania, Tomcio pewnie chętnie pochlapałby się, ale ma kiepskich rodziców i nic z tego:-:)-(, oboje z mężem mamy skazy na ciałkach i nie nadajemy się na baseny:-(. Wam oczywiście życzę dobrej zabawy :-):-)

Cześc mamusie.

Spałyśmy od 17 do 21 :-D:-D:-D nieźle...
A poza tym mamy za sobą na kolację pierwszą kaszkę bananową :-):-) Smakowało Olince. Teraz liczę czas i sprawdzam ile po kaszce będzie spać.

My może też sie na basen wybierzemy ale jeszcze zobaczymy :-)

witajcie
u nas dzień minął jak zresztą każdy nie wiem kiedy, ten czas tak szybko leci... juz moja Niunia ma prawie trzy i pół miesiąca...
edit: Weszłam na przyszłe październikowe mamy i jak zobaczyłam ich USG to aż mnie ścisnęło tęskonotą za ciążą... co to będzie co to będzie hahaha
mnie tez tak ostatni wzięło na wspominki ciążowe, i powiem szczerze że zatęskniłam :tak:ale na następne dziecko to zdecyduje się może za 3-4 lata

reklama
Do góry