reklama
edee24
Mama Alanka :-)
No właśnie Edytko, najwyższy czas A kiedy Ci pasuje?
W zasadzie to jestem zawsze wolna , tylko zastanawiam się jaką formę będzie miało to nasze spotkanie;-) spacerek, czy odwiedzinki? bo to jednak spory kawałek nas dzieli
pytia
Fanka BB :)
Weż młodego i przyjedź do mnie, bo spacerek w ta pogodę to chyba kiepski pomysł. Moze jutro koło 10? Bedę miała motywację, zeby się pozbierać do kupy ;-)W zasadzie to jestem zawsze wolna , tylko zastanawiam się jaką formę będzie miało to nasze spotkanie;-) spacerek, czy odwiedzinki? bo to jednak spory kawałek nas dzieli
dzwoneczka
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy. Tak sobie myślę, jak to w życiu jest, że ludzie tak się kochają, a po iluś latach nie potrafią kompletnie się dogadać
Pytia - ktos Ci klawiature wyrwal, ze takie rzeczy czytam??
Potrafia, potrafia - Edee wez tam te chmury z nad Pytii przegon...dmuchnij mocno czy cos...
dzwoneczka
Kurde, Edee, Pytia - ja tez moge?
edee24
Mama Alanka :-)
Kurde, Edee, Pytia - ja tez moge?
Zapraszamy ;-):-):-), to co jutro o 10 ? pasuje?
dzwoneczka
Zapraszamy ;-):-):-), to co jutro o 10 ? pasuje?
Przyniose karpatke!!
dzwoneczka
Justinka z wrazenia udzielilam sie na kulinariach) Powiedz mi co masz w lodowce a powiem Ci co bedziesz miec na obiad)))
Ach i Jagoda to prawdziwy niejadek!!
Apropos jak sobie radzisz z tym nie jedzeniem?? Ja swoja maltretuje, ze ma siedziec i jesc do konca, ale to chyba pogarsza sprawe
Ach i Jagoda to prawdziwy niejadek!!
Apropos jak sobie radzisz z tym nie jedzeniem?? Ja swoja maltretuje, ze ma siedziec i jesc do konca, ale to chyba pogarsza sprawe
Tak mysle ze dawno nie było Duni, pwa, Madzienki .
Agacia dzieki za troskę!!!Jestem jestem, ale od soboty jesteśmy same:-(bo nasz tatus szaleje na nartach a Julcia nie schodzi z rączeki non stop płacze...moze tęskni za tatą:-)
Nawet nie mam kiedy nadrobic zaległości
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam mamuski środowo))
Nocka taka sobie....mała usneła okolo 2,chociaz wczesniej tez przysypiała wkoncu przystawiłam ja do piersi..ssała ssała i zasneła, przełozylismy ja tylko do lózeczka i spała do prawie 7 rano.... W ogole musze sie Wam pochwalic,bo maluta wczoraj dwa razy popoludniu i wieczorkiem piła z cycusia, o tej 2 jak zasneła tez i tylko rano dostała butle jak narazie, a przed chwileczka tez sie oderwała od cycusia....chyba jej zasmakowal)
Mała rzecza jak cieszy :-):-):-)
Nocka taka sobie....mała usneła okolo 2,chociaz wczesniej tez przysypiała wkoncu przystawiłam ja do piersi..ssała ssała i zasneła, przełozylismy ja tylko do lózeczka i spała do prawie 7 rano.... W ogole musze sie Wam pochwalic,bo maluta wczoraj dwa razy popoludniu i wieczorkiem piła z cycusia, o tej 2 jak zasneła tez i tylko rano dostała butle jak narazie, a przed chwileczka tez sie oderwała od cycusia....chyba jej zasmakowal)
Mała rzecza jak cieszy :-):-):-)