reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Blizniaki to jakaś masakra. Współczuję babci i wam, ja bym chyba zrobiła niezła burę w tym szpitalu. Mogło się stać o wiele gorsze nieszczęście... Dobrze, że trafiłyście na innego lekarza.

reklama
YouTube - Bartek z pilką
Wpadłam pochwalic sie moim Bartkiem.

No świetny chłopak :-)

Hej Laseczki czwarty dzien podchodze do pisania i niestety nie bede mogla wszystkiego ogarnac bo juz niewiele pamietam.

Ale to co pamietam:

Madzienka ciesze sie jak nie wiem co ze malutka juz lepiej, musialas sie najesc strachu i calej reszty, ale teraz juz tylko bedzie lepiej!!

Niestety od kilku tygodni mialam straszne, naprawde straszne bole brzucha porownywalne do porodowych, po usg okazalo sie ze mam kamice zolciowa i biora mnie wkrotce pod noz:(

O kurcze dzwoneczku trzymaj się dzielnie.

Dzwoneczka współczuję, będę trzymała kciuki, żeby jak najszybciej wszystko się zagoiło.

Agawar Bartuś ślicznie głowę trzyma.

A ja mam niezły polew ze swojego ślubnego:-D Dostał się na listę przebojów w radiu Tczew i przezywa jak mrówka okres:-D:-D:-D:-D.

No to Gratulacje!!!:-)

My dalej chorujemy,a le juz coraz lepiej i wyrwaliśmy sie dzisiaj z domu do mojej mamy, bo w domu to ocipieć mozna. A mama dzisiaj była z babcią u lekarza i przeżyły tam mały szok.
W tamtym roku w sierpniu babcia miała operację (w szpitalu w Kołobrzegu), bo miała jakiś torbiel pod kolanem, cały czas coś jej sie tam sączyło, dzwoniła kilkakrotnie i była na wizytach, ale bezczelną pielęgniara powiedziała, ze to przez otyłosć i jak ma sie goić, jak babcia jest gruba i ma fałdy.
Wczoraj mama poszła prywatnie do ordynatora ortopedii ze szpitala w gryficach, on to obejrzał i kazał sie dzisiaj zgłosić do szpitala ze skierowaniem od lekarza rodzinnego. dzisiaj pojechały, lekarz roziął tą rane i okzało sie, ze zostawili jej opatrunek, smród straszny, bo to juz gniło. mama taka wkur..., ze szok, chyba jutro pojedzie do kołobrzegu i zrobi zadymę, byli tyle razy,z e sie nie goi i cos jest nie tak, to cały czas ich zbywali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co za sku.... masakra!!!!!

hej !!!

Liwia śpi wiec jeden dzień bez demolki zaliczony :-)

Hej dziewczęta:) Próbowałam nadrobic ale nie dam rady niestety. Zdrówka wszystkim chorym dzieciaczkom!
Justyna niezłego masz urwiska w domu:)

Zuzka jeszcze nie była szczepiona w ogóle i właśnie się dziś wybierałam ale od jakiegoś czasu cały czas jakieś giluchy jej z nosa wyciągam i nie wiem czy w ogóle warto iść, czy mi ją taką zaszczepią?

:-)

Ten kocyk to jeszcze po mnie(wstyd, ze taki postrzepiony:-) )

jak sie ma takiego słodziaka to nikt nie patrzy na kocyk :-)

Niestety od kilku tygodni mialam straszne, naprawde straszne bole brzucha porownywalne do porodowych, po usg okazalo sie ze mam kamice zolciowa i biora mnie wkrotce pod noz:(

To by bylo na tyle lece rzucic okiem na intymnie, bo zastanawia mnie co z Monia. A co U was?

trzymam kciuki !!!

a ja mam taki brzuchol że szok ! nie wiem czy to przez druga ciąze czy po cesarce ! w każdym bądź razie po Liwii szybko wrócił na swoje miejsce a teraz to normalnie żyje swoim życiem, jak torbacz wyglądam !!!

Agawar, super chłopczyk z tego twojego Bartusia, mały przystojniacha.

Zapominajko, gratulki dla meża.

Kigna, my na funduszach straciliśmy połowę kasy z mieszkania, które sprzedaliśmy:wściekła/y:, liczę ze kiedys w końcu to ruszy i odzyskamy kasę.

Dzwoneczko, no to nie fajnie z tymi kamieniami, ale bedzie dobrze, bedziemy za Ciebie trzymać kciukasy i wszystko sie uda. no i w dalszym ciagu podziwiam za zamiłowanie do sportu:-).

My dalej chorujemy,a le juz coraz lepiej i wyrwaliśmy sie dzisiaj z domu do mojej mamy, bo w domu to ocipieć mozna. A mama dzisiaj była z babcią u lekarza i przeżyły tam mały szok.
W tamtym roku w sierpniu babcia miała operację (w szpitalu w Kołobrzegu), bo miała jakiś torbiel pod kolanem, cały czas coś jej sie tam sączyło, dzwoniła kilkakrotnie i była na wizytach, ale bezczelną pielęgniara powiedziała, ze to przez otyłosć i jak ma sie goić, jak babcia jest gruba i ma fałdy.
Wczoraj mama poszła prywatnie do ordynatora ortopedii ze szpitala w gryficach, on to obejrzał i kazał sie dzisiaj zgłosić do szpitala ze skierowaniem od lekarza rodzinnego. dzisiaj pojechały, lekarz roziął tą rane i okzało sie, ze zostawili jej opatrunek, smród straszny, bo to juz gniło. mama taka wkur..., ze szok, chyba jutro pojedzie do kołobrzegu i zrobi zadymę, byli tyle razy,z e sie nie goi i cos jest nie tak, to cały czas ich zbywali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O w pinezke Blizniaki! Roznioslabym ta pielegniare!!!!!!!!!:angry:

Agawar - Bartus Super Chlopak!!:-D

A nie wiem skąd ale Liwia wypaliła dzis że chce braciszka teraz :szok: mówie jej a to juz nie chcesz siostry drugiej a ona siostre chciałam i mam Lene a teraz chce braciszka i bedzie sie nazywał Edzio :rofl2: normalnie prawie sie udusiłam ciastkiem :-D:-D:-D

Hej Kobitki
Pati wcina pierwszo-śniadankową flache i licze na udany dzień, idziemy dzisiaj w odwiedzinki do rówieśniczki Patki, mam nadzieje, ze humorek bedzie maluszkom dopisywac:tak:no i ze jakos przetrwam przeprawe autobusem przez Kraków

No pięknie, Justyna zamówieniec złożone to teraz mama do dzieła :-D:-D

Kapitalna mądralka jest z Twojej Liwii jak Lenka chodzić zacznie to dopiero będziesz miała "odlotowe agentki" :-D:-D;-);-)

Dzwoneczko powodzenia

Witam w czwartek
Szaruga za oknem, ale ptaszki już świrgolą to może będzie ładnie:-):-).
Co do wieczornych postów, ja bym wzięła ten zgniły opatrunek i dała tej beszczelnej pielęgniarce :wściekła/y: co mówiła o tuszy babci. Normalnie odszkodowanie się należy, tylko lekarze nie zeznają przeciwko kolegom:-(.
Mnie pare lat temu dziabnął mój piesek(moja wina) i mamcia zawiozła mnie do szpitala. Pielęgniarka była tak zeźlona, że im w Boże Ciało głowę zawracam, że spacjalny zastrzyk na tężec dostałam , jak miałam rękę spuchniętą do łokcia to spuchła mi do ramienia i jeszcze siniec się zrobił po zastrzyku, a dłoń tak opatrywała po chamsku, że mamcia musiała jej przypomnieć że ta część ciała jeszcze żyje:-(. Na odchodne pani powiedziała, że oni też mają święto:-D:-D, normalnie przez lzy parsknęłam jej śmiechem, bo powiedziała że mi rachunek wystawi, to ja jej żeby wysłała na adres domowy:-D:-D, cipa jedna!!
To taka anegdota co do naszej kochane służby zdrowia:-).
Miłego dzionka życzę

reklama
u nas w szpitalu miejskim to nie wazne swieto czy nie to i tak na Izbie przyjmuja jakby się im wielka krzywde zrobiło,jakby tam za kare siedziały....
a tak poza tym to wstalismy :-D mały bryka przy karuzeli..wo gule agent nie z tej ziemi..odłożyłam go do łóżeczka normalnie..później wstaje na cycocha...aa mały leży odwrócony o 180stopni ze zdjętymi spodniami :-D:-D haha dziwnie to brzmi..ale bez podtekstów prosze hihi

Do góry