reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A gdzie Anoli??
AAAAAAAAAAAnnnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooolllllliiiiiiiiiii???

Wzywamy Cie:))

dzwoneczka az mi wstyd bo czytam was codziennie wiec jestem na bieząco ale nie mam weny do pisania. Myslami juz w polsce jestem. Zalatwiamy wizyty u lekazry...pediatra ortopeda ginekolog i oczywiscie dentysta. No i idzie wiosna wiec ruszamy z pracami w domu pierwszy w ruch idzie dach i centralne. Do tego mama ciagle zali sie na mojego brata ze taki nieodpowiedzialny...a co ja mam na to poradzic?

Obiecuje poprawe:tak:

reklama
Pierwszy deserek za Nami:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• Obraz 238.jpg
    Obraz 238.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 236.jpg
    Obraz 236.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 32
O rany Marzycielko jak ślicznie umalowana :-D:-D:-D:-D:-D

Już sie nie moge doczekac urozmaicenia diety, szczegolnie, że Pati jak coś jem i mam ja na kolanach to z taką mina zaciekawioną sie patrzy ze peknąć ze śmiechu można normalnie:-):-D, trzebaby sobie gumowy sliniak zorganizowac, chyba zaczne poszukiwania bo gdzies to widziałam, tylko nie pamietam gdzie:confused:

Dzieńdoberek Wszystkim :tak:

Witam mamuśki
Agaciu dzięki za głosy i prosimy wszystkie mamusie o jeszcze, wkleiłam link:-)

Marzycielko, buźka super. Mąż tez już sie nie moze doczekać, kiedy Małą bedzie jadła cos innego, ostatnio pojechał po jakieś zakupy i przywiózł całą reklamówkę słoiczków, ale jeszcze nic nie dawałam, poczekam jeszcze troszkę;-).

Anoli, widzę ze pracowity urlop Was czeka. A sytuacja z bratem, cóś jest dorosły, wiec niech odpowiada sam za siebie, a mama komu ma sie wyżalić jak nie córce.

WITAM!!!
u nas dziś pada deszcz i zimno brrrrr.
temat basenowy zauważyłam,ja tez chce z młodym iść na basen ale tak dopiero za miesiąc,ale juz troszke ćwiczymy i może to wyglądać jakbym się nad dzieckiem znęcała ale tak nie jest, my przy każdej kąpieli zamaczamy całą główkę a dokładnie wkładamy pod prysznic tak żeby leciała woda po twarzy(nie na twarz tylko po twarzy) i wtedy mały właśnie tak wstrzymuje oddech jakby miał nurkować.

reklama
Do góry