reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzięki za odpowiedz. :-)
Pytam dlatego, ze my mamy w bloku basen właśnie chlorowany. Ale nie wiem jaka jest temperatura - muszę się dopytać :tak:

Na SGGW jest woda b ciepła tj. 32 stopnie... atemp. powietrza 29 Toska dopiero po 45 min "pływania" lekko zaczęła trząść brodą ...

reklama
Hej, hej!!

Ja tez z moim latam na basen, ale moj sie opil wody...:crazy: EAGER mozesz bardzo Cie prosze dac jakies wskazowki jak z nim nurkowac zeby bylo ok?

Na SGGW jest woda b ciepła tj. 32 stopnie... atemp. powietrza 29 Toska dopiero po 45 min "pływania" lekko zaczęła trząść brodą ...

Fajnie macie z tymi basenami! Też bym z miłą chęcią poszła, ale u nas nie ma zajęć dla niemowląt :-(

My dzisiaj po kontroli u pediatry. Jest dużo lepiej, choć Hania ciągle jeszcze odkaszluje flegmę zalegającą w oskrzelach. No ale mam nadzieję, ze będzie coraz lepiej.

Jeśli chodzi o nurkowanie to nas uczono podobnie jak justine07, tylko nie dmuchamy dzidkowio w oczy a po policzeniu do trzech polewa sie główke wodą tak, żeby dziecko wzięło wdech a następnie trzymając jedą rękę pod piersiami a drugą na plecach wpycha sie maluszka pod wodę. Moje obie córki chodziły tak długo na zajęcia a ja sama spedziłam z nimi juz na zajęciach tyle czasu, ze chodzenie na zajecia z Tosią byłyby bezsensowne :-)bo ćwiczenia robie już odruchowo...
A nasza kariera pływacka zaczynała sie tu: AQUA MASTER: Witamy w szkole pływania niemowlat., szkołe prowadzi małżeństwo Państwa Krawczyków, polecam wszystkim warszawiankom :-)

My na basen też się zapisujemy :-) czekamy tylko aż Igorek 3 miesiące skończy. Pytia cieszę się, że Hania juz lepiej. Oby szybciutko wyzdrowiała całkowicie.

A ja znalazłam takie coś
www.babyradio.pl

i właśnie kołysanki grają:-D

reklama
Ja to radio dzisiaj odkryłam. Młody śpi, ale jutro mu włączę i ciekawa jestem jak będzie reagował:-D.

Dzwoneczka musisz chyba głośniej krzyknąć;-)

Do góry