reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzwoneczka, kurde, masz rację, tylko, że ja robię zakupy pod domem ostatnio i takich rzeczy nie mają, hehehe, ale co prawda, to prawda!

reklama
Dzien Dobry - nie powiedzialam:zawstydzona/y:

Laski jak mi mlody sie rwie przy cycu, a rwie sie to ja albo odkladam, albo wyciskam kropelke mleczka i wkladam mu sutka z ta kropelka i on wtedy ladnie lapie:))) Renia smarowala mleczkiem z tego co pamietam:)

Do milego!

A wogole to na czym stanelo z tym zjazdem co? Maj chyba odpada, bo kazdy ma COS wiec moze czerwiec - wiemy juz ze nie koniec zgadza sie? Chyba ze cos przegapilam...Justinka??

Ech, dzwoneczko, szkoda gadać. Jak zwykle poszło o głupotę, no a potem to już dosłownie o WSZYSTKO. I chyba wszystko jest nie tak, jak być powinno :(:(:(

pytia - człowiek to takie durne stworzenie, że czasem wszystko widzi na szaro, napewno uda wam się znaleźć mnóstwo różowych rzeczy jak trochę ochłoniecie! Trzymam kciuki!

Ech, dzwoneczko, szkoda gadać. Jak zwykle poszło o głupotę, no a potem to już dosłownie o WSZYSTKO. I chyba wszystko jest nie tak, jak być powinno :(:(:(

Pytia - wszystko jest tak, tylko jak sie klocic to na calego nie? Nie mozna sie przeciez klocic milo prawda?? Wiec podziel przez 4 to WSZYSTKO NIE TAK i zobaczysz co Ci wyjdzie:)) Glowa do gory Nasze Guru od Pocieszania:))

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy. Tak sobie myślę, jak to w życiu jest, że ludzie tak się kochają, a po iluś latach nie potrafią kompletnie się dogadać :(

reklama
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy. Tak sobie myślę, jak to w życiu jest, że ludzie tak się kochają, a po iluś latach nie potrafią kompletnie się dogadać :(

Jak się nie mogą dogadać to jeszcze pół biedy, gorzej gdy po x latach pojawia się nienawiść:baffled:

A tak wogóle kiedy się w końcu spotkamy, żeby normalnie pogadać;-)

Do góry