reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam mamuśki poniedziałkowo.....

U mnie nocka rewelacyjna...malutka wczoraj zasneła o 18 :szok: i obudziła się jakas godzinke temu:szok:....tak to tylko na jedzonko i zmiane pieluszki...... Sluchajcie mialam tyle czasu wolnego i na spanie,ze nie wiedziałam co z nim zorbic....a w nocy to sama sie budziłam,zeby zobaczyc czy moje dziecko oddycha wogole....:-p

Oj jakby tak było juz zawsze to rewelacja:p hahahaha ale domyslam, sie,ze to tylko tak wczoraj moze jakis gorszy dzien....hhahaha Ale nadzieje mam prawo miec:p

ewelw sto lat sto lat niech zyje zyje nam .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d wszystkiego naj naj naj naj .....lepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d zyczy tygrysek z filipkiem:-):-):-):-)

Witajcie mamuśki....

Po pierwsze Monia bardzo współczuję sytuacji z mężem i uwierz aż trudno w to uwierzyć:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:Trzymaj się!!!!Jesteśmy z Tobą!!!!:tak::tak::tak:

Kana super że nocka udała się, może wkońcu Mariczka dorosła do spania:-D

Ewelw sto lat!!!!!Podobno dzisiaj Twoje swięto:-p:-p:-p

U nas nocka do przeżycia:tak::tak::tak:teraz jem śniadanko bo moja księżniczka postanowiła choc na chwile zasnąć;-)

reklama
Cześć dziewczynki!

U nas bez zmian - tzn. gorączki nie ma, ale kaszel ciągle mocny. Jutro idziemy się osłuchać, ale mam nadzieję, że będzie lepiej. Najważniejsze, że obyło się bez szpitala :tak:

bliźniaki - imprezka widzę super udana i prezentów mnóstwo! Ty to masz rok: chrzciny i komunia :-D

monia - musisz jak najszybciej znaleźć sobie adwokata! I w ogóle na wszelki wypadek nie wdawaj się w dyskusje mężem. I ja bym sie nie przejmowała, tylko zaprosiła mamę. On nie ma prawa jej wyrzucić, bo dopóki jesteś tam zameldowana i jesteście małżeństwem, masz prawo zapraszać do domu swoich krewnych.

Do góry