reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamusie
Babcia juz lepiej, ale mama jedzie dzisiaj w odwiedziny do tej pielęgniary.

Justynka, koniecznie musisz dziewczynkom sprawic malego braciszka. Super ze trafił się dzień bez szkód i demolki, oby to nie była cisza przed burzą.:-D

Justine, podziwiam za energię, siły witalne, i podejście do dzieci, super załatwiłaś przedszkolaczka, ja pewnie bym sie zestresowała, nakrzyczała i tak by ise to skończyło.
ja niestety dzisiaj łażę taka rozciapciana, jeszcze sie nawet nie ubrałam, do 9:30 leżałam z Mała w łóżku, ale co tam czasem mozna sobie pozwolić, tym barzdiej jak pomyśle ze niedługo do pracy.

Kigna, jak mogłaś zepsuć Pani święto, przecież to też ludzie i chcą świętować, a ze na dyżurze, no cóż.........

Pytia i Hania dziś wychodzą !! nareszcie je wypuścili, teraz tylko damy im nacieszyć się domowymi pieleszami -łóżeczko, wanna itp... i potem czekamy na wielki come back na forum :tak::tak:;-);-)

u nas w szpitalu miejskim to nie wazne swieto czy nie to i tak na Izbie przyjmuja jakby się im wielka krzywde zrobiło,jakby tam za kare siedziały....
a tak poza tym to wstalismy :-D mały bryka przy karuzeli..wo gule agent nie z tej ziemi..odłożyłam go do łóżeczka normalnie..później wstaje na cycocha...aa mały leży odwrócony o 180stopni ze zdjętymi spodniami :-D:-D haha dziwnie to brzmi..ale bez podtekstów prosze hihi

Ola zdolny ten Twój synek nie ma co:-D

Pytia i Hania dziś wychodzą !! nareszcie je wypuścili, teraz tylko damy im nacieszyć się domowymi pieleszami -łóżeczko, wanna itp... i potem czekamy na wielki come back na forum :tak::tak:;-);-)

Super wiadomosć. Dzięki edee.

Justine nieźle załatwiłaś syna:-D, ja bym chyba na to nie wpadła.

Justyna Liwia jest nie do podrobienia:-D

Czesc mamuski !!Nadrobilam Was,ale produkcja wre:-D
Ostatnio rzadko sie udzielam,ale moje dziecie stalo sie absorbujace na maksa..za to codziennie Was czytam,zeby nie bylo;-)
Blizniaki,jak nic sprawa powinna pojechac tranzytem do prawnika!!!albo przynajmniej do Cebuli z tvn;-)...Skandal!!
Dzwonek,jak Ty sie tych kamieni nabawilas bidulko???
Marzycielko,jak tam twoja robotka?Zadowolniona jestes??Masz jakis kontakt z Monia??co tam u niej??i czy nie pisze na nieodpowiednim watku:-:)szok:??
Justine,jak tam w chalupie?przestalo zgrzytac??
Justyna,kochana do roboty:-D...Alez te nasze dzieci sa pocieszne na maksa:-)

Praca jak praca może być . Niestety nie mam dobrego podejścia bo ja nie lubię pracować :-D ale jak muss to muss
A o Moni piszę wiecie gdzie.

Hurra wracajcie dziewczyny :-)

justine świetna jesteś :-)

Kurde no, ciekawa jestem kiedy Młoda wyluzuje i zacznie mniej płakać?? Od Poniedziałku jest masakra.
Ja w pidżamie nadal i też mnie przesilenie atakuje...:no:
Bezsensu:-(

reklama
A wiecie że dzisiaj Dzień Teściowej!!!!!!
134c.gif

Moja teściowa jest Jehówką i nie obchodzi żadnych okazji BŹDZIĄGWA:-D:-D
Siostry mojego męża też są z TAMTYCH i nie rozmawiają z bratem bo został wykluczony ze ZBORU przeze mnie:-D:-D, chcialy mnie zobaczyć i Tomcia , ale im odmówiłam, bo jak brata nie uznają to jaką jestem ich rodziną:-D:-D też BŹDZIĄGWY nie?

Do góry