reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie mamuśki

Zazdroszczę wam tego pływania, Tomcio pewnie chętnie pochlapałby się, ale ma kiepskich rodziców i nic z tego:-:)-(, oboje z mężem mamy skazy na ciałkach i nie nadajemy się na baseny:-(. Wam oczywiście życzę dobrej zabawy :-):-)

Witajcie mamuśki

Zazdroszczę wam tego pływania, Tomcio pewnie chętnie pochlapałby się, ale ma kiepskich rodziców i nic z tego:-:)-(, oboje z mężem mamy skazy na ciałkach i nie nadajemy się na baseny:-(. Wam oczywiście życzę dobrej zabawy :-):-)

Cześc mamusie.

Spałyśmy od 17 do 21 :-D:-D:-D nieźle...
A poza tym mamy za sobą na kolację pierwszą kaszkę bananową :-):-) Smakowało Olince. Teraz liczę czas i sprawdzam ile po kaszce będzie spać.

My może też sie na basen wybierzemy ale jeszcze zobaczymy :-)

witajcie
u nas dzień minął jak zresztą każdy nie wiem kiedy, ten czas tak szybko leci... juz moja Niunia ma prawie trzy i pół miesiąca...
edit: Weszłam na przyszłe październikowe mamy i jak zobaczyłam ich USG to aż mnie ścisnęło tęskonotą za ciążą... co to będzie co to będzie hahaha
mnie tez tak ostatni wzięło na wspominki ciążowe, i powiem szczerze że zatęskniłam :tak:ale na następne dziecko to zdecyduje się może za 3-4 lata

reklama
Do góry