reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
co do kryzysu to my narazie sie nie przejmujemy dopoki nie grozi nam nic (utrata pracy) Mąz pracuje w zakladzie produkujacym materialy wybuchowe dla wojsk i poki wojny sie tocza to maja zamowienia i nie zwalniaja.;-)

Hej

U nas sliczna pogoda, zaraz idziemy na spacer, tylko mój maruda się obudzi. Wreszcie zasnął po ciężkich bojach :zawstydzona/y:.

No ten kryzys to jest niepokojący. Mój K pracuje w prywatnej firmie, która dobrze prosperuje, ale kurcze nic nigdy nie wiadomo :dry:.

Madzienka pomalowałam małemu pędzelkiem stopkę i rączkę farbą plakatową :-D, ale mu sie podobało. Zrobiłam to przed kąpielą, wytarłam mu farbe potem chusteczką nawilzającą i zaraz do wanienki. :-)

Madzienko chcialam podziekowac za pomysl znoszenia wozka z 3 pietra:tak::tak: Teraz spokojnie moge w tygodniu na spacerek wychodzic z Filipkiem i juz nie jestem wiezniem we wlasnym mieszkaniu:-D:-D:-D dzieki jeszcze raz:tak::tak:

A tak wogule to dzien dobry:-):-)

Ciesze sie Tygrysku że mogłam pomóc!!!!!My juz właśnie po spacerku:-D

Hej
Madzienka pomalowałam małemu pędzelkiem stopkę i rączkę farbą plakatową :-D, ale mu sie podobało. Zrobiłam to przed kąpielą, wytarłam mu farbe potem chusteczką nawilzającą i zaraz do wanienki. :-)

Aha, a ja kupiłam takie farbki +=FARBKI do MALOWANIA TWARZY dla DZIECI=+ (565988268) - Aukcje internetowe Allegro

Witam mamuśki w środę
Dzisiaj był u mnie konsultant HERBALIFE, kupiłam dla siostry(ponad 100kg /165cm wzrost) dietę za 600PLN. :szok::szok:. Dowiedziałam się, że powinnam jeść zgodnie z grupą krwi:-(, ale kiedy poczytałam co mi wolno(soja, botwinka, itp) a czego nie wolno( ziemniaki, wieprzowinka, mleko,lody, :-(piwo i banany) to zwątpiłam. Mam tylko nadzieję, że po moim planie rozrodowym;-) uda mi się wrócić do mojej wagi ulubionej czyli 52kg/158cm. Czyli za jakieś dwa lata przestanę jeść śniadania :-) tylko kawa i zamiast kolacji piwko:-), a obiadek dowolny:-). Tak żyłam przez dziesięć lat przed poznaniem mojego męża:-D:-D teraz ważę 61kg z czego 3kg zostalo mi po ciąży;-).
A tak poza tym my już po spacerku i Tomcio drzemie sobie , co jakis czas sprawdzając czy nie jestaem za daleko:-D, łobuziak jeden.
Pozdrawiam wszystkich
Chorowitkom dużo zdrówka życzę :tak:

:wściekła/y::wściekła/y:Co do kryzysu, to mamy kredyt w EURO:wściekła/y::wściekła/y: i straciliśmy już jakieś 30tysiów:-:)-( i na funduszach straciliśmy około 10 tysiów:-:)-(. Więc jest zajefajnie.

reklama
Do góry