pyciolek87
Mama Alexa:*
ha ha ha a ja mam winde:-)Ja w mojej obszernej klatce schodowej bym sie nie zmiescila nisosac wszystko razem
no ale jak by trzeba bylo tez bym musiala sobie poradzic....dzielne mamuski...milego dnia:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ha ha ha a ja mam winde:-)Ja w mojej obszernej klatce schodowej bym sie nie zmiescila nisosac wszystko razem
Madzienko chcialam podziekowac za pomysl znoszenia wozka z 3 pietra Teraz spokojnie moge w tygodniu na spacerek wychodzic z Filipkiem i juz nie jestem wiezniem we wlasnym mieszkaniu dzieki jeszcze raz
A tak wogule to dzien dobry:-):-)
Hej
Madzienka pomalowałam małemu pędzelkiem stopkę i rączkę farbą plakatową , ale mu sie podobało. Zrobiłam to przed kąpielą, wytarłam mu farbe potem chusteczką nawilzającą i zaraz do wanienki. :-)