reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agawar - Bartuś jest boski i super trzyma główkę!

Zapominajko - wielkie gratulacje i nie nabijaj się z mężulka bo się w sobie zamknie! :-D

Dzwoneczko, mam nadzieję, że szybko cię wyleczą, a ty osiągniesz swój ideał wagowy. Trzymam kciuki!

Blizniaki - ja pierdylę!! Zatłukłabym pierdołę kaczką!!! Nie możecie tego tak zostawić! Moja mama miałą kilka lat temu operację (usunięcie macicy) i naruszyli jej worek otrzewnej, potem 2 tygodnie zbywali i faszerowali morfiną, a jak po dwóch tygodniach jakiś studencik nieśmiało zasugerował operację, a mój ojciec powiedział, że on jej ze szpitala nieweźnie, to ją dopiero położyli na stół - okazało się że ma martwicę połowy jelit i leżała tydzień z otwartym brzuchem, mogła umrzeć bo im się nie chciało sprawdzić czy wszystko ok.

reklama
hej !!!

oj Wy sie śmiejcie z tego Edzia :-D a ja przy moim zażywaniu tabletek to mam szanse na spełnienie życzenia mojej pierworodnej :-D

oddałam głosy :-D
Marzycielka znokautowałaś męza w głosowaniu :rofl2:
Agatkas tu miałam problem bo faktycznie mix idelany :tak:

Pytia matka jest niesamowita w tym ile moze znieść ! Dobrze ze jesteście w domu ! Ja ponad rok temu byłam z Liwusia w szpitalu 60km od domu i spałam na krzesle cały tydzień to było niemożliwe że mogę tak funkcjonować przez tydzień ! Sama sobie sie dziwiłam ! Oby Was tam wiecej nie zobaczyli !!!
I całuski dla synusia dzielny chłopak ! Dobrze że masz taką pomoc w postaci mamy :tak:

Hej kobietki!!!
U nas dolina kompletna wszystkie problemy na raz, aż żyć się odechciewa
Wstrzymali mi wypłacanie zasiłku macierzyńskiego :-(,
a misiek naprawiał samochód w zeszłym miesiącu i teraz musieliśmy za niego zapłacić więc i z jego wypłaty nie wiele zostało,a rachunki czekają,
na dokładkę mój brat rozstał się ze swoja dziewczyną z którą ma 3 letniego syna i zabrał go ze sobą więc teraz codziennie od rana do 21 mamy małego z bratem na głowie bo nie mają się gdzie podziać i siedzą u moich rodziców ( mieszkam z rodzicami) śpią tylko gdzieś indziej a tak cały dzień u nas.Mam już dosyć.
Okazało się że na uczelni mam jeszcze jeden egzamin do zaliczenia a moje dziecko jak na złość całymi dniami jest absorbujące, a wieczorem jak zaśnie to ja jestem tak zmęczona że już nic mi się nie chce.
Ogólnie atmosfera w domu napięta.:-:)-:)-(

Ja wogóle jestem niewierząca. Rozumiem że mogło Ci chodzić o charaktery sióstr i matki Twojego męża ale nie ładnie się wypowiedziałaś. Mogłaś obrazić kogoś tą wypowiedzią. A jeśli chodzi o TAMTYCH znam paru świadków Jehowy i to są naprawde mili ludzie.

Wiatm Mamuśki:-):-)

Ja nie mam nic do Świadków Jehowy, pracowałam z wieloma i z niektórymi bardzo sympatycznie się kolegowało. Kiedy zakochałam się w moim mężu , on był jeszcze czynnym Świadkiem:-):-). Ale kiedy bliżej poznałam ich zasady tyczące się przynależności do nich to byłam w szoku. Jego mama rozwaliła całą rodzinę. Ona i córeczki są najlepsze a chłopaki be. Mój kiedy ze mną zamieszkał był tak szykanowany przez zbór, że niby będzie potempiony że aż płakał:wściekła/y::wściekła/y:. Naszczęście nie dał się i dziś jest bardzo szczęśliwy ze mną:-):-). A ja jestem be , bo oddawałam charytatywnie krew:-(
Tak że jeżeli ktoś poczuł się urażony to sorki:-:)-(

Dzien doberek.
Mój synus dzis mial kryzys przedszkolaka, ryczal strasznie!!W ogole wczoraj jego wychowawczyni mowila ze sie pomalu wdraza, wchodzi do koleczka itd. jestem w szoku bo on zawsze taki towarzyski i pierwszy do zabaw, moze to ze tam tyle dzieci go oniesmiela. Macie jakis sposob na przekonywanie go do przedszkola? W domu pomógł towarzysz, maly kroliczek schowany do plecaka i obietnica pomocy mamie w zmywaniu naczyn po powrocie ale jak mial tata odejsc juz w przedszkolu to znowu ryk :zawstydzona/y:

Co do światkow ... ja tez do nich nic nie mam, co prawda denerwuje mnie to ze co jakis czas dzwonia mi do drzwi itd ale rozumiem ze tak juz musza, na tym polega ich wiara i grzecznie im dziekuje. Tez znam pare osob i prywatnie sa calkiem normalni i sympatyczni :tak: Mialam nauczyciela od fizyki tez świadka...

darine wspolczuje... Czemu ci wstrzymali zasilek?

Zuzia Wszytskiego najlepszego kruszynko!!

Ach i mialam pisac ze zmiescilam sie w kolejne spodnie tylko niewiem jak to zrobilam bo na wadze tyle ile bylo...ale zapisuje sie na fitness i bede codziennie cwiczyc wiec chyba pozrzucam

Kigna na forum ciężko jest odczuć emocje w poście nadawacy,często pomagają w tym emotikonki :) ale mimo to sądzę że każdy odbiera posty inaczej..dlatego trzeba mieć troszke więcej dystansu i nie pozostawiac niedomówień :blink:

aaa ja zapomniałam..wo gule to była pare tyg temu na kontroli...ii mój kominek jeszcze jest nie sprawny :crazy:mam nadrzerke..ale nie do usuwania....i polipy czy cos takiego blee pokazał mi to i sama czuje takie nierówności szorstkie...i sie pytał czy wypalamy azotem czy czekamy az samo odpadnie..sam doradził z połozną żeby poczekac bo wypalanie jest bolesne..wiec czekam :baffled::-(
Cyprysiowa ja tez wchodzę w prawie wszystkie spodnie...az dziwne bo jedne na mnie wiszą a waga dalej stoi na 70 :/ no i wisza mi wałki na brzuchu iiii nogi okropne...galaretka

Ostatnia edycja:
hej !!!

oj Wy sie śmiejcie z tego Edzia :-D a ja przy moim zażywaniu tabletek to mam szanse na spełnienie życzenia mojej pierworodnej :-D

oddałam głosy :-D
Marzycielka znokautowałaś męza w głosowaniu :rofl2:
Agatkas tu miałam problem bo faktycznie mix idelany :tak:

Pytia matka jest niesamowita w tym ile moze znieść ! Dobrze ze jesteście w domu ! Ja ponad rok temu byłam z Liwusia w szpitalu 60km od domu i spałam na krzesle cały tydzień to było niemożliwe że mogę tak funkcjonować przez tydzień ! Sama sobie sie dziwiłam ! Oby Was tam wiecej nie zobaczyli !!!
I całuski dla synusia dzielny chłopak ! Dobrze że masz taką pomoc w postaci mamy :tak:

Justyna a jakie tabletki zażywasz?:) Mi gin przepisała cerazette ale przeraża mnie to że z moją sklerozą mam to brać o tej samej godzinie:)

Agatkas 100 latek z okazji skończenia 2 miesięcy dla Zuzi:tak:

Agatkas teraz dopiero zauwazyłam :zawstydzona/y:

Wszystkiego co najlepsze dla Zuzi !!!

Dziękujemy:)

reklama
Tygrysku a z kim zostawiasz maluszka?

Przez pierwsze kilka miesiecy chcialabym z opiekunka ale jak pomysle ile teraz sie placi takim osoba to ech....:-(potem jak podrosnie ewentualnie zlobek mamy bardzo blisko bloku. A jak z opiekunka nie wyjdzie trzeba bedzie tesciowa sprowadzic co mi sie najmniej podoba , nie mam nic do niej tylko poprostu sama mysl ze tesciowa bedzie z nami mieszkac to jakos tak mnie na bacznosc stawia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2:
Witojcie wieczornie,

Marzycielko, Tygrysku - czy humorki już lepsze?

Pozdrowionka

O kochana wczoraj oczywiscie make up zrobiony byl pazurry pomalowane ale najlepszym balsamem dla mojej duszy okazal sie 4 godziiny sen popoludniowy z moim synkiem:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A z kim zostawiacie Fifusia?

.

Dzien doberek.
Mój synus dzis mial kryzys przedszkolaka, ryczal strasznie!!W ogole wczoraj jego wychowawczyni mowila ze sie pomalu wdraza, wchodzi do koleczka itd. jestem w szoku bo on zawsze taki towarzyski i pierwszy do zabaw, moze to ze tam tyle dzieci go oniesmiela. Macie jakis sposob na przekonywanie go do przedszkola? W domu pomógł towarzysz, maly kroliczek schowany do plecaka i obietnica pomocy mamie w zmywaniu naczyn po powrocie ale jak mial tata odejsc juz w przedszkolu to znowu ryk :zawstydzona/y:

Co do światkow ... ja tez do nich nic nie mam, co prawda denerwuje mnie to ze co jakis czas dzwonia mi do drzwi itd ale rozumiem ze tak juz musza, na tym polega ich wiara i grzecznie im dziekuje. Tez znam pare osob i prywatnie sa calkiem normalni i sympatyczni :tak: Mialam nauczyciela od fizyki tez świadka...

darine wspolczuje... Czemu ci wstrzymali zasilek?

Zuzia Wszytskiego najlepszego kruszynko!!

Ach i mialam pisac ze zmiescilam sie w kolejne spodnie tylko niewiem jak to zrobilam bo na wadze tyle ile bylo...ale zapisuje sie na fitness i bede codziennie cwiczyc wiec chyba pozrzucam

gratuluje kochana!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2: coraz blizej do wymazonej sylwetki;-);-) mi zostaly 2 kg do konca odliczania i juz mieszcze sie we wszyskie ciuszki jupi:-D:-D:-D:-D

Do góry