reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

justine - mamy nosidełko fisher price i też się nim ratuję. Ono się odpina w ten sposób, że jak dzidzia zaśnie, to można ją odłożyć. Hania bardzo lubi w nim być, ale najczęściej odłożona i tak po 15 minutach się budzi. Ale zawsze to jednak jakaś ulga dla kręgosłupa, no i ręce mam wolne przynajmniej, żeby sobie coś do jedzenia zrobić.

Cyprysiowa - biedny Twój przedszkolaczek, przeżywa trudne chwile. Też się tego boję, jak to będzie we wrześniu. A najbardziej to się boję, że jak Jaś pójdzie do przedszkola, to dzieciaki bedą non stop chore :-(

Zapominajka - mężulo skruszony dzwonił, że postara się wyjść wcześniej z pracy dzisiaj, żeby mi pomóc. I jak tylko przyjdzie, to ja na dwie godziny jadę do Jasia (bo siedzi u babci), a oni z Hanią niech sobie tu radzą!

Jak byłam w szpitalu to do jednej dziewczynki na noc przyszedł tatuś, bo jej mama miała jeszcze młodszą córeczkę na piersi. I powiem wam, że jak rano wstał, to powiedział nam, że nas podziwia, że tu tyle czasu wytrzymujemy. Każdemu facetowi by sie przydało pobyć samemu z dzieckim przez parę dni, dopiero wtedy mogliby zobaczyć, że to nie zawsze jest rozkoszna sielanka.

reklama
Dzien Dobry:))

Czesc to jeszcze raz ja, musze sie wam pozalic ze jakas taka rozlazla jestem ostatnio nic mi sie nie chce:-:)-( jakies wakacje pod palmami chyba by mi sie przydaly:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a moj Fifi spiiiiiiiiiiiiiiiiiiii poszedl spac o 21 obudzil sie o 6 zjadl flaszke odlozylam go do lozeczka sama sobie kawki zrobilam schowalam sie pod kolderke i poczytalam gazetki a on usnal i jeszcze sie nie obudzil :-:)-( a mnie juz sie nudzi pranie zrobilam troche mieszkanie ogarnelam i siedze przed tym komputerem bez zycia doslownie:-( w tamtym roku na wiosne tez tak mialam to zganialam na przesilenie wiosenne ale okazalo sie ze to wina ciazy byla a teraz to chyba naprawde jakies przesilenie bo w ciazy chyba nie jestem:szok::szok::szok:

Tygrysek nigdy nie mow nigdy:)) Ja juz jedn test ciazowy - po cizy - zaliczylam:))):rofl2:

Misiowka i reszta dziewczyn ktore mieszkacie w UK napiszcie mi prosze jaka jest u Was sytuacja?, zastanawiamy sie z moim M czy nie zmienic kraju - w USA zaczyna byc odczuwalny kryzys. Jak macie jakies strony internetowe z praca w UK - bardzo prosze o podanie, chodzi mi o prace dla informatyka, z gory dziekuje

reed.co.uk - jobs, careers, employment and recruitment

Renia a co dokladniej chcielibyscie wiedziec?? Tutaj tez sie daje kryzys we znaki, ale nie wiem jak to jest w porowniu z USA. W razie czego sluze rada:)

Pytia strasznie sie ciesze, ze juz wrocilyscie i malutka lepiej. A teraz zmykaj przed kompa i do wyrka, moze jak sie polozycie obie to malutka zasni?? A kurz zawsze morze poczekac!! Trzymam kciuki!

Cześć laseczki :-)

A ja mam dzisiaj taki sobie dzień... Wczoraj padło mi żelazko, więc trzeba kupić nowe. Do tego przyszło rozliczenie za wodę-mam dopłacić 400 zł :szok::szok::szok: Ale to dlatego, że zamieszkaliśmy w mieszkanku, w którym nikt nie mieszkał przez 15 lat :-) Za prąd tez przychodzą dopłaty i to wielkie!!!

Witam, 16 listopada 2008 urodziłam chłopczyka Bartoszka. W szpitalu dostałam Niebieskie pudełeczko Skarb malucha oraz te drugie, którego nazwy nie pamiętam :(

Mam pytanie do mam. W pudełeczku znajdowała się ulotka Instytutu Pampers. Taka zielona książeczka, w której był jeden pampers i kilka chusteczek. Mam prośbę do mam, które posiadają taką książeczkę, czy by mogły zobaczyć czy nie mają w niej wierszyków dotyczących kąpieli, na dobranoc. Wiem, że w niej były, ale ja swoją ulotkę zapodziałam i nie mogę sobie przypomnieć treści tych wierszyków. Byłabym bardzo wdzięczna za napisanie treści tych rymowanek. Proszę, poszukajcie!

GG: 2862607

WITAM WAS LASKI!!!
Nie gniewajcie się, że nie odpisuję, ale jestem prawie co dzień i info. mam na bierząco................ jak w tv:-D
Buziaki dla wszystkich ukończonych 2miesiączków i 3 miesiączków!!!!
Moja malutka ma dziś 3 miechyyyyyy!!!!! Ale superaśnie - mój mąż jest dla niej lepszy niż dla mnie... Z jednej strony to dobrze... a z drugiej????????????????? Łeee..........
Qrczę -czuję się b. nieatrakcyjna... nie spadam za bardzo na wadze - ale tak się wkurzyłam od 3 dni, że ćwiczę b. dużo. w ciągu dnia (tzn ok 2 godz. samyh ćwiczeń + spacer z małą). I mam nadziję że za jakieś 2 tygodnie się pochwalę choć jednym kg (bo wolno idzie ale staram się nie podłamywać i robię co mogę)!!!
Z jedzeniem też się totalnie ograniczam!!!

Laski!! Bardzo chcę z mężulkiem i z malunią jechać do Wawy (niedaleko mieszkamy od wawy) do jaskini solnej - super zdrowie dla małej!!! A może któraś a Was ma ochotkę?? To byśmy się umówiły kiedyś i spotkały w week!!!!
Tu podaję link!! (ale jest dużo ich w wawie więc można iść do innej - ja podaję przykładową... ) Co Wy na to??
www.galos-goclaw.pl

Bliźniaki - ja skończyłam też karmić w tym czasie co Ty, więc też byłam podłamana - więc Twoje posty podtrzymywały mnie na duchu:tak:. A zciągasz jeszcze?? ile zciągasz w ciągu dnia? Bo ja coraz mniej ze 100 ml. dziennie - a czasem jeszcze raz dziennie chwyci cycunie i podje sobie. (A może skończyłaś ewidentnie??) Napisz co i jak.....

Witam, 16 listopada 2008 urodziłam chłopczyka Bartoszka. W szpitalu dostałam Niebieskie pudełeczko Skarb malucha oraz te drugie, którego nazwy nie pamiętam :(

Mam pytanie do mam. W pudełeczku znajdowała się ulotka Instytutu Pampers. Taka zielona książeczka, w której był jeden pampers i kilka chusteczek. Mam prośbę do mam, które posiadają taką książeczkę, czy by mogły zobaczyć czy nie mają w niej wierszyków dotyczących kąpieli, na dobranoc. Wiem, że w niej były, ale ja swoją ulotkę zapodziałam i nie mogę sobie przypomnieć treści tych wierszyków. Byłabym bardzo wdzięczna za napisanie treści tych rymowanek. Proszę, poszukajcie!

GG: 2862607

Hej książeczkę mam w ręku ale żadnych wierszyków tam nie ma

reklama
Dawno nie widzialam Ewelw...??
Okok, już jestem - a wytłumaczę się tym, że na prawdę zrobiłam sobie tzw. "system motywcyjny" i co dzień baaardzo dużo ćwiczę bo mam 20 kg do zrzucenia (ten system to w worldzie co dzień zakreślam każdą czynność (np. 15 min ćw na ciężarkach , 100 brzusków - - to jest w formie tabeli - więc zakrślam jak coś zrobię ....) - taki sam miałam w ciąży i odkreślałam każdy dzień ciąży......)

Do góry