reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej Laseczki czwarty dzien podchodze do pisania i niestety nie bede mogla wszystkiego ogarnac bo juz niewiele pamietam.

Ale to co pamietam:

Madzienka ciesze sie jak nie wiem co ze malutka juz lepiej, musialas sie najesc strachu i calej reszty, ale teraz juz tylko bedzie lepiej!!

Pytia trzymam kciuki za Haneczke i wierz mi gdybym mogla to bym Ci przywiozla taki materac dmuchany ze spiworem...ale nie moge.

Patrysia zdrowiej. Wszystkie dzieciaczki urodzinowe, miesiecznicoe sto lat!!

Asiulkaa ja mam wkladke IUD bez hormonow taka na 10 lat.

A tym na wojennej stopie domowej - dolaczylam do grona ale nic trzeba sie godzic.

Jesli chodzi o nas to dzis szczepienia juz drugi raz. Nadal intensywnie nawet bardzo intensywnie sie odchudzam, gotuje na parze, licze kalorie i nie opuscilam ani jednego dnia bez silowni czy basenu.

Niestety od kilku tygodni mialam straszne, naprawde straszne bole brzucha porownywalne do porodowych, po usg okazalo sie ze mam kamice zolciowa i biora mnie wkrotce pod noz:(

To by bylo na tyle lece rzucic okiem na intymnie, bo zastanawia mnie co z Monia. A co U was?

Hej Laseczki czwarty dzien podchodze do pisania i niestety nie bede mogla wszystkiego ogarnac bo juz niewiele pamietam.

Ale to co pamietam:

Madzienka ciesze sie jak nie wiem co ze malutka juz lepiej, musialas sie najesc strachu i calej reszty, ale teraz juz tylko bedzie lepiej!!

Pytia trzymam kciuki za Haneczke i wierz mi gdybym mogla to bym Ci przywiozla taki materac dmuchany ze spiworem...ale nie moge.

Patrysia zdrowiej. Wszystkie dzieciaczki urodzinowe, miesiecznicoe sto lat!!

Asiulkaa ja mam wkladke IUD bez hormonow taka na 10 lat.

A tym na wojennej stopie domowej - dolaczylam do grona ale nic trzeba sie godzic.

Jesli chodzi o nas to dzis szczepienia juz drugi raz. Nadal intensywnie nawet bardzo intensywnie sie odchudzam, gotuje na parze, licze kalorie i nie opuscilam ani jednego dnia bez silowni czy basenu.

Niestety od kilku tygodni mialam straszne, naprawde straszne bole brzucha porownywalne do porodowych, po usg okazalo sie ze mam kamice zolciowa i biora mnie wkrotce pod noz:(

To by bylo na tyle lece rzucic okiem na intymnie, bo zastanawia mnie co z Monia. A co U was?

dzwoneczka, trzymam kciuki żeby operacja się udała i wracaj szybko do zdrówka kochana :-) Strasznie Ci współczuję.

Dzwoneczka współczuję, będę trzymała kciuki, żeby jak najszybciej wszystko się zagoiło.

Agawar Bartuś ślicznie głowę trzyma.

A ja mam niezły polew ze swojego ślubnego:-D Dostał się na listę przebojów w radiu Tczew i przezywa jak mrówka okres:-D:-D:-D:-D.

Agawar, super chłopczyk z tego twojego Bartusia, mały przystojniacha.

Zapominajko, gratulki dla meża.

Kigna, my na funduszach straciliśmy połowę kasy z mieszkania, które sprzedaliśmy:wściekła/y:, liczę ze kiedys w końcu to ruszy i odzyskamy kasę.

Dzwoneczko, no to nie fajnie z tymi kamieniami, ale bedzie dobrze, bedziemy za Ciebie trzymać kciukasy i wszystko sie uda. no i w dalszym ciagu podziwiam za zamiłowanie do sportu:-).

My dalej chorujemy,a le juz coraz lepiej i wyrwaliśmy sie dzisiaj z domu do mojej mamy, bo w domu to ocipieć mozna. A mama dzisiaj była z babcią u lekarza i przeżyły tam mały szok.
W tamtym roku w sierpniu babcia miała operację (w szpitalu w Kołobrzegu), bo miała jakiś torbiel pod kolanem, cały czas coś jej sie tam sączyło, dzwoniła kilkakrotnie i była na wizytach, ale bezczelną pielęgniara powiedziała, ze to przez otyłosć i jak ma sie goić, jak babcia jest gruba i ma fałdy.
Wczoraj mama poszła prywatnie do ordynatora ortopedii ze szpitala w gryficach, on to obejrzał i kazał sie dzisiaj zgłosić do szpitala ze skierowaniem od lekarza rodzinnego. dzisiaj pojechały, lekarz roziął tą rane i okzało sie, ze zostawili jej opatrunek, smród straszny, bo to juz gniło. mama taka wkur..., ze szok, chyba jutro pojedzie do kołobrzegu i zrobi zadymę, byli tyle razy,z e sie nie goi i cos jest nie tak, to cały czas ich zbywali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Boże bliżniaki i jak tu zaufać lekarzom w polsce nie dość ze partaczą swoją robotę to jeszcze pacjenta obwiniają, przecież mogło sie cos gorszego stać jakby infekcja sie poszerzyła, powinna sie odszkodowania domagać, normalnie koszmar:wściekła/y::no:

reklama
"Kzliknelam tata(niech się cieszy) :-) A tak serio to nie wiem.....ale chyba rzeczywiscie tata"-agawar

ha ha ha ...ja tez mysle ze tata...:) tylko te zdjecia jakies inne...no i padlo na mnie...:-D
chociaz raz :tak:
buziaki
ps...synus przeuroczy

Ostatnia edycja:
Do góry