reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam mamuśki poniedziałkowo.....

U mnie nocka rewelacyjna...malutka wczoraj zasneła o 18 :szok: i obudziła się jakas godzinke temu:szok:....tak to tylko na jedzonko i zmiane pieluszki...... Sluchajcie mialam tyle czasu wolnego i na spanie,ze nie wiedziałam co z nim zorbic....a w nocy to sama sie budziłam,zeby zobaczyc czy moje dziecko oddycha wogole....:-p

Oj jakby tak było juz zawsze to rewelacja:p hahahaha ale domyslam, sie,ze to tylko tak wczoraj moze jakis gorszy dzien....hhahaha Ale nadzieje mam prawo miec:p

ewelw sto lat sto lat niech zyje zyje nam .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d wszystkiego naj naj naj naj .....lepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d zyczy tygrysek z filipkiem:-):-):-):-)

Witajcie mamuśki....

Po pierwsze Monia bardzo współczuję sytuacji z mężem i uwierz aż trudno w to uwierzyć:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:Trzymaj się!!!!Jesteśmy z Tobą!!!!:tak::tak::tak:

Kana super że nocka udała się, może wkońcu Mariczka dorosła do spania:-D

Ewelw sto lat!!!!!Podobno dzisiaj Twoje swięto:-p:-p:-p

U nas nocka do przeżycia:tak::tak::tak:teraz jem śniadanko bo moja księżniczka postanowiła choc na chwile zasnąć;-)

reklama
Cześć dziewczynki!

U nas bez zmian - tzn. gorączki nie ma, ale kaszel ciągle mocny. Jutro idziemy się osłuchać, ale mam nadzieję, że będzie lepiej. Najważniejsze, że obyło się bez szpitala :tak:

bliźniaki - imprezka widzę super udana i prezentów mnóstwo! Ty to masz rok: chrzciny i komunia :-D

monia - musisz jak najszybciej znaleźć sobie adwokata! I w ogóle na wszelki wypadek nie wdawaj się w dyskusje mężem. I ja bym sie nie przejmowała, tylko zaprosiła mamę. On nie ma prawa jej wyrzucić, bo dopóki jesteś tam zameldowana i jesteście małżeństwem, masz prawo zapraszać do domu swoich krewnych.

Do góry