reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamusie
Babcia juz lepiej, ale mama jedzie dzisiaj w odwiedziny do tej pielęgniary.

Justynka, koniecznie musisz dziewczynkom sprawic malego braciszka. Super ze trafił się dzień bez szkód i demolki, oby to nie była cisza przed burzą.:-D

Justine, podziwiam za energię, siły witalne, i podejście do dzieci, super załatwiłaś przedszkolaczka, ja pewnie bym sie zestresowała, nakrzyczała i tak by ise to skończyło.
ja niestety dzisiaj łażę taka rozciapciana, jeszcze sie nawet nie ubrałam, do 9:30 leżałam z Mała w łóżku, ale co tam czasem mozna sobie pozwolić, tym barzdiej jak pomyśle ze niedługo do pracy.

Kigna, jak mogłaś zepsuć Pani święto, przecież to też ludzie i chcą świętować, a ze na dyżurze, no cóż.........

Pytia i Hania dziś wychodzą !! nareszcie je wypuścili, teraz tylko damy im nacieszyć się domowymi pieleszami -łóżeczko, wanna itp... i potem czekamy na wielki come back na forum :tak::tak:;-);-)

u nas w szpitalu miejskim to nie wazne swieto czy nie to i tak na Izbie przyjmuja jakby się im wielka krzywde zrobiło,jakby tam za kare siedziały....
a tak poza tym to wstalismy :-D mały bryka przy karuzeli..wo gule agent nie z tej ziemi..odłożyłam go do łóżeczka normalnie..później wstaje na cycocha...aa mały leży odwrócony o 180stopni ze zdjętymi spodniami :-D:-D haha dziwnie to brzmi..ale bez podtekstów prosze hihi

Ola zdolny ten Twój synek nie ma co:-D

Pytia i Hania dziś wychodzą !! nareszcie je wypuścili, teraz tylko damy im nacieszyć się domowymi pieleszami -łóżeczko, wanna itp... i potem czekamy na wielki come back na forum :tak::tak:;-);-)

Super wiadomosć. Dzięki edee.

Justine nieźle załatwiłaś syna:-D, ja bym chyba na to nie wpadła.

Justyna Liwia jest nie do podrobienia:-D

Czesc mamuski !!Nadrobilam Was,ale produkcja wre:-D
Ostatnio rzadko sie udzielam,ale moje dziecie stalo sie absorbujace na maksa..za to codziennie Was czytam,zeby nie bylo;-)
Blizniaki,jak nic sprawa powinna pojechac tranzytem do prawnika!!!albo przynajmniej do Cebuli z tvn;-)...Skandal!!
Dzwonek,jak Ty sie tych kamieni nabawilas bidulko???
Marzycielko,jak tam twoja robotka?Zadowolniona jestes??Masz jakis kontakt z Monia??co tam u niej??i czy nie pisze na nieodpowiednim watku:-:)szok:??
Justine,jak tam w chalupie?przestalo zgrzytac??
Justyna,kochana do roboty:-D...Alez te nasze dzieci sa pocieszne na maksa:-)

Praca jak praca może być . Niestety nie mam dobrego podejścia bo ja nie lubię pracować :-D ale jak muss to muss
A o Moni piszę wiecie gdzie.

Hurra wracajcie dziewczyny :-)

justine świetna jesteś :-)

Kurde no, ciekawa jestem kiedy Młoda wyluzuje i zacznie mniej płakać?? Od Poniedziałku jest masakra.
Ja w pidżamie nadal i też mnie przesilenie atakuje...:no:
Bezsensu:-(

reklama
A wiecie że dzisiaj Dzień Teściowej!!!!!!
134c.gif

Moja teściowa jest Jehówką i nie obchodzi żadnych okazji BŹDZIĄGWA:-D:-D
Siostry mojego męża też są z TAMTYCH i nie rozmawiają z bratem bo został wykluczony ze ZBORU przeze mnie:-D:-D, chcialy mnie zobaczyć i Tomcia , ale im odmówiłam, bo jak brata nie uznają to jaką jestem ich rodziną:-D:-D też BŹDZIĄGWY nie?

Do góry