reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Blizniaki to jakaś masakra. Współczuję babci i wam, ja bym chyba zrobiła niezła burę w tym szpitalu. Mogło się stać o wiele gorsze nieszczęście... Dobrze, że trafiłyście na innego lekarza.

reklama
YouTube - Bartek z pilką
Wpadłam pochwalic sie moim Bartkiem.

No świetny chłopak :-)

Hej Laseczki czwarty dzien podchodze do pisania i niestety nie bede mogla wszystkiego ogarnac bo juz niewiele pamietam.

Ale to co pamietam:

Madzienka ciesze sie jak nie wiem co ze malutka juz lepiej, musialas sie najesc strachu i calej reszty, ale teraz juz tylko bedzie lepiej!!

Niestety od kilku tygodni mialam straszne, naprawde straszne bole brzucha porownywalne do porodowych, po usg okazalo sie ze mam kamice zolciowa i biora mnie wkrotce pod noz:(

O kurcze dzwoneczku trzymaj się dzielnie.

Dzwoneczka współczuję, będę trzymała kciuki, żeby jak najszybciej wszystko się zagoiło.

Agawar Bartuś ślicznie głowę trzyma.

A ja mam niezły polew ze swojego ślubnego:-D Dostał się na listę przebojów w radiu Tczew i przezywa jak mrówka okres:-D:-D:-D:-D.

No to Gratulacje!!!:-)

My dalej chorujemy,a le juz coraz lepiej i wyrwaliśmy sie dzisiaj z domu do mojej mamy, bo w domu to ocipieć mozna. A mama dzisiaj była z babcią u lekarza i przeżyły tam mały szok.
W tamtym roku w sierpniu babcia miała operację (w szpitalu w Kołobrzegu), bo miała jakiś torbiel pod kolanem, cały czas coś jej sie tam sączyło, dzwoniła kilkakrotnie i była na wizytach, ale bezczelną pielęgniara powiedziała, ze to przez otyłosć i jak ma sie goić, jak babcia jest gruba i ma fałdy.
Wczoraj mama poszła prywatnie do ordynatora ortopedii ze szpitala w gryficach, on to obejrzał i kazał sie dzisiaj zgłosić do szpitala ze skierowaniem od lekarza rodzinnego. dzisiaj pojechały, lekarz roziął tą rane i okzało sie, ze zostawili jej opatrunek, smród straszny, bo to juz gniło. mama taka wkur..., ze szok, chyba jutro pojedzie do kołobrzegu i zrobi zadymę, byli tyle razy,z e sie nie goi i cos jest nie tak, to cały czas ich zbywali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co za sku.... masakra!!!!!

hej !!!

Liwia śpi wiec jeden dzień bez demolki zaliczony :-)

Hej dziewczęta:) Próbowałam nadrobic ale nie dam rady niestety. Zdrówka wszystkim chorym dzieciaczkom!
Justyna niezłego masz urwiska w domu:)

Zuzka jeszcze nie była szczepiona w ogóle i właśnie się dziś wybierałam ale od jakiegoś czasu cały czas jakieś giluchy jej z nosa wyciągam i nie wiem czy w ogóle warto iść, czy mi ją taką zaszczepią?

:-)

Ten kocyk to jeszcze po mnie(wstyd, ze taki postrzepiony:-) )

jak sie ma takiego słodziaka to nikt nie patrzy na kocyk :-)

Niestety od kilku tygodni mialam straszne, naprawde straszne bole brzucha porownywalne do porodowych, po usg okazalo sie ze mam kamice zolciowa i biora mnie wkrotce pod noz:(

To by bylo na tyle lece rzucic okiem na intymnie, bo zastanawia mnie co z Monia. A co U was?

trzymam kciuki !!!

a ja mam taki brzuchol że szok ! nie wiem czy to przez druga ciąze czy po cesarce ! w każdym bądź razie po Liwii szybko wrócił na swoje miejsce a teraz to normalnie żyje swoim życiem, jak torbacz wyglądam !!!

Agawar, super chłopczyk z tego twojego Bartusia, mały przystojniacha.

Zapominajko, gratulki dla meża.

Kigna, my na funduszach straciliśmy połowę kasy z mieszkania, które sprzedaliśmy:wściekła/y:, liczę ze kiedys w końcu to ruszy i odzyskamy kasę.

Dzwoneczko, no to nie fajnie z tymi kamieniami, ale bedzie dobrze, bedziemy za Ciebie trzymać kciukasy i wszystko sie uda. no i w dalszym ciagu podziwiam za zamiłowanie do sportu:-).

My dalej chorujemy,a le juz coraz lepiej i wyrwaliśmy sie dzisiaj z domu do mojej mamy, bo w domu to ocipieć mozna. A mama dzisiaj była z babcią u lekarza i przeżyły tam mały szok.
W tamtym roku w sierpniu babcia miała operację (w szpitalu w Kołobrzegu), bo miała jakiś torbiel pod kolanem, cały czas coś jej sie tam sączyło, dzwoniła kilkakrotnie i była na wizytach, ale bezczelną pielęgniara powiedziała, ze to przez otyłosć i jak ma sie goić, jak babcia jest gruba i ma fałdy.
Wczoraj mama poszła prywatnie do ordynatora ortopedii ze szpitala w gryficach, on to obejrzał i kazał sie dzisiaj zgłosić do szpitala ze skierowaniem od lekarza rodzinnego. dzisiaj pojechały, lekarz roziął tą rane i okzało sie, ze zostawili jej opatrunek, smród straszny, bo to juz gniło. mama taka wkur..., ze szok, chyba jutro pojedzie do kołobrzegu i zrobi zadymę, byli tyle razy,z e sie nie goi i cos jest nie tak, to cały czas ich zbywali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O w pinezke Blizniaki! Roznioslabym ta pielegniare!!!!!!!!!:angry:

Agawar - Bartus Super Chlopak!!:-D

A nie wiem skąd ale Liwia wypaliła dzis że chce braciszka teraz :szok: mówie jej a to juz nie chcesz siostry drugiej a ona siostre chciałam i mam Lene a teraz chce braciszka i bedzie sie nazywał Edzio :rofl2: normalnie prawie sie udusiłam ciastkiem :-D:-D:-D

Hej Kobitki
Pati wcina pierwszo-śniadankową flache i licze na udany dzień, idziemy dzisiaj w odwiedzinki do rówieśniczki Patki, mam nadzieje, ze humorek bedzie maluszkom dopisywac:tak:no i ze jakos przetrwam przeprawe autobusem przez Kraków

No pięknie, Justyna zamówieniec złożone to teraz mama do dzieła :-D:-D

Kapitalna mądralka jest z Twojej Liwii jak Lenka chodzić zacznie to dopiero będziesz miała "odlotowe agentki" :-D:-D;-);-)

Dzwoneczko powodzenia

Witam w czwartek
Szaruga za oknem, ale ptaszki już świrgolą to może będzie ładnie:-):-).
Co do wieczornych postów, ja bym wzięła ten zgniły opatrunek i dała tej beszczelnej pielęgniarce :wściekła/y: co mówiła o tuszy babci. Normalnie odszkodowanie się należy, tylko lekarze nie zeznają przeciwko kolegom:-(.
Mnie pare lat temu dziabnął mój piesek(moja wina) i mamcia zawiozła mnie do szpitala. Pielęgniarka była tak zeźlona, że im w Boże Ciało głowę zawracam, że spacjalny zastrzyk na tężec dostałam , jak miałam rękę spuchniętą do łokcia to spuchła mi do ramienia i jeszcze siniec się zrobił po zastrzyku, a dłoń tak opatrywała po chamsku, że mamcia musiała jej przypomnieć że ta część ciała jeszcze żyje:-(. Na odchodne pani powiedziała, że oni też mają święto:-D:-D, normalnie przez lzy parsknęłam jej śmiechem, bo powiedziała że mi rachunek wystawi, to ja jej żeby wysłała na adres domowy:-D:-D, cipa jedna!!
To taka anegdota co do naszej kochane służby zdrowia:-).
Miłego dzionka życzę

reklama
u nas w szpitalu miejskim to nie wazne swieto czy nie to i tak na Izbie przyjmuja jakby się im wielka krzywde zrobiło,jakby tam za kare siedziały....
a tak poza tym to wstalismy :-D mały bryka przy karuzeli..wo gule agent nie z tej ziemi..odłożyłam go do łóżeczka normalnie..później wstaje na cycocha...aa mały leży odwrócony o 180stopni ze zdjętymi spodniami :-D:-D haha dziwnie to brzmi..ale bez podtekstów prosze hihi

Do góry