reklama
Witajcie mamuśki
Zazdroszczę wam tego pływania, Tomcio pewnie chętnie pochlapałby się, ale ma kiepskich rodziców i nic z tego:--(, oboje z mężem mamy skazy na ciałkach i nie nadajemy się na baseny:-(. Wam oczywiście życzę dobrej zabawy :-):-)
Zazdroszczę wam tego pływania, Tomcio pewnie chętnie pochlapałby się, ale ma kiepskich rodziców i nic z tego:--(, oboje z mężem mamy skazy na ciałkach i nie nadajemy się na baseny:-(. Wam oczywiście życzę dobrej zabawy :-):-)
Witajcie mamuśki
pytia
Fanka BB :)
NaszeMiasto.pl : Cieszyn -- Informator miejski -- Szkoła Pływania dla Niemowląt i Małych Dzieci ul. Podmiejska 1
looknij Pytia, choc nie dam glowy skad jestes...?
dzwoneczko, to w Rybniku, czyli jakieś 70 km ode mnie
M
marzycielka
Gość
Cześc mamusie.
Spałyśmy od 17 do 21 nieźle...
A poza tym mamy za sobą na kolację pierwszą kaszkę bananową :-):-) Smakowało Olince. Teraz liczę czas i sprawdzam ile po kaszce będzie spać.
My może też sie na basen wybierzemy ale jeszcze zobaczymy :-)
Spałyśmy od 17 do 21 nieźle...
A poza tym mamy za sobą na kolację pierwszą kaszkę bananową :-):-) Smakowało Olince. Teraz liczę czas i sprawdzam ile po kaszce będzie spać.
My może też sie na basen wybierzemy ale jeszcze zobaczymy :-)
mia_
witajcie
u nas dzień minął jak zresztą każdy nie wiem kiedy, ten czas tak szybko leci... juz moja Niunia ma prawie trzy i pół miesiąca...
u nas dzień minął jak zresztą każdy nie wiem kiedy, ten czas tak szybko leci... juz moja Niunia ma prawie trzy i pół miesiąca...
mnie tez tak ostatni wzięło na wspominki ciążowe, i powiem szczerze że zatęskniłam ale na następne dziecko to zdecyduje się może za 3-4 lataedit: Weszłam na przyszłe październikowe mamy i jak zobaczyłam ich USG to aż mnie ścisnęło tęskonotą za ciążą... co to będzie co to będzie hahaha
blizniaki2000
Witam późnym wieczorkiem
My dzisiaj znów kiblowałysmy w domu, niech juz przejdzie ten kaszelek, bo zwariuję.
Zgłosiłam Madzię do konkursu pampers, jeśli mozecie to głosujcie:
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
My dzisiaj znów kiblowałysmy w domu, niech juz przejdzie ten kaszelek, bo zwariuję.
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
reklama
Agacia82
Mami :)
ZrobioneWitam późnym wieczorkiem
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
Miłej nocki zyczę !!!