reklama
pytia
Fanka BB :)
znalazłam w końcu
Justynko, to wrzuć proszę linka, bo ja tez czegoś takiego szukam i kiedyś widziałam w necie, ale nie pamiętam gdzie i jak się to dokładnie nazywało.
A ja mam dzisiaj po wczorajszej ostrej kłótni MEGA doła :---(
dzwoneczka
Dzien Dobry - nie powiedzialam
Laski jak mi mlody sie rwie przy cycu, a rwie sie to ja albo odkladam, albo wyciskam kropelke mleczka i wkladam mu sutka z ta kropelka i on wtedy ladnie lapie)) Renia smarowala mleczkiem z tego co pamietam
Do milego!
A wogole to na czym stanelo z tym zjazdem co? Maj chyba odpada, bo kazdy ma COS wiec moze czerwiec - wiemy juz ze nie koniec zgadza sie? Chyba ze cos przegapilam...Justinka??
Laski jak mi mlody sie rwie przy cycu, a rwie sie to ja albo odkladam, albo wyciskam kropelke mleczka i wkladam mu sutka z ta kropelka i on wtedy ladnie lapie)) Renia smarowala mleczkiem z tego co pamietam
Do milego!
A wogole to na czym stanelo z tym zjazdem co? Maj chyba odpada, bo kazdy ma COS wiec moze czerwiec - wiemy juz ze nie koniec zgadza sie? Chyba ze cos przegapilam...Justinka??
dzwoneczka
Misiowka ufff
Pytia pisz co sie stalo, maz naskrobal?
Pytia pisz co sie stalo, maz naskrobal?
dzwoneczka
Ech, dzwoneczko, szkoda gadać. Jak zwykle poszło o głupotę, no a potem to już dosłownie o WSZYSTKO. I chyba wszystko jest nie tak, jak być powinno
Pytia - wszystko jest tak, tylko jak sie klocic to na calego nie? Nie mozna sie przeciez klocic milo prawda?? Wiec podziel przez 4 to WSZYSTKO NIE TAK i zobaczysz co Ci wyjdzie) Glowa do gory Nasze Guru od Pocieszania)
reklama
edee24
Mama Alanka :-)
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy. Tak sobie myślę, jak to w życiu jest, że ludzie tak się kochają, a po iluś latach nie potrafią kompletnie się dogadać
Jak się nie mogą dogadać to jeszcze pół biedy, gorzej gdy po x latach pojawia się nienawiść
A tak wogóle kiedy się w końcu spotkamy, żeby normalnie pogadać;-)